خیران مازنی 5 میلیارد تومان به کتابخانه‌های استان کمک کردند.
دوشنبه 22 آبان 1402 - 18:00:11

خبرنگار فجر شمال /مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران از کمک پنج میلیارد تومانی خیران به حوزه کتاب استان در نیمه نخست امسال خبر داد.

سکینه‌خاتون مهدیان‌پور با بیان اینکه در هفته کتاب و کتابخوانی،  540 برنامه در سطح استان، شهرستان و کتابخانه‌ها با شعار «آینده خواندنیست» برگزار می‌شود، قصه‌گویی با محوریت غزه، و کتابت قرآن  را از برنامه‌های شاخص هفته کتاب عنوان کرد.

مهدیان‌پور افزود: طرح همکلاسی کتابخوان، افتتاح کتابخانه عمومی در هچیرود چالوس، افتتاح دو کتابخانه مشارکتی در زندان بانوان و آقایان، مسابقات کتابخوانی در مناطق کم‌برخوردار، تجلیل از خادمان کتاب، هنر و رسانه، رونمایی از 13 عنوان کتاب، نشست‌های کتابخوان، تجلیل از کتابخوانان برتر، و برپایی محافل قرآنی را  از جمله مهمترین برنامه‌های هفته کتاب در استان برشمرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران با بیان اینکه از 120 کتابخانه استان، 16 کتابخانه اوقافی و بقیه خیرساز و مشارکتی است ، گفت: به‌زودی انجمن خیران کتابخانه‌ساز مازندران نیز راه اندازی می‌شود. 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی مازندران خاطرنشان کرد: در کشور 52 کتابخانه سیار داریم، اما در مازندران یک کتابخانه سیار هم نداریم که درپی تحقق این مهم  به‌زودی خبر‌های خوشی در این زمینه خواهیم داشت.

مهدیان‌پور با اعلام اینکه 90 هزار نفر عضو کتابخانه‌های عمومی استان هستند، افزود: 30 هزار نفر یعنی یک سوم این تعداد، کودک و نوجوان هستند.

وی همچنین به افزایش 30 درصدی مراجعان به کتابخانه‌های استان اشاره کردو گفت: این رقم در بخش روستایی بیشتر است به طوری که در نیمه نخست امسال، 17 درصد اعضای کتابخانه در روستا‌ها اضافه شدند./مجید اسدی

 


http://fajreshomal.ir/fa/News/24448/خیران-مازنی-5-میلیارد-تومان-به-کتابخانه‌های-استان-کمک-کردند
بستن   چاپ