دستگاه های دولتی باید بستر را برای حضور ظرفیت های مردمی جهت احیای امربه معروف و نهی ازمنکر مهیا کنند.
دوشنبه 18 دي 1402 - 16:47:12

عزیززاده گرجی برلزوم بهره گیری از ظرفیت های مردمی در حوزه امربه معروف و نهی ازمنکر تاکید کرد و گفت: باید طرح ها و برنامه ها بصورت بلند مدت در حوزه امربه معروف و نهی از منکر انجام پذیرد.

خبرنگار فجر شمال /قاسم عزیززاده گرجی-سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران در نشست ستاد امربه معروف و نهی ازمنکر استان که با حضورحجت الاسلام والمسلمین محمدحسین طاهری آکردی، دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر کشور به میزبانی نماینده ولی فقیه درمازندران برگزار شد، برلزوم تبیین جایگاه امربه معروف و نهی از منکر تاکید و اظهار کرد: اساس نوبت انبیاء امربه معروف و نهی منکر بوده و هزینه احیای این فریضتین الهی تقدیم 11امام شهید است.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت های موجود برای احیای این فریضتین با اتحاد و انسجام و همدلی اقدام شود، افزود: دستگاه های دولتی باید بستر را برای حضور ظرفیت های مردمی جهت احیای امربه معروف و نهی ازمنکر مهیا کنند.

عزیززاده گرجی با بیان اینکه ظرفیت قانونی و ذاتی برای دستگاه های اجرایی عضو ستاد امربه معروف و نهی ازمنکر تعریف شده که باید با راه اندازی هیات اندیشه ورز ذیل این ستاد برای پای کارآمدن دستگاه ها ورود شود، گفت: ظرفیت های دولتی باید در دستگاه ها با هدف اجرای درست امربه معروف و نهی ازمنکر بکار بسته شود.

وی با بیان اینکه کارهای مقطعی نقاط ضعف را بیشتر عیان می کند بلکه باید طرح ها و برنامه ها بصورت بلند مدت در حوزه امربه معروف و نهی از منکر انجام پذیرد، ادامه داد: در طرح سفیران مهر اقدامات خوبی انجام شد اما متاسفانه از سوی دستگاه های دولتی مورد اقبال قرار نگرفتند./مجید اسدی


http://fajreshomal.ir/fa/News/24773/دستگاه-های-دولتی-باید-بستر-را-برای-حضور-ظرفیت-های-مردمی-جهت-احیای-امربه-معروف-و-نهی-ازمنکر-مهیا-کنند
بستن   چاپ