به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، سعید کهنسال، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، امروز 20 اردیبهشتماه با قدردانی از تلاشهای صورت گرفته، اظهار کرد: شناخت مردم نسبت به شهدای عزیز عمدتاً به دوران دفاع مقدس محدود میشد، اما این کنگره به تبیین نقش بزرگ و طاقتفرسای این شهدا در اردوگاههای رژیم بعث پرداخت؛ جایی که آنان ضمن دفاع از کشور، مظلومانه به شهادت رسیدند.
وی افزود: شناسایی این شهدا و تبیین ارزشهای معنوی و آثار باطنی آنان میتواند به عنوان نماد صبر، استقامت و الگو برای جامعه، تأثیرات عمیقتری داشته باشد.
مدیرکل بنیاد شهید مازندران با اشاره به جایگاه والای شهدا در نظام آفرینش، از خداوند متعال برای دستاندرکاران کنگره آرزوی سلامتی و اجر کرد.
کهنسال با تأکید بر کمرنگ بودن ضریب نفوذ جامعه ایثارگری در دستگاههای اجرایی، حضور ساختارمند و مؤثر این قشر در بنیاد و دستگاههای اجرایی را راهکاری برای تقویت نگاه مسئولان و کارکنان این دستگاهها دانست.
وی از تصویب قوانینی مؤثر و ماندگار در آینده نزدیک برای پیگیری حقوق ایثارگران خبر داد و بر ضرورت تشکیل ستادی اولیه با نقشآفرینی فعالان این عرصه برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کرد.
مدیرکل بنیاد شهید مازندران ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همدلی، فرهنگ شهادت در باور مردم، جوانان و نوجوانان نهادینه شود و خواستار تولید محتواهای هنری و تاریخی برای انتقال مفاهیم ایثار و شهادت به جامعه شد.
زمردیان، دبیر کنگره شهدای غریب در اسارت کشور نیز در این مراسم با اشاره به وجود 2 هزار و 460 شهید غریب در اسارت در کشور، از مازندران به عنوان یکی از پنج استان برتر در اجرای منسجم برنامههای مرتبط با این شهدا یاد کرد و از تلاشهای کهنسال در برگزاری کنگره قدردانی کرد.
در پایان این آیین، از اعضای ستاد برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت مازندران تجلیل به عمل آمد.
پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
پایان پیام