شمار تلفات فک خزری در مازندران به 26 قلاده رسید
چهارشنبه 7 خرداد 1404 - 23:11:06
به گزارش فجر شمال، روح الله اسماعیلی شامگاه چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در ادامه پایش‌های مستمر نوار ساحلی استان، امروز لاشه یک قلاده فوک خزری ماده در ساحل شهرستان بابلسر مشاهده و مستندسازی شد.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره‌کل اظهار داشت: لاشه مذکور در وضعیت پیشرفته فساد قرار داشت و به همین دلیل، امکان کالبدگشایی و تعیین دقیق علت مرگ آن فراهم نبود.

وی با اشاره به تداوم اجرای برنامه اقدام ملی حفاظت از فوک خزری اظهار داشت: پایش سواحل استان با مشارکت مرکز امداد و نجات فوک خزری و همکاری اداره‌کل دامپزشکی مازندران ادامه دارد و در صورت فراهم بودن شرایط، نمونه‌برداری‌های تخصصی با هماهنگی نهادهای ذی‌ربط انجام خواهد شد.

اسماعیلی در پایان از جوامع محلی، صیادان و گردشگران خواست در صورت مشاهده فوک خزری یا لاشه‌های احتمالی، مراتب را از طریق سامانه 1540 یا ادارات محیط زیست شهرستان‌ها اطلاع دهند.

وی گفت: با احتساب مورد کشف‌شده امروز، شمار لاشه‌های شناسایی‌شده فوک خزری در سواحل مازندران از ابتدای سال جاری تاکنون به 26 قلاده رسیده است.

http://fajreshomal.ir/fa/News/32995/شمار-تلفات-فک-خزری-در-مازندران-به-26-قلاده-رسید
بستن   چاپ