دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران بیان کرد:
ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران
يکشنبه 18 خرداد 1404 - 21:40:19
پایگاه خبری فجر شمال



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، علی اکبر عالیشاه، دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران، هیجدهم خردادماه، گفت: وجود سگ در اماکن عمومی و پارک‌ها موجب اخلال در امنیت و بهداشت روانی شهروندان شده و با توجه به مطالبه مردم ولایتمدار استان، برخورد قانونی با پدیده سگ‌گردانی در محیط اجتماع انسانی و حمل سگ در وسایل نقلیه مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

وی افزود: بی‌تفاوتی برخی دستگاه‌ها در مقابله با چنین رفتار‌های هنجارشکن و ناقض حقوق عمومی موجب شده تا دادستانی در مقام پیشگیری و برخورد با هرگونه جریان هنجارشکن اجتماعی و روانی در جامعه به استناد دستورالعمل نظارت و پیگیری حقوق عامه و به جهت صیانت از ارزش‌های اجتماعی، مذهبی، دینی و حاکمیتی به موضوع ورود کند.

عالیشاه بیان‌کرد: مقرر شد اولا شهرداران با نصب بنر، مقدمه عدم ورود سگ‌ها را به اماکن عمومی و پارک‌های استان فراهم کرده و در صورت عدم تمکین به قانون از سوی افراد، با هماهنگی نیروی انتظامی، اقدامات لازم در راستای برخورد قانونی با پدیده سگ‌گردانی انجام شود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران با بیان اینکه اصناف و اتحادیه‌ها نیز باید از پذیرش اشخاصی که سگ به همراه دارند ممانعت کرده و در صورت عدم اقدامات پیشگیرانه لازم از سوی دستگاه‌های متولی با دستگاه و صنف مربوطه به لحاظ بی توجهی به دستور قاطع قضایی برخورد قانونی می‌شود. خاطرنشان کرد: در صورت استمداد اصناف، اتحادیه و شهرداری ها، راساً نسبت به انجام موارد قانونی از سوی ضابطین انتظامی استان اقدام خواهد شد.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام


http://fajreshomal.ir/fa/News/33036/ممنوع-شدن-سگ‌گردانی-در-مازندران
بستن   چاپ