تامین 7 هزار تن ذرت کنجاله دوران جنگ در مازندران
سه شنبه 4 شهريور 1404 - 23:24:56
|
|
به گزارش فجر شمال، بابک مؤمنی در گفتگو با خبرنگار مهر از تأمین هفت هزار تن ذرت و کنجاله سویا، دو هزار و 500 تن جو، 184 تن شکر و بیش از هفت میلیون تن برنج در ایام جنگ دوازده روزه خبر داد و تأکید کرد این اقدام به پایداری تأمین غذایی جامعه کمک میکند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: در راستای پشتیبانی از تولید پروتئین حیوانی و تضمین دسترسی عمومی به اقلام حیاتی، اقدام به تأمین و توزیع مقادیر قابل توجهی از خوراک دام و کالاهای اساسی در ایام بحران شده است.
وی تصریح کرد: در ایام جنگ دوازده روزه، این سازمان موفق به توزیع هفت هزار تن ذرت، هفت هزار تن کنجاله سویا، دو هزار و 500 تن جو، 184 تن شکر و هفت میلیون و 40 هزار و 441 تن برنج شده است.
مؤمنی افزود: هدف از این اقدامات جلوگیری از اختلال در زنجیره تولید و تضمین پایداری تأمین غذایی جامعه است و تأمین به موقع خوراک دام و توزیع کالاهای اساسی نقش مهمی در حفظ ثبات بازار و امنیت غذایی دارد.
وی همچنین یادآور شد: چنین برنامهریزیها و توزیع به موقع کالاهای اساسی، به ویژه در شرایط بحرانی، از اهمیت بالایی برخوردار است و تأثیر مستقیمی بر آرامش و رفاه مردم دارد.
http://fajreshomal.ir/fa/News/33503/تامین-7-هزار-تن-ذرت-کنجاله-دوران-جنگ-در-مازندران
|