از سوی "انجمن بین المللی جامعه شناسی دین" (ISSR) انجام شد:
انتخاب استاد دانشگاه مازندران به‌عنوان عضو هیات مدیره انجمن بین‌المللی(ISSR) در دانشگاه لیوون بلژیک
پنجشنبه 13 شهريور 1404 - 13:09:14
پایگاه خبری فجر شمال

 


       به گزارش بپایگاه خبری فجر شمال، به نقل از روابط عمومی دانشگاه مازندران، در انتخابات شورای عمومی انجمن بین‌المللی جامعه‌شناسی دین(International Society for the Sociology of Religion: ISSR) در دانشگاه لیوون بلژیک، دکتر یعقوب فروتن استاد جمعیتشناسی اجتماعی دانشگاه به‌عنوان عضو هیات مدیره این انجمن علمی بین‌المللی برای دوره زمانی (2٠25 - 2٠27 میلادی) انتخاب شد.

یعقوب فروتن   با اشاره به این رویداد مهم، گفت: انجمن بینالمللی جامعهشناسی دین (ISSRیکی از قدیمی‌ترین و بزرگترین انجمن‌های علمی در جهان محسوب می‌شود که تمرکز اصلی فعالیت‌های علمی آن بر روی مناسبات بین دین و جامعه است. در واقع، قدمت تاریخی این انجمن علمی بین‌المللی به حدود هشتاد سال پیش برمی‌گردد که در سال 1948 میلادی در دانشگاه لیوون بلژیک تاسیس و راه اندازی شده است و کماکان به‌عنوان مکان اصلی و دفتر مرکزی این انجمن علمی بین‌المللی محسوب می‌شود.

       ویافزود: برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی دوسالانه،  انتشار یک مجله علمی تخصصی تحت عنوان(Social Compass)، ارایه تسهیلات برگزاری کارگاه‌های آموزشی و پروژه‌های تحقیقاتی و انتخاب بهترین مقاله علمی و کتاب تخصصی سال، برخی از مهمترین فعالیت‌های‌ علمی-تخصصی انجمن بین‌المللی جامعه‌شناسی دین (ISSR) محسوب می‌شوند.(لینک سامانه انجمن:https://www.sisr-issr.org/en/)

       یادآور می‌شود: در حال حاضر، بیش  از 500 نفر از اندیشمندان مشهور و پژوهشگران و استادان برجسته  دانشگا‌ه‌های سراسر جهان، عضو "انجمن بین‌المللی جامعه شناسی دین" (ISSR) هستند و در جدیدترین انتخابات شورای عمومی آن برای دوره زمانی (2٠25 - 2٠27 میلادی)،  دکتر یعقوب فروتن به‌عنوان عضو هیات مدیره برگزیده شد. هر یک از اعضای هیات مدیره این انجمن علمی بین‌المللی، بر اساس تجربیات علمی و مطالعات تخصصی در یکی از مناطق اصلی جهان برگزیده می‌شوند که بر همین اساس، دکتر فروتن در حوزه تخصصی خاورمیانه و جنوب آسیا به‌عنوان عضو هیات مدیره این انجمن علمی بین‌المللی انتخاب گردید.

       بخش قابل ملاحظه‌ای از فعالیت‌های علمی و پژوهشی دکتر یعقوب فروتن درباره زمینه‌ها و پیامدهای جمعیت‌شناختی و اجتماعی دین در ایران و جهان ازجمله کتاب"جمعیت‌شناسی دین" (انتشارات دانشگاه مازندران، 1400) می‌باشد. سایر فعالیت‌های علمی بین‌المللی دکتر فروتن شامل عضویت در هیات تحریریه 12 مجله علمی تخصصی به زبان انگلیسی، محقق افتخاری دانشگاه غرب سیدنی استرالیا و دانشگاه وایکاتو نیوزیلند، جزو دو درصد دانشمندان برتر جهان در سال 2022 میلادی و ... می‌باشد که اطلاعات تفصیلی آن در سامانه دانشگاه مازندران به‌شرح زیر در دسترس است:  

http://rms.umz.ac.ir/~foroutan/


http://fajreshomal.ir/fa/News/35537/انتخاب-استاد-دانشگاه-مازندران-به‌عنوان-عضو-هیات-مدیره-انجمن-بین‌المللیISSR-در-دانشگاه-لیوون-بلژیک
بستن   چاپ