دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری
دوشنبه 5 آبان 1404 - 20:54:37
پایگاه خبری فجر شمال

میثم معافی، مدیرکل کمیته امداد امام(ره) مازندرا

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی‌(ره) مازندران، به‌مناسبت فرارسیدن سالروز میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار، میثم معافی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران، به همراه معاون توسعه مشارکت‌های مردمی و رئیس کمیته امداد شهرستان ساری با حضور در بیمارستان روانپزشکی و سوختگی زارع، از زحمات پرستاران این مرکز قدردانی کردند.

میثم معافی در این دیدار با تبریک این روز به سفیدپوشان عرصه سلامت و قدردانی از خدمات ارزنده پرستاران استان در حوزه درمان و خدمت‌رسانی به بیماران اظهار کرد: در حال حاضر 568 پرستار نیکوکار در مازندران، در کنار مسئولیت حرفه‌ای خود، حامی یک هزار و 198 فرزند یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد هستند.

وی افزود: سال گذشته، پرستاران نیکوکار استان بیش از 763 میلیون تومان به حساب فرزندان معنوی خود واریز کرده‌اند که نشان از روحیه نوع‌دوستی، ایثار و همراهی جامعه پرستاری با اقشار نیازمند دارد.

مدیرکل کمیته امداد مازندران با اشاره به پیوند عمیق نامگذاری «روز پرستار» با سالروز میلاد حضرت زینب(س) اظهار کرد: این هم‌زمانی، نشانه‌ای از صبر، ازخودگذشتگی و ایثارگری پرستاران و یادآور نقش ارزشمند آنان در التیام درد و رنج بیماران است.

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار


در پایان این دیدار از پرستاران این مرکز پزشکی با اهدای شاخه گل و هدایایی تجلیل شد.

حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایگاه خبری فجر شمال
پایان پیام


http://fajreshomal.ir/fa/News/35808/دیدار-مدیرکل-کمیته-امداد-مازندران-با-پرستاران-بیمارستان-زارع-ساری
بستن   چاپ