برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران
پنجشنبه 8 آبان 1404 - 18:24:21
پایگاه خبری فجر شمال

 

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه مازندران، ازسوی انجمن ترویج زبان و ادبیات فارسی شعبه مازندران و گروه زبان و ادبیات فارسی با همکاری دانشگاه مازندران و استادان بومی استان، سمپوزیوم «زبان و ادبیات تبری» با هدف بررسی علمی و ترویج ظرفیت‌های فرهنگی و زبانی مازندران، روز یکشنبه 11 آبان از ساعت 9 تا 12 در بابلسر برگزار خواهد شد.

در بخش نخست این برنامه، میزگرد «زبان تبری» با حضور جهانگیر نصری اشرفی، قوم‌شناس و پژوهشگر حوزه تاریخ فرهنگ، حسن بشیرنژاد، استادیار گروه زبان و ادبیات، دانشگاه فرهنگیان و محمدصالح ذاکری از پژوهشگران زبان تبری برگزار می‌شود.

در ادامه، میزگرد «ادبیات تبری» با حضور حجت‌الله حیدری سوادکوهی،  محمود جوادیان‌کوتنایی و عارف کمرپشتی از پژوهشگران مازندرانی به بررسی سویه‌های گوناگون شعر، نثر و میراث ادبی تبری خواهد پرداخت.

این رویداد علمی، فرهنگی در چارچوب برنامه‌های هفته‌ مازندران با همکاری دانشگاه مازندران و استادان بومی استان برگزار می‌شود که دبیری این هم نشست را رضا ستاری، عضو هئیت علمی دانشگاه مازندران برعهده‌ دارد.

حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
    پایگاه خبری فجر شمال
            پایان پیام


http://fajreshomal.ir/fa/News/35827/برگزاری-سمپوزیوم-زبان-و-ادبیات-تبری-در-دانشگاه-مازندران
بستن   چاپ