nیدار استاندار مازندران با جمعی از ایتام دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد
سه شنبه 13 آبان 1404 - 09:06:42
پایگاه خبری فجر شمال


میثم معافی، مدیرکل کمیته امداد امام(ره) مازندرانبه گزارش پایگاه خبری فجر شمال،  به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران، همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، مهدی یونسی، استاندار مازندران با حضور در اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، با جمعی از دانش‌آموزان یتیم تحت حمایت این نهاد دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار صمیمی که جمعی از دانش‌آموزان یتیم به همراه مادران خود حضور داشتند، میثم معافی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره(س) و گرامیداشت روز دانش‌آموز، از حضور استاندار در جمع فرزندان ایتام قدردانی کرد.

وی با اشاره به آیه شریفه 8 سوره انسان «وَیُطْعِمُونَ الطَّعَامَ عَلَىٰ حُبِّهِ مِسْکِینًا وَیَتِیمًا وَأَسِیرًا»، گفت: در این آیه، احسان خانوادگی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) به زیبایی ترسیم شده و الگویی ماندگار برای همه مؤمنان است.
 
معافی با بیان اینکه استاندار مازندران پیش از آنکه مقام مسئول باشد، خیر و پدر معنوی ایتام به شمار می‌رود، اظهار کرد: آقای یونسی به همراه خانواده خود از حدود 300 محروم، یتیم و دانش‌آموز حمایت می‌کنند که این امر نشان از روحیه والای نوع‌دوستی ایشان دارد.
 
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران در ادامه با اشاره به نتایج جشن عاطفه‌های امسال افزود: در سال جاری، بیش از 205 میلیارد تومان کمک مردمی به بیش از 22 هزار دانش‌آموز و دانشجو تحت حمایت کمیته امداد مازندران اهدا شده است.
 
وی اظهار کرد: در حال حاضر هزار و 136 نفر از جامعه پزشکی به عنوان خیر با این نهاد همکاری دارند و هزار و 560 دانش‌آموز را حمایت می‌کنند.
 
معافی تأکید کرد: ما معتقدیم فقر و مشکلات تنها با پول حل نمی‌شود، بلکه با فکر و تدبیر برطرف خواهد شد. بر همین اساس، 60 درصد دانش‌آموزان تحت حمایت به هنرستان‌ها هدایت شده‌اند تا مشکل «فقر مهارت» در استان کاهش یابد.
 
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران در پایان با قدردانی از حمایت استاندار در زمینه همکاری بانک‌ها با کمیته امداد برای پرداخت تسهیلات، گفت: امسال 65 درصد اعتبارات ودیعه مسکن جذب شده و با توجه به اینکه 12 هزار و 500 مددجوی سرپرست خانوار در مازندران مستأجر هستند، در حوزه تأمین مسکن نیازمند همراهی دهیاران و شهرداری‌ها برای تأمین زمین و ساخت واحدهای مسکونی هستیم.

http://fajreshomal.ir/fa/News/35845/nیدار-استاندار-مازندران-با-جمعی-از-ایتام-دانش‌آموز-تحت-حمایت-کمیته-امداد
بستن   چاپ