آیت‌الله‌العظمی جوادی‌آملی در جلسه درس فقه امروز:
چهارشنبه 24 دي 1404 - 10:10:17


به گزارش  پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از خبرگزاری حوره، آیت‌الله‌العظمی جوادی‌آملی  بیست و سوم دی ماه  در جلسه درس فقه گفت:  نظام جمهوری اسلامی ایران امانتی است که فعلا به دست ماست و امیدواریم تا ظهور آن حضرت محفوظ بماند و بتوانیم این نظام را به دست صاحب اصلی‌اش برسانیم.

 در نظام اخلاقی یا اجتماعی، اگر کسی خلافی کرده، ما می‌گوییم که نام افراد را نیاورید و غیبت نکنید! اما فقیه بزرگ مرحوم آخوندخراسانی فتوا می‌دهد که کسی که فسادی انجام داده، کسی که اختلاسی کرده، بر حکومت واجب است افشاگری کند و باید چنین شخصی را رسوا کرد.

 حضرت امیر (ع) فرمودند: هیچ تازیانه‌ای دردناک‌تر از فقر نیست؛ اگر در کشوری با این همه امکانات طبیعی و نعمت‌ها، باز هم فقر بر عده‌ای تحمیل شده است، مسبب آن همین مفسدین و اختلاسگران هستند.
 
برخی از حوادث روزهای اخیر، جاهلیت است نه جهل، در این موارد دانشگاه و حوزه نمی‌توانند جلوی اینها را بگیرند، هر چند باید کمک کنند، بلکه این کار عزیزان امنیتی ماست.

آمریکا و اسرائیل بدانند که ما فرزندان ابراهیم خلیل هستیم، که هم خودش امنیت داشت و هم امنیت را برای دیگران و جامعه خواست!

 ما باید ممنون خدا باشیم که خداوند چنین آبرویی به ما داده، باید حرمت خودمان را حفظ کنیم.

 اگر ایران اسلامی فرزند ابراهیم خلیل حق هست، اگر فرزند علی و حسین و واولاد طاهرینش (ع) هست، امنیت ما تأمین است.


http://fajreshomal.ir/fa/News/36130/آیت‌الله‌العظمی-جوادی‌آملی-در-جلسه-درس-فقه-امروز
بستن   چاپ