نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی؛
استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی برای احیای جهادسازندگی
چهارشنبه 28 مهر 1400 - 18:36:48
پایگاه خبری فجر شمال

گروه اقتصادی: نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشنهاد رییس جمهور مبنی بر احیای جهاد سازندگی گفت: جهادسازندگی در زمان ایجاد و فعالیت الگوی خوب و موفق مدیریت در اجرای طرح‌های روستایی بود و اکنون نیز برای موفقیت باید از ظرفیت گروه‌های جهادی استفاده شود.

رضا حاجی پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه در گفت و گو با پایگاه خبری فجر شمال اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی با ایجاد جهاد سازندگی خدماتدهی به روستاها با ساخت راه ، پل ،مدرسه ، مراکز درمانی و دیگر امکانات گسترش  یافت و موجب رضایتمندی روستاییان شد و هنوز ثمرات آن قابل مشاهده است.

وی  افزود: اکنون نیز با شرایطی که در آن قرار داریم گروه های جهادی برای خدمات رسانی به مردم روستاها در تلاش هستند و بدون چشمداشتی انجام وظیفه می کنند و با وجود مشکلات مالی و کمبودهایی که وجود دارد ، خالصانه کارشان را انجام می دهند که یادآور فعالیت جهاد سازندگی است و در واقع گروه های جهادی با الگوبرداری از کار جهاد سازندگی فعالیت دارند.

وی ادامه داد : پیشنهاد رییس جمهور برای احیای جهاد سازندگی از آن جهت که برای اجرای طرح های عمران و آبادانی در روستاها موثر است ، پیشنهاد خوبی است ولی باید توجه داشت در حال حاضر ظرفیت مشابهی در گروه های جهادی وجود دارد و یکی از فعالیت هایی که انجام می دهند فراهم سازی زیرساخت های خدماتدهی در روستاها است.

حاجی پور تصریح کرد: با توجه به اینکه هدف از ایجاد نهادی به عنوان جهاد سازندگی انجام مطلوب تر و بهتر امور در روستاها و مناطق محروم است ، به نظر می رسد باتوجه به وجود ظرفیت گروه های جهادی در سپاه ، جهاد سازندگی هم در زیرمجموعه این نهاد قرار بگیرد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با ارایه این مطلب که وجود نهادی متمرکز برای انجام امور روستاها ضروری است ، خاطرنشان کرد : فارغ از اینکه جهاد سازندگی به عنوان زیر مجموعه دولت و یا سپاه فعالیت کند ، ایجاد آن می تواند به انجام امور مربوط به روستاها سرعت ببخشد . 

وی از جمله کارهای زیرساختی مورد نیاز برای روستاها را آمایش سرزمینی و توزیع عادلانه امکانات در روستاها برشمرد و گفت : آمایش سرزمین روستاها که در آن ظرفیت‌ها، قابلیت‌ها و نیازهای هر منطقه برای توسعه و شکوفایی شناسایی و تدوین شده است به نوعی مسیر حرکت برای توسعه منطقه است که براساس آن برنامه فعالیت های می تواند هدفدار و براساس ظرفیت ها انجام بشود .

حاجی پور در خصوص اینکه اینگونه فعالیت های تداخلی در روند فعالیت دیگر نهادها از جمله راه ایجاد می کند یا نه ؟ توضیح داد : هم اکنون نیز این گروه های جهادی مشغول فعالیت هستند و با ایجاد جهاد سازندگی که شخصیت مستقلی داشته باشد ، مطمنا کارها با سرعت بیشتر انجام خواهد شد.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام


http://fajreshomal.ir/fa/News/15233/استفاده-از-ظرفیت-گروه‌های-جهادی-برای-احیای-جهادسازندگی
بستن   چاپ