رییس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کشور؛
فعالیت 180 آموزشکده فنی و حرفه ای در سراسر کشور
پنجشنبه 29 مهر 1400 - 16:31:05
پایگاه خبری فجر شمال

گروه اندیشه: رییس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کشور از فعالیت  180 آموزشکده فنی و حرفه ای در سراسر کشور  خبر داد و گفت: توسط  دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در سال گذشته  35 هزار دانشجو جذب  و مشغول به تحصیل شدند.

به گزارش پایگاه خبری فجر  شمال، ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کشور بیست و نهم مهر ماه 1400  در آیین راه اندازی ساختمان تازه ساخت آموزشکده فنی و حرفه ای نوشهر با ارایه این مطلب که برخی  از این طرح های نیمه تمام به دلیل وضعیت اعتباری حدود 10 سال از آغاز عملیات اجرایی آنها می گذرد که  تکمیل آن ها نیاز به همت و عزم ملی است. گفت : در صورت تامین اعتبارات لازم امسال 40 پروژه با بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی می تواند به بهره برداری برسد.

وی افزود: بیشتر دانشگاه های کشور بویژه در بخش نظری با کاهش دانشجو مواجه بودند و 52 درصد شرکت کنندگان در کنکور هم انتخاب رشته نکرده اند. ولی دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور امسال 89 هزار دانشجو پذیرش می کنند که این تعداد نسبت به سال گذشته 50 درصد  افزایش دارد.

وی ادامه داد: 180 آموزشکده فنی و حرفه ای در سراسر کشور  فعالیت دارند و توسط  دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در سال گذشته  35 هزار دانشجو جذب  و مشغول به تحصیل شدند.

 صالحی عمران اظهار کرد: آموزش در دانشگاه فنی و فنی و حرفه ای امتداد آموزش در آموزش و پرورش است، رشته ها و ماهیت این دانشگاه به گونه ای است که همکاری بین این دو دستگاه ضروری است و عمده رشته های کاردانی در این دانشگاه پیوسته است به نحوی که دانش آموزان بعد از سه سال آموزش در هنرستان ، دو سال در دانشگاه فنی و حرفه ای دوره کادرانی را ادامه داد و بعد وارد بازار کار می شوند.

رییس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کشور  با ارایه این مطلب که براساس برنامه ریزی های انجام گرفته قرار براین بود که 50 درصد دانش آموزان کشور جذب فنی و حرفه ای شود ، ولی متاسفانه امروز زیر 30 درصد از دانش آموزان وارد این دانشگاه می شوند و این امر نیازمند توسعه بخش های آموزش عالی مهارتی مطابق براساس نیاز جامعه است .

 وی توسعه تحصیلات تکمیلی به عنوان  اشتباه راهبردی در کشور دانست واذعان داشت:  داشتن این تعداد دانش آموخته مقطع دکترا و کارشناسی ارشد در کشور نیاز نبود ولی داشتن نیروی های کارشناس و کاردان ضروری است و امسال نیز آمار اشتغال دوره های کاردانی بالای 80 درصد بود.

وی ادامه داد:  برنامه راهبردی کشورهای توسعه یافته جذب 40 درصد دانشجویان به عنوان تکنسین است چون بهترین سرمایه گذاری آمو زشی برای کشور تربیت نیروهای تکنسین و کاردان فنی و حرفه ای است و برای دستیابی به توسعه و پیشرفت در کشور ننیازمند توجه به آموزش های تکنسین و فنی و مهارتی با رعایت ضوابط و استاندارها هستیم.  

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشوردر پایان از آموزشکده نوشهر به عنوان مرکزی با ظرفیت آموزش بین المللی یاد کرد و گفت : این آموزشکده در این منطقه در آینده قابلیت پذیرش دانشجوی بین المللی مهارتی را خواهد داشت و ما هم برای تکمیل تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی آموزشکده فنی و حرفه ای نوشهر به دنبال اختصاص 500 میلیون تومان اعتبار هستیم.

مجید اسدی
خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال

انتهای پیام


http://fajreshomal.ir/fa/News/15241/فعالیت-180-آموزشکده-فنی-و-حرفه-ای-در-سراسر-کشور
بستن   چاپ