سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران؛
ضرورت تشکیل اورژانس اجتماعی برای شناسایی نقاط آلوده و افراد آسیب دیده در جهت مقابله با پدیده های مذموم اجتماعی
چهارشنبه 8 دي 1400 - 15:48:27
پایگاه خبری فجر شمال

گروه سیاسی و اجتماعی: سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران در نشست کارگروه فرهنگی، اجتماعی، سلامت، زنان و خانواده استان با موضوع بررسی آسیب های اجتماعی، گفت: تشکیل اورژانس اجتماعی از سوی دستگاه های مسوول برای شناسایی نقاط آلوده و افراد آسیب دیده در جهت مقابله با پدیده های مذموم اجتماعی یک ضرورت است. ‎



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، علی شیرازی، سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران در نشست کارگروه فرهنگی، اجتماعی، سلامت، زنان و خانواده استان با موضوع بررسی آسیب های اجتماعی، گفت: انسان ها مهم ترین واحد تشکیل دهنده هر جامعه و بار ارزش ترین سرمایه آن هستند،اگرچه بروز آسیب های اجتماعی مختص به یک جامعه و زمان و مکان خاص نیست، اما باید با شناخت واقع بینانه در جهت زدودن آثار و تبعات منفی آن در سطح جامعه همت گماشت.

وی افزود: اگرچه نگاه‌های متعدد جامعه شناختی نظیر گسترش مدرنیته، نابرابری‌های اجتماعی و مباحث روانشناختی ناشی از یأس و سرخوردگی، افسردگی و یا ناشی از اعتیاد، فشارهای اقتصادی و.‌‌.. در ایجاد آسیب های اجتماعی نقش دارند اما آنچه که مهم است آموزش حل مساله و مهارت های زندگی به افراد جامعه و توجه به سلامت روان آنان است.

وی ادامه داد: متاسفانه ما به جسم افراد بیشتر از روح آنان توجه می کنم، کما اینکه در دوران بحران کرونا تمام همت ما صرف درمان جسمی بیماران بود اما به آسیب های روحی فراوانی که به انسان ها به ویژه به آنانی که عزیزانشان را از دست دادند، وارد آمده بود، توجهی نکردیم، بنابراین امروز می بایست اولا آمار درست و دقیقی از انواع آسیب های اجتماعی و جغرافیای وقوع آن داشته باشیم و با تشکیل اورژانس اجتماعی از دستگاه های مسئول نظیر بهزیستی، علوم پزشکی، دفتر امور زنان و خانواده و دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، آموزش و پرورش، دانشگاه ها و نهادهای  فرهنگی و.... نسبت به شناسایی نقاط آلوده و  افراد آسیب دیده اقدام کرده و با تقسیم وظایف و  نظام ارجاع دقیق در جهت رفع آن همت گماریم تا شاهد پدیده های مذمومی چون طلاق، اعتیاد، خودکشی و...در سطح استان نباشیم.


 شیرازی تصریح کرد: شناخت صحیح آسیب ها و توانایی پیشگیری و حل مشکلات ناشی از  آسیب ها باید بطور جدی در دستور کار آموزش وپرورش قرار گرفته و در این راستا می توان از ظرفیت خانه های بهداشت روستایی و شهری  و سایر ظرفیت های مردمی اعم از بسیج و گروه های مردمی، اصحاب رسانه و..‌. استفاده کرد تا با  شناسایی و  ارجاع درست افراد آسیب دیده به مشاور و یا روانپزشک  از رشد ناهنجاری ها و تبدیل آن به یک بحران روحی جلوگیری کرد.

 سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با ارایه این مطلب که برای نیل به این هدف دانشگاه های علوم پزشکی  نسبت به استقرار و تجهیز  بخش خدمات روانشناسی و روانپزشکی در بیمارستانهای استان توجه و اهتمام ویژه کنند.  خاطرنشان کرد: تقویت بنیاد خانواده و ترویج روح معنویت در جامعه، ایجاد  نشاط اجتماعی، اقدامات فرهنگی و توجه نهادهای حمایتی به نقاط آسیب دیده استان و برخورد سخت با سوداگران از دیگر راه کارهای کاهش آسیب های اجتماعی  است.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام


http://fajreshomal.ir/fa/News/15786/ضرورت-تشکیل-اورژانس-اجتماعی-برای-شناسایی-نقاط-آلوده-و-افراد-آسیب-دیده-در-جهت-مقابله-با-پدیده-های-مذم
بستن   چاپ