: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران
تکمیل شدن بیمارستان ماهفروجک ساری با سرمایه‌گذار خارجی
چهارشنبه 21 ارديبهشت 1401 - 20:35:05
پایگاه خبری فجر شمال
گروه بهداشت و سلامت: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران باانتقاد از تخصیص و تزریق اعتبارات قطره چکانی در تمکیل بیمارستان یک‌هزار و 100 تختخوابی ماهفروجک ساری ، گفت که با ادامه این روند تکمیل این طرح تا 20 سال دیگر هم امکان‌پذیر نیست.





  به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، فرهاد غلامی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران  بیستم اردی بهشت ماه 1400  در نشست خبری با اصحاب رسانه به‌مناسبت هفته گرامی داشت سلامت گفت: که برای تکمیل این طرح که در 16 هکتار زمین در حال ساخت است، حدود چهار هزار میلیارد تومان نیاز است.
وی افزود : بیمارستان ماهفروجک به عنوان یکی از بزرگترین بیمارستان های بزرگ کشور در صورت تکمیل می‌تواند جهش خوبی در حوزه گردشگری سلامت، درمانی، خدماتی و پژوهشی مازندران به وجود آورد و از مسوولان اجرایی و وزارت بهداشت می‌خواهیم که تکمیل این طرح را به صورت ویژه ببینند.
توی اد امه داد : باموافقتی که وزارت بهداشت و استاندار مازندران داشتند، قرار است همراهی و مشارکت سرمایه‌گذاران خارجی در تکمیل بیمارستان ماهفروجک را داشته باشیم و یکی از بانک های استان هم برای ادامه ساخت این طرح با تخصیص اعتبار اعلام همکاری کرده است.
غلامی اظهارکرد: قرار است در صورت تکمیل این طرح برای جذب دانشجویان خارجی و همچنین هوشمندسازی بیمارستان با فناوری روز جهان اقدام شود اما با تخصیص اعتبارات اندک نمی‌شود این طرح را پیش برد و باید تمام تلاش مسوولان اجرایی و اداری وزارت بهداشت و استانداری مازندران برای تکمیل این طرح با تخصیص اعتبار به کارگیری شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران  با ارایه این مطلب که تکمیل این بیمارستان مطالبه جدی مردم مازندران است و تاخیر چندین ساله در تکمیل به هیچ عنوان صحیح و زیبنده مردم این دیار نیست و در سفر استانی رییس جمهور به مازندران حدود 200 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این بیمارستان مصوب شد که تاکنون رقمی تخصیص نیافته است. خاطر نشان کرد : به صورت روزانه پی گیر تخصیص اعتبار برای تکمیل این طرح هستیم و در آینده نزدیک برای تسریع در تکمیل این طرح نماینده ویژه تعریف خواهد شد.
وی اذعان داشت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم حدود 18 میلیارد تومان برای تکمیل این طرح برای بودجه سال 1401 درنظرگرفته که این اعتبارات هم تاکنون تخصیص پیدا نکرده است.

غلالمی تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی ‌های انجام شده برای مدیریت جامع سلامت در استان، ارائه عادلانه خدمات بهداشتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی در استان در آینده نزدیک منطقه‌ای خواهد شد و سه منطقه علوم پزشکی در غرب، مرکز و شرق استان با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مازندران شکل می‌گیرد و با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی در هر منطقه می‌توان روند ارائه خدمات بهداشتی عادلانه به اقشار مردم را سرعت بخشید.
وی افزود: حدود 22 هزار نفر در بخش ها اجرایی دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت دارند که به طور متوسط 70 درصد از آنان دارای مدرک تحصیلی کارشناسی هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان این که، یک هزار و 100 پزشک فوق تخصص و یک‌هزار و 337 پزشک متخصص در مازندران فعالیت دارند گفت: از این تعداد 136 نفر به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حال فعالیت هستند.
در تقویم جمهوری اسلامی ایران 17 تا 23 اردیبهشت در راستای آشنایی بیشتر مردم، تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان با موضوعات مهم حوزه سلامت به عنوان هفته سلامت نامگذاری شده است.

گفتنی است: ساخت بیمارستان یک‌هزار و 100 تختخوابی ماهفروجک از مصوبات نخستین سفر استانی دولت نهم بود که کلنگ آن در سال 1386 به زمین زده شد. بر اساس وعده‌ای که مسوولان وقت داده بودند قرار بود این بیمارستان ظرف 2 سال تکمیل، تجهیز و بهره‌برداری شود ولی با گذشت بیش از 14 سال از آغاز اجرا اما این طرح اکنون تنها 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
مجید اسدی
انتهای پیام

http://fajreshomal.ir/fa/News/18718/تکمیل-شدن-بیمارستان-ماهفروجک-ساری-با-سرمایه‌گذار-خارجی
بستن   چاپ