نشست هم اندیشی با موضوع تحکیم بنیان خانواده در تنکابن برگزار شد
پنجشنبه 19 خرداد 1401 - 20:55:42
پایگاه خبری فجر شمال
با همکاری نهضت پیشرفت بانوان اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تنکابن، نشست هم اندیشی با حضور فعالان فرهنگی و قرآنی در هیئت مذهبی الزهرا(س) میرشمس الدین این شهرستان برگزار شد.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، اشرف ابراهیمی روانشناس و مشاور خانواده اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قائم شهر روز پنج شنبه 19 خرداد ماه 1401 در نشست هم اندیشی با حضور فعالان فرهنگی و قرآنی در هیئت مذهبی الزهرا(س) میرشمس الدین تنکابن، با تأکید بر این که خانواده اساس تشکیل جامعه است، گفت: خانواده نقش اساسی در سعادت و خوشبختی جامعه دارد و محبوب‌ترین بنیان در نزد خداوند خانواده است.

وی با بیان این که اگر خانواده دارای استحکام باشد جامعه از استحکام برخوردار خواهد بود، عنوان کرد: سلامت جامعه در گرو سلامت خانواده است. امروز شاهد آسیب‌ها و خطراتی در بنیان خانواده هستیم که باید از آن‌ها جلوگیری به عمل آورد.

وی بالا رفتن سن ازدواج جوانان، کاهش جمعیت، افزایش طلاق، سیر صعودی جامعه به سمت پیری و ... را از جمله آسیب‌های درکمین بنیان خانواده اسلامی برشمرد وادامه داد: جمعیت و نیروی انسانی در جامعه عامل اقتدار، پیشرفت و تعالی است و اگر به دنبال اقتصاد خوبی هستیم باید نیروی انسانی قوی داشته باشیم.

ابراهیمی با اشاره به افزایش آمار طلاق در جامعه کنونی تصریح کرد: بنیان خانواده باید تقویت شود چرا که جامعه برای رشد و تعالی نیازمند نیروی کار، فکری و تخصصی است و این امر نیز با افزایش جمعیت تحقق پیدا می‌کند.

روانشناس و مشاورخانواده اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قائم شهر با اشاره به آسیب‌های فضای مجازی، شبیخون و تهاجم فرهنگی برای خانواده‌ها خاطرنشان کرد: در حال حاضر شاهد آسیب‌های جدی برای خانواده‌ها از جمله اعتیاد، بیکاری، نداشتن سعه‌صدر، مشاوره‌های اشتباه، دخالت در امور خانواده، فروپاشی خانواده و ... هستیم که باید از آن‌ها جلوگیری کرد.

وی با تأکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی فرزند آوری در جامعه بیان کرد:  باید فرهنگ اکرام فرزند، تعلیم علوم و فنون به فرزندان، تربیت فرزندان مطابق با فرهنگ زمانه، ایجاد استحکام درونی در خانواده و ... همواره مورد توجه قرار گیرد.

عضو جمعیت بانوان فرهیخته اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قائم شهر با اشاره به کارکردهای خانواده گفت: نخستین کارکرد خانواده تأمین غرایز جنسی است، این غریزه از تولد به‌ صورت خاموش در وجود انسان قرار داده ‌شده و در شروع دوران بلوغ این غریزه شکوفا می‌شود و در ادامه رفتار فرد را به‌ شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد، وقتی انسان به این دوره قدم می‌گذارد رفتار و گفتارش با دوره قبل خیلی تفاوت می‌کند.

وی دومین کارکرد خانواده را تأمین آرامش دانست و اذعان داشت: دنیای کنونی امکانات آسایش را برای ما آورده است اما آرامش را نمی‌بینیم، آسایش در ارتباط با خدماتی که ایجاد می‌شود به وجود می‌آید اما آرامش یک امر روانی است و کارکرد ازدواج  هدیه آرامش به زندگی خانوادگی است. در مورد صدیقه طاهره، حضرت علی(ع) می‌فرماید : هرگاه نگاه می‌کردم به چهره فاطمه غم‌ها و غصه‌ها را از فضای دل من می‌زدود. همه این مطالب ما را به  سمت وسوی کارکرد بسیار ارزشمند ایجاد آرامش درخانواده هدایت می‌کند.

ابراهیمی با اشاره به این که سومین کارکرد خانواده، تداوم نسل است، گفت : خانواده متصدی و متولی تداوم نسل است و نسل‌ها همه در دامن خانواده به وجود می‌آیند و تداوم پیدا می‌کنند.


خبرنگار پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام

http://fajreshomal.ir/fa/News/18927/نشست-هم-اندیشی-با-موضوع-تحکیم-بنیان-خانواده-در-تنکابن-برگزار-شد
بستن   چاپ