دانشجوی رشته مدیریت صنعتی دانشگاه مازندران:
از پشت‌پا زدن به تهران تا بالابردن پرچم مازندران
شنبه 14 آبان 1401 - 09:30:33
پایگاه خبری فجر شمال

دانشجوی رشته مدیریت صنعتی دانشگاه مازندران گفت: کسانی که رتبه خوب کسب می‌کنند، اگر در شهر یا استان خود وارد دانشگاه شوند، باعث شکوفایی شهر و استان خود می‌شوند،

   


     
به گزارش  پایگاه خبری فجر شمال، محمدجواد کلاگر، دانشجوی رشته مدیریت صنعتی دانشگاه مازندران که چندی پیش برنده مدال طلای المپیاد جغرافیای کشور و کسب امتیاز اعزام به مسابقات جهانی فرانسه شد، در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه، از دلایل موفقیت خود سخن گفت.

      محمدجواد کلاگر در خصوص شرکت در این المپیاد گفت: المپیاد جغرافیا یک رقابت علمی است که همه ساله، طی چندین مرحله در سطح ملی برگزار می‌شود. در مرحله اول منابع در حد کتب درسی است که حدود 10 درصد تمامی شرکت‌کنندگان در کل کشور می‌توانند به مرحله دوم برسند. در مرحله دوم، منابع کتب تخصصی هستند که حدود 40 نفر به مرحله سوم که همان دوره تابستانی است راه پیدا می‌کنند.

       وی افزود: در دوره تابستانی نیز آزمون‌های متعددی از برگزیدگان گرفته می‌شود که 8 نفر به مدال طلا می‌رسند و حدود نیمی از سایر برگزیدگان مدال نقره و نیمی دیگر نیز مدال برنز کسب می‌کنند.

       کلاگر ادامه داد: هشت برنده مدال طلا به مرحله بعدی که دوره انتخابی تیم ملی است راه پیدا می‌کنند و در آنجا نیز آزمون‌های متعددی به زبان انگلیسی گرفته می‌شود و 4 نفر به عنوان اعضای تیم ملی المپیاد جغرافیا معرفی می‌شوند که بنده نیز به حول قوه الهی توانستم تمام این مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارم و در سال 1400 به این مهم دست پیدا کنم.

       محمدجواد کلاگر در رابطه علاقه خود به این رشته اذعان داشت: بنده از کودکی به علم جغرافیا علاقه داشتم و به همین‌خاطر از همان دوران در این حوزه مطالعه داشتم؛ از پایه سوم ابتدایی به نقشه‌ها علاقه نشان می‌دادم و در اوقات فراغت نقشه‌خوانی می‌کردم و به مرور زمان، علاقه‌ام به کل جغرافیا بیشتر شد.

       دارنده مدال طلای المپیاد جغرافیای کشور درباره میزان مطالعه خود برای آزمون توضیح داد: ساعت به‌خصوصی را مدنظر نداشتم، چرا که اصولا مطالعه برای المپیاد با سایر مطالعات متفاوت است که بتوانیم بگوییم چند ساعت مطالعه می‌کردیم؛ شاید یک روز ده ساعت و یک روز دو ساعت مطالعه می‌کردم؛ مهم کیفیت است.

       این دانشجوی موفق درخصوص رتبه خود در کنکور سراسری اظهار داشت: پرواضح است که آدمی باید برای رسیدن به هدفش تلاش کند؛ هدف بنده نیز کسب یک رتبه خوب بود که بتوانم یک دانشگاه مطرح در کشور را انتخاب کنم که شکر خدا این اتفاق افتاد و توانستم رتبه 559 منطقه و 411 زیرگروه سه را کسب کنم که با این رتبه می‌توانستم اولویت اولم را دانشگاه تهران انتخاب کنم.

       وی درخصوص دلیل انتخاب دانشگاه مازندران برای تحصیل خود گفت: من رتبه‌ای که مدنظرم بود را کسب کردم اما موقع انتخاب رشته ترجیح دادم که در استان خود و در محل سکونتم بمانم؛ بنابراین دانشگاه مازندران را برای ادامه تحصیل انتخاب کردم. به نظر من تمام آنهایی که رتبه خوب کسب می‌کنند، اگر در شهر یا استان خود وارد دانشگاه شوند، باعث شکوفایی شهر و استان خود می‌شوند، نه اینکه همه رتبه‌های برتر به تهران بروند و شهر و استان خود را رها کنند و صرفا باعث ترقی و شکوفایی تهران شوند.

       محمدجواد کلاگر به داوطلبانی که قصد کسب رتبه بالا در کنکور سراسری را دارند توصیه کرد: باید برنامه‌ریزی مدون داشته باشند و به آن عمل کنند؛ افکار منفی را از خود دور کنند، به آینده امیدوار باشند و هیچوقت خود را نبازند، چرا که قطعا موفقیت از آن کسی است که تلاش می‌کند.

       دانشجوی مدیریت صنعتی دانشگاه مازندران، کسب نمرات عالی در دانشگاه و استفاده از دانش اساتید را هدف بعدی خود عنوان کرد و گفت: بنده کوچک‌تر از این هستم که به هم‌سن و سال‌های خودم توصیه بکنم؛ فقط می‌توانم این را بگویم کاری کنند که در آینده شرمنده جوانی خود نباشند. دانشجویی که به حضور در کلاس توجه کامل نماید، مطالب تدریس شده را انباشته نکند، به مسایل حاشیه‌ای نپردازد و به آینده روشنی که برای خود می‌سازد فکر کند، قطعا موفق خواهد شد.

       دارنده مدال طلای المپیاد جغرافیای کشور اظهار داشت: نقش خانواده و پرسنل دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی بابل، خصوصا مدیریت این دبیرستان در موفقیت‌های بنده انکارناپذیر است و از همه این عزیزان متشکرم.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام


http://fajreshomal.ir/fa/News/20723/از-پشت‌پا-زدن-به-تهران-تا-بالابردن-پرچم-مازندران
بستن   چاپ