دبیر نخستین کنگره بین‌المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج‌البلاغه:
قدردان جامعه المصطفی و جامعه الزهرا برای فراهم کردن زمینه ارسال مقاله از سایر کشورها به دبیرخانه کنگره نهج‌البلاغه
سه شنبه 17 آبان 1401 - 23:45:39
پایگاه خبری فجر شمال

دبیر نخستین کنگره بین‌المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج‌البلاغه گفت: قدردان جامعه المصطفی و جامعه الزهرا برای فراهم کردن زمینه ارسال مقاله علاقه‌مندان از سایر کشورها به دبیرخانه این کنگره هستیم.




به گزارش پایگاه خبری فجر شمال حجت‌الاسلام عباسعلی ابراهیمی 17 آبان ماه در آئین تجلیل از دست‌اندرکاران نخستین کنگره بین‌المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج‌البلاغه که درساری برگزار شد،  ضمن تحسین عملکرد اصحاب خبر و رسانه و دانشگاهیان و حوزویان برای برگزاری شایسته این کنگره، اظهار کرد: قدردان جامعه المصطفی و جامعه الزهرا برای فراهم کردن زمینه ارسال مقاله علاقه‌مندان از سایر کشورها به دبیرخانه این کنگره هستیم.


دبیر نخستین کنگره بین‌المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج‌البلاغه بابیان اینکه این کنگره در دو محور گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج‌البلاغه برگزار شد، آشنایی بافرهنگ غدیر به‌عنوان الگوی حکومتی برای جوامع انسانی، آشنایی با نهج‌البلاغه به‌عنوان گنجینه بیکران معارف اسلامی، گشودن افق‌های جدید با بهره‌گیری از سرچشمه‌های غدیر و نهج‌البلاغه، تأمین نیازهای ضروری جوامع انسانی از طریق گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج‌البلاغه به‌عنوان کلید حل مشکلات عصر حاضر را از اهداف این کنگره برشمرد.

 
وی مقابله علمی با بحران‌های مختلف اجتماعی حاکم بر جوامع انسانی از منظر نهج‌البلاغه، گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج‌البلاغه خوانی در جامعه را از دیگر اهداف این کنگره عنوان کرد.

 
حجت‌الاسلام ابراهیمی گفت: غدیر و پیام جهانیان، تبیین مبانی معرفتی فرهنگ غدیر در قرآن مجید به سیره معصومین، فرهنگ غدیر از نگاه متفکران و اندیشمندان غیرمسلمان، غدیر از منظر حضرت علی (ع)، نقش و رسالت رسانه‌ها در گسترش جهانی فرهنگ غدیر و مروجان و پژوهشگران شناسایی غدیر ازجمله محورهای این کنگره بوده است.

 
وی  بابیان اینکه 302 مقاله به دبیرخانه این کنگره رسیده است، بیان کرد: هر مقاله با حضور دو داور ملی دانشگاهی و حوزوی داوری شده است.

 
حجت‌الاسلام ابراهیمی بابیان اینکه این کنگره دارای امتیاز isc پایگاه استنادی علوم جهان اسلام بوده است، یادآور شد: 69 درصد مقالات رسیده از مازندران بود که 51 درصد شرکت‌کنندگان برادران و مابقی آثار توسط خواهران ارسال‌شده است.

 
وی  بابیان اینکه 28 مقاله از آثار ارسالی به‌عنوان مقالات برتر منتخب شد، افزود: 168 مقاله در مرتبه دوم به‌عنوان چکیده مقاله مورد تائید هیات داوران قرار گرفت.

 
وی بابیان اینکه 376 پژوهشگر به دبیرخانه این کنگره مقاله ارسال کردند، یادآور شد: مقالات رسیده به زبان‌های فارسی، عربی، انگلیسی، اردو و فرانسوی بوده است.


http://fajreshomal.ir/fa/News/20748/قدردان-جامعه-المصطفی-و-جامعه-الزهرا-برای-فراهم-کردن-زمینه-ارسال-مقاله-از-سایر-کشورها-به-دبیرخانه-کن
بستن   چاپ