با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران:
آیین اختتامیه دومین دوره رویدادهای بهره‌وری صنعتی و HSEEدر دانشگاه مازندران برگزار شد
جمعه 5 اسفند 1401 - 14:39:46
پایگاه خبری فجر شمال

آیین اختتامیه دومین دوره رویدادهای بهره‌وری صنعتی و HSEE، با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران:در دانشگاه مازندران برگزار شد.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، آیین اختتامیه دومین دوره رویدادهای بهره‌وری صنعتی و HSEE «بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی» دانشگاه با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران در روز چهارشنبه 4 اسفند 1401 در سالن اجتماعات دانشکده علوم ریاضی برگزار و منتخبان این رویداد معرفی و تجلیل شدند.

 در این آئین که با حضور مقامات استانی، شهرستانی، دانشگاهی، شرکت‌های صنعتی و دانش‌بنیان برگزار شد،  جمال قاسمی معاون، پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران ضمن خیرمقدم به حاضران در این آئین و تبریک روز مهندس، با اشاره به اهمیت دو مقوله بهره‌وری و HSEE در صنعت و همکاری بسیار نزدیک دانشگاه با شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران در برگزاری رویدادهای متنوع اظهار داشت: چندین سال است که به واسطه پیوند عمیق بین شرکت شهرک‌های صنعتی و دانشگاه، رویدادهای مختلفی را فارغ از هر محدودیتی برگزار کردیم که این تعامل مثبت منجر به تعالی صنعتی استان خواهد شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با بیان این‌که این دو رویداد مستقل و در مسیر موازی، نقاط مشترک زیادی دارند که باعث شده با هم مطرح شوند، ابراز امیدواری کرد که با حمایت‌ها و فعالیت‌های دانشگاه مازندران و شرکت شهرک‌های صنعتی بتوان به رشد و توسعه این رویدادها کمک کرد و آن را در سطح بین‌المللی نیز برگزارکرد.

در ادامه  کامران علی‌پور معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران ضمن برشمردن تعداد واحدهای صنعتی در حال بهره‌برداری ناحیه اظهار داشت: بر حسب شناسایی حلقه‌های مفقوده‌ 1800 واحد صنعتی، موارد و خدمات متنوعی را ارایه می‌دهیم که در این راستا و به‌طور مشترک می‌توان به موضوع بهره‌وری صنعتی اشاره داشت که تقریبا همه واحدهای صنعتی به دلیل افزایش رقابت و سلیقه‌های مختلف مشتریان و سطح درآمد جامعه به آن توجه دارند و تمایل دارند با استقرار دانش در این واحدها این موضوع را حل نمایند.

 علی‌پور با ارزشمند دانستن این رویدادها گفت: در این‌گونه رویدادها که با حضور شرکت‌های صنعتی و دانشگاهیان برگزار می‌شود، ایده‌های نوآورانه مطرح می‌شود که با حمایت و بهره‌گیری می‌تواند در دانش‌بنیان‌شدن واحدها کمک کند. این واحدها همیشه از حمایت شرکت شهرک‌های صنعتی برخوردار خواهند بود به‌طوری‌که می‌توانیم مسایل و مشکلات واحدها را با تمام دانشگاه‌های کشور مطرح تا درصدد رفع آن مسایل برآییم.
وی در پایان سخنان خود، این نوید را هم داد که هر جرقه‌ دانشی اگر وجود داشته باشد این آمادگی در شرکت ما وجود دارد که آن را به محصول تبدیل کنیم.
 حجت غنودی مدیر فناوری و طرح‌های کاربردی دانشگاه مازندران ضمن تقدیر از حامیان و شرکت‌کنندگان این رویدادها، به اهداف دو رویداد برگزارشده اشاره کرد و افزود: این رویدادها با توجه به رسالت دانشگاه‌ و این مدیریت که ایجاد ارتباط و شبکه پایدار با صنعت و جامعه است، برگزار شد و تلاش ما این است که با تبادل اطلاعات بین واحد‌های صنعتی و دانشگاهیان و به هم‌رسانی، شاهد رشد و توسعه صنایع در کشور باشیم.
 غنودی در ادامه با اشاره به فرآیند برگزاری رویدادها اعلام کرد: از بین طرح‌های دریافت‌شده از سوی دانشگاهیان و شرکت‌های صنعتی، 11 طرح در حوزه بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی (HSEE) و 9 طرح در حوزه بهره‌وری صنعتی جهت ارایه در حضور کمیته داوران انتخاب شدند که از بین آنها طبق نظر داوران و متخصصان، سه طرح در هر حوزه حایز رتبه اول تا سوم شدند. یادآور می‌شود: در ادامه این مراسم، صاحبان طرح‌های منتخب در دو حوزه بهره‌وری و HSEE به ارایه طرح‌های خود پرداخته و داوران نیز با بیان پرسش‌های خویش به ارزیابی طرح‌ها پرداختند. هم‌چنین سخنرانی تخصصی دکتر کامران ولی‌پور خطیر مدیر گروه مدیریت صنعتی در حوزه بهره‌وری صنعتی، بیان چالش‌ها و راهکارها توسط مدیر واحد HSE شرکت فولادین ذوب آمل و نایب رییس انجمن انبوه‌سازان مسکن در زمینه HSEE و اهدای جوایز به طرح‌های برتر از طرف دانشگاه مازندران و شرکت شهرک‌های صنعتی از دیگر برنامه‌های این رویداد بود.

طرح‌های برتر به ترتیب رتبه: در بخش رویداد بهره‌وری صنایع:

1- ساخت دستگاه پرینتر سه بعدی با قابلیت پرینت بتن جهت افزایش بهره‌وری در صنعت ساختمان: مهندس معین موسوی و دکتر اکبرزاده بنگر از دانشگاه مازندران 2- کنترل حفره‌ها و پین هول‌های موجود در یک محصول دورانی: شرکت پلاستونیک -مهندس امید جعفری و مهندس بیژن باباگلی 3- ساخت موتور استرلینگ به منظور بازیافت انرژی حرارتی: شرکت نوآوران فن‌گستر پرتو ریتون- دکتر ناصر کردانی

بخش بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی (HSEE):

1- فازمتر غیرتماسی هوشمند: شرکت آی گون نیرو نامیه: مهندس عظیمی – مهندس فضل علی 2- تولید انرژی پاک و ذخیره‌سازی انرژی با کنترل و مدیریت مصرف انرژی : شرکت فرادید گستر انرژی – دکتر غلامی 3- ساخت دستگاه آب لجن گیر: شرکت تدارک صنعت کاغذ و تصفیه‌خانه مازندران– مهندس بلباسی  

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
انتهای پیام


http://fajreshomal.ir/fa/News/21283/آیین-اختتامیه-دومین-دوره-رویدادهای-بهره‌وری-صنعتی-و-HSEEدر-دانشگاه-مازندران-برگزار-شد
بستن   چاپ