رحمتی به کارنامه درخشان دولت سیزدهم در شهرستان سیمرغ برای پایان دادن به طرح های نیمه تمام برزمین مانده اشاره و خاطرنشان کرد
سه شنبه 21 آذر 1402 - 18:27:06

سیمرغ یکی از 22 شهرستان مازندران که با نگاه ویژه عدالت محورانه دولت سیزدهم و فراهم کردن زیرساخت های لازم در مسیری قرار گرفته که علاوه قرارگیری در مسیر توسعه در بخش های مختلف کشاورزی و صنعتی چشم انداز مطلوبی در آینده نزدیک برای این خطه از شمال ایران قابل تصور است.

خبرنگار فجر شمال /سیمرغ یکی از شهرستان‌های مازندران البته با این ویژگی جز شهرستان های نوپا و تازه تاسیس این استان به شمار می رود و از نظر موقعیت مکانی از جنوب به قائمشهر از شرق به بابلسر متصل است. این شهرستان با 2 بخش تالارپی و مرکزی و یک شهر کیاکلا دارای 28 روستا است و در سال 1391 از بخش کیاکلا به شهرستان سیمرغ ارتقا یافت.

60 درصد از جمعیت 20 هزار نفری سیمرغ در روستاها ساکن هستند و بیشتر فعالیت مردم این شهرستان بر کشاورزی استوار است. اما از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم تاکنون با همان رویکرد و نگاه عدالت محورانه، ‌شهرستان کوچک و همچنین ناشناخته سیمرغ دیده شده و گام های برای رونق و شکوفایی آن برداشته شده است.

شاید مهمترین اقدام انجام شده در این زمینه را می توان به حرکت شهرستان در مسیر صنعتی شدن اشاره کرد به طوریکه با حمایت از بخش خصوصی و ورود سرمایه گذاران به این شهرستان در حال حاضر 47 واحد صنعتی در ناحیه صنعتی سنگتاب و 50 واحد صنعتی خارج از این مجموعه مشغول به فعالیت هستند.

این در حالی است تا پیش از این به واسطه وجود زمین های کشاورزی حاصلخیز و تولید محصولات مختلف از سیمرغ به عنوان شهرستان کشاورزی یاد می شد اما با اقدامات زیرساختی انجام شده در حوزه صنعت همسو با کشاورزی حرکت چرخ صنعت نیز در این شهرستان تند شده است.

فرماندار شهرستان سیمرغ با اشاره به اینکه این شهرستان با دارا بودن ظرفیت های کشاورزی منحصر به فرد از جمله نقاط برخوردار از این حیث در استان مازندران به شمار می رود، ‌گفت: این دیار سالانه با تولید در زمینه تولید ذرت، ‌توت فرنگی، برنج و کیوی 50 هزار میلیارد ریال آورده مالی برای استان دارد.

لهراسب رحمتی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سه هزار هکتار از اراضی این شهرستان به کشت مرغوبترین برنج اختصاص دارد و 23 هزار تُن محصول برنج است.

 

وی میزان تولید ذرت خوراکی در این شهرستان را هفت هزار تُن اعلام کرد و افزود:400 هکتار از زمین های کشاورزی سیمرغ به کشت توت فرنگی اختصاص دارد و سالانه چهار هزار و 800 تُن از این محصول در شهرستان تولید و روانه بازارهای مصرف می شود.

فرماندار شهرستان سیمرغ جایگاه این شهرستان در تولید کیوی در مازندران دوم اعلام و اضافه کرد:‌ علاوه بر این سالانه 100 هزار تُن مرکبات مرغوب در این شهرستان تولید می شود.

وی با وجود 200 واحد گلخانه ای در شهرستان سیمرغ اشاره و تصریح کرد:‌در این فضاهای به وجود آمده محصولاتی نظیر لیمو ترش و قارچ تولید و به بازارهای مصرف روانه می شود.

رحمتی در خصوص عملکرد دولت سیزدهم در کمک به رونق و توسعه بخش کشاورزی در شهرستان سیمرغ گفت که در این مدت 420 میلیارد ریال اعتبار در قالب اجرای طرح هایی نظیر راه اندازی صنایع بسته بند، گلخانه، ساخت پل های بین مزارع، ‌ تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی و زهکشی لایروبی ها تزریق شده است.

وی اقدامات دولت سیزدهم در رونق بخشیدن به بخش صنعت این شهرستان را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت که پیش از این شهرستان بیشتر در بخش کشاورزی فعال بود و غالب مردم آن به این نوع مشاغل مشغول به کار بودند.

فرماندار شهرستان سیمرع گفت: بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم و تاکید بر رفع محرومیت ها بخش صنعت شهرستان رونق گرفته است و در حال حاضر ناحیه صنعتی سنگتاب در این شهرستان وجود دارد که 47 واحد فعال تولیدی صنعتی در آن مستقر هستند.

وی توضیح داد: فعالیت در بخش صنعت شهرستان به همین ناحیه صنعتی خلاصه نشده است و 18 واحد صنعتی خارج از محدوده این ناحیه صنعتی فعال هستند و علاوه بر این 50 واحد تولیدی شامل مرغداری، صنایع تبدیلی و کارگاههای کوچک نیز در این شهرستان وجود دارد.

رحمتی به کارنامه درخشان دولت سیزدهم در شهرستان سیمرغ برای پایان دادن به طرح های نیمه تمام برزمین مانده اشاره و خاطرنشان کرد:‌ میدان سردار شهید صمصام طور که به مدت 10 سال اجرای آن راکد مانده بود با تخصیص اعتبار هفت میلیارد ریالی تکمیل شده است.

 

وی تعریض جاده های بین شهری را از دیگر اقداماتی برشمرد که طی سالها در شهرستان سیمرغ مسکوت مانده بود و گفت:‌ تعریض محورهای کیاکلا به بهنمیر و کیاکلا به جویبار از جمله این طرح های راهسازی که از مدت ها قبل شروع و با اتمام نرسیده بود و این طرح ها در این دولت اقدامات برای اجرای آن آغاز شده است.

فرماندار سیمرغ افزود: محور کیاکلا به بابل که به دغدغه ای برای مردم مازندران و بویژه شهروندان سیمرغی مبدل شده بود با تخصیص اعتبار 750 میلیارد ریالی تعریض و بهسازی آن شروع شده است و کمربندی کیاکلا به محل اتصال شهرستان های قائمشهرو جویبار با 120 میلیارد ریال انجام شده است.

وی به جبران عقب ماندگی 2 دهه ای در حوزه بنیاد مسکن در روستاها به عنوان یکی از مسائل شهرستان سیمرغ نام برد و گفت:‌ رفع این عقب ماندگی با تزریق اعتبارات مورد نیاز اقدامات بری اجرای طرح هادی در 15 روستای سیمرغ آغاز شده است.

رحمتی با اشاره به حجم بالای آسفالت راه روستایی با توجه و نگاه ویژه دولت در روستاها، ‌اظهار داشت:‌ در سال جاری آسفالت راه پنج روستای سیمرغ در حال انجام است.

وی به اقدامات انجام شده دولت سیزدهم در زمینه اجرای طرح مسکن ملی در این شهرستان گفت که برای این منظور سه طرح با 60 واحد مسکونی در نظر گرفته شد و علاوه بر آن پیگیر اخذ زمین برای ساخت مسکن شهرک فرهنگیان نیز هستیم.

فرماندار سیمرغ افزود: همچنین در روستای "پهناجی" و "تنبلا"‌با توجه به زمین منابع ملی در حال پیگیری اخذ مجوز برای ساخت مسکن محرومان و متقاضیان مسکن ملی هستیم./مجید اسدی


http://fajreshomal.ir/fa/News/24627/رحمتی-به-کارنامه-درخشان-دولت-سیزدهم-در-شهرستان-سیمرغ-برای-پایان-دادن-به-طرح-های-نیمه-تمام-برزمین-مان
بستن   چاپ