بیش از 3 هزار و 100 تن گوشت سفید سالانه در سیمرغ تولید می‌شود.
چهارشنبه 8 مرداد 1399 - 07:53:09
مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ با اشاره به تولید سالانه 3 هزار و 141 تن گوشت سفید در این شهرستان گفت: این میزان تولید با فعالیت 28 واحد مرغداری است.
رجب فلاح زیلتی به امکان چهار نوبت جوجه ریزی به طور متوسط در سال در هر واحد مرغداری این شهرستان اشاره کرد و افزود: این میزان تولید سالانه مرغ گوشتی، مرغ مادر گوشتی، بومی و سایر ماکیان است.
به گفته فلاح؛ 28 از واحد مرغداری فعال این شهرستان، 20 واحد مرغداری گوشتی و 8 واحد مرغ مادر گوشتی است که ظرفیت جوجه ریزی آن‌ها 27 میلیون و 38 هزار قطعه جوجه است.
وی همچنین تولید سالانه تخم مرغ در شهرستان سیمرغ را 100 تن اعلام کرد که روانه بازار مصرف می‌شود.
وی با بیان جایگاه ویژه صنعت طیور و نقش مؤثر آن در تأمین پروتئین مورد نیاز جامعه، گفت: گوشت مرغ برای تغذیه انسانی منبع بسیار خوبی از لحاظ پروتئین، آهن و فسفر است و علاوه بر آن حاوی مقدار زیادی ویتامین D است.

http://fajreshomal.ir/fa/News/5400/بیش-از-3-هزار-و-100-تن-گوشت-سفید-سالانه-در-سیمرغ-تولید-می‌شود
بستن   چاپ