آخرین مطالب

در آستانه فرا رسیدن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، هفته مادر و روز زن؛

گفت‌وگو با بانوان موفق و نمونه دانشگاه مازندران

گفت‌وگو با بانوان موفق و نمونه دانشگاه مازندران

  بزرگنمایی:
گفت‌وگو باعضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران بانوی موفق و نمونه دانشگاه مازندران در آستانه فرا رسیدن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، هفته مادر و روز زن انجام شد.

 گفت‌وگو با بانوان موفق و نمونه دانشگاه مازندران در آستانه فرا رسیدن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، هفته مادر و روز زن.

 

Blog Image

به گزارش پایگاه خبر ی فجر شمال به نقل از روابط عمومی دانشگاه مازندران، هم‌زمان با فرا رسیدن سال‌روز باسعادت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامی‌داشت روز زن و مقام مادر، روابط عمومی اقدام به گفت‌وگو با بانوان موفق و نمونه دانشگاه نموده است که در این نوبت، به معرفی ‌دکتر فریال احمدی عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران و یکی از بانوان نخبه و فعال حوزه کارآفرینی و خلاقیت پرداخت.

 

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

1. لطفا شرح حال مختصری از خود و مراحل تحصیل‌تان بگویید؟

اینجانب فریال احمدی متولد شهریور 1363 در شهر شیراز می‌باشم. تحصیلات خود تا مقطع کارشناسی را در رشته معماری در شهر شیراز گذارنده و سپس جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد(مهندسی معماری گرایش طراحی منظر) در سال 1386 در دانشگاه تربیت مدرس تهران پذیرفته شدم. پایان‌نامه کارشناسی ارشد اینجانب تحت عنوان"‌اصول و معیارهای طراحی منظر در محوطه آبشارهای طبیعی: نمونه موردی: منطقه حفاظت شده آبشار مارگون فارس" به راهنمایی جناب آقای دکتر محمدرضا بمانیان (استاد تمام دانشگاه تربیت مدرس تهران) و مشاوره جناب آقای دکتر اصغر محمد مرادی (استاد تمام دانشگاه علم و صنعت ایران) با موفقیت و کسب درجه عالی در آذر 1388 دفاع شده‌ است. دستاوردهای پژوهشی حاصل از این مقطع در قالب بیش از 10 مقاله علمی اعم از مقالات پژوهشی، مروری و کنفرانسی و کتاب پژوهشی مورد تایید دانشگاه تربیت مدرس تهران منتشر گردیده است. در سال 1389، با پذیرش به عنوان نفر اول کنکور دکتری معماری دانشگاه تربیت مدرس و همچنین استعداد درخشان این دانشگاه، تحصیل خود در مقطع دکتری معماری را در سال 1389 آغاز نمودم. در این دوران با تمرکز بر مباحث مرتبط با اکولوژی و معماری منظر، از رساله خود تحت عنوان "روش شناختی مرمت منظر گستره‌های طبیعی در ایران با تاکید بر رویکرد اکولوژی منظر" با کسب درجه عالی با موفقیت در تیر 1393 دفاع نموده‌ام. دستاوردهای پژوهشی حاصل از این پایان‌نامه در قالب یک کتاب و بیش از 16 مقاله علمی اعم از مقالات پژوهشی، مروری و کنفرانسی منتشر شده‌ است. لازم به ذکر است کتاب مستخرج از رساله دکتری اینجانب تحت عنوان"طراحی و اکولوژی منظر، مقدمهای بر اصول و روش‌ها"، موفق به کسب عنوان برگزیده کتاب پژوهشی در هشتمین جشنواره بین‌المللی برترین‌های پژوهشی و نوآوری مدیریت شهری (جایزه بین‌المللی تهران) در سال 1394 شده‌است. همچنین رساله دکتری اینجانب نیز به عنوان رساله برتر دانشجویی در مقطع دکتری در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزیده گردیده است.

2. در میان این همه تخصص چرا معماری را انتخاب کردید؟

معماری به عنوان فرآیند ساماندهی فضا، تلفیقی از علم، هنر و فناوری شناخته می‌گردد و بر طراحی فضای ساختمانی با کاربری مختلف(مسکونی، تجاری، فرهنگی، مذهبی، درمانی و ...) و توجه همزمان به کیفیت‌های زیبایی شناختی و معنوی، غنای حسی، استحکام، پایداری در جهت ارتقای سطح رضایت‌مندی، آسایش و آرامش کاربران فضا تاکید دارد. از این‌رو یک معمار تلاش می‌نماید تا با فهم مولفه‌های فرهنگی، اجتماعی، روان‌شناختی، اقتصادی و ...، به خلق فضا در زمان و مکانی مشخص به شکل و فرمی زیبا بپردازد. ماهیت میان‌رشته‌ای معماری با سایر علوم فنی مهندسی، انسانی و ریاضی از یک سو و وجه هنری و خلاقانه این رشته از سویی دیگر، موجب گردید تا این رشته را به عنوان تخصص اصلی جهت ادامه تحصیل در دانشگاه انتخاب نمایم.

3. یک زن موفق یا موفقیت مدیر و استاد نمونه از جنس زن، ریشه در چه چیزی دارد؟

از نظر بنده، مثبت‌اندیشی(عدم ناامیدی)، تمرکز بر اهداف، برنامه‌ریزی و سخت‌کوشی، ریشه‌های اصلی حصول موفقیت می‌باشد.

4. آیا شما خود را یک زن موفق می‌دانید؟

از آنجایی که موفقیت در دستیابی به اهداف ترسیم‌شده افراد در مقاطع مختلف زندگی مرتبط می‌گردد، معتقد هستم توانسته‌ام با توکل به خدای متعال و حمایت همه جانبه خانواده مخصوصا همسر، پدر و مادرم، به اهداف ترسیم شده خود در این مقطع زمانی از زندگی‌ام دست‌یابم. امیدوار هستم در ادامه مسیر نیز امکان تحقق اهداف برای بنده میسر گردد.

5. یک زن موفق بودن سخت‌تر است یا یک مرد موفق؟

به نظر می‌رسد که با توجه به نقش کلیدی زنان در خانواده، برقراری تعادل بین فضای خانواده و فعالیت‌های حرفه‌ای، کسب موفقیت برای زنان نیازمند اختصاص زمان بیشتر و بالطبع تلاش و همت بیشتری می‌باشد.

6. به عنوان یک زن فعال و موفق، چه توصیه‌ای برای زنان کشورمان دارید؟

توصیه بنده این است که همواره به توانایی و استعداهای خود باور داشته باشند. سعی نمایند با برنامه‌ریزی صحیح و منطبق با توانمندی‌های خود، اهداف اساسی خویش در زندگی را ترسیم نموده و با تلاش مستمر و سخت‌کوشی در مسیر آن گام بردارند و در نظر داشته باشند که افراد موفق همواره با تلاش و پشتکار سعی نموده‌اند تا موانع و محدودیت‌ها را از مسیر خود بردارند تا به اهداف خود دست‌ یابند.

7. آیا در طول فعالیت روزمره، زمان‌هایی بوده که خسته شوید و انگیزه‌تان را برای ادامه دادن از دست دهید؟

بنده به طور معمول بیش از 16 ساعت در روز مشغول تدریس، انجام طرح‌های پژوهشی، راهنمایی دانشجویان و نگارش مقالات علمی می‌باشم. از این‌رو ممکن است گاهی اوقات به لحاظ جسمی خسته شوم اما تاکنون احساس ناامیدی و کاهش انگیزه در گام برداشتن در مسیر و دست‌یابی به اهدافم را تجربه ننموده‌ام.

8. آیا فرزندان‌تان هم راه شما را در پیش گرفته‌اند؟

فرزندی ندارم.

9. به عنوان یک زن، آیا تاهل تاثیری (مثبت یا منفی) در روند پیشرفت شما داشت؟

بعد از گذشت 8 سال از زندگی مشترک خود، بیان می‌دارم که تأهل نه تنها تأثیر منفی بر زندگی علمی بنده نداشته‌ است، بلکه کمک‌ها و پشتیبانی‌های همسرم موجب گردید تا سریعتر و مستحکم‌تر از گذشته در مسیر پیشرفت‌های پژوهشی خود گام بردارم.

10. شما چگونه با وجود همسر و مسوولیت زندگی، در زندگی کاری و شخصی خود، تعادل برقرار کردید؟

از آنجایی که همسر بنده نیز عضو هیات علمی دانشگاه می‌باشند، آشنایی و درک ایشان از شرایط مورد نیاز جهت انجام پژوهش‌های علمی، هم‌چنین همدلی و همفکری با ایشان در زمینه‌های مختلف، موجب گردیده‌است تا تعادل زندگی شخصی و علمی بنده فراهم گردد و تجربه احساس آرامش و تمرکز در انجام فعالیت‌های روزمره داشته باشم.

11. شما به عنوان یک زن توانایی‌هایتان در حیطه علمی، مدیریت و پژوهش ثابت شده است و به مسایل و مشکلات مردم هم اشراف کامل دارید. برای ورود به عرصه سیاسی برنامه‌ای ندارید؟

با توجه به تخصص اینجانب در حوزه معماری و طراحی اکولوژیک، همواره سعی نموده‌ام تا با شناسایی مسایل پژوهشی در این حوزه به ارایه طرح‌های کاربردی جهت حل مشکلات در حوزه تخصصی بپردازم.

12. به‌نظر شما کارکردن بانوان در بیرون و منصوب شدن آن‌ها به پست‌های مدیریتی، ضرری به وظایف دیگر مثل مادربودن و همسربودن نمی‌رساند یا راحت‌تر بگوییم یک زن مثل مردها می‌تواند از پس مدیریت بربیاید؟

چنان‌چه زمان‌بندی و برنامه‌ریزی مناسب توسط فرد جهت برقراری تعادل بین زندگی شخصی و حرفه‌ای صورت پذیرد، زنان می‌توانند در نقش‌های مدیریتی حضور داشته‌باشند. بنده در همان سال‌های ورود خود به دانشگاه مازندران، به عنوان مدیر گروه معماری انتخاب گردیدم. این دوران تجربه بسیار مفیدی بوده‌ است و بسیار در این دوران آموختم. لازم به ذکر است انعطاف‌پذیری مدیران بالادستی درخصوص ساعت کار اداری زنان متاهل علی‌الخصوص مادران دارای فرزندان زیر 6 سال که عهده‌دار مسوولیت‌های اجرایی می‌باشند، می‌تواند در کاهش اضطراب و برقراری تعادل نقش موثری را ایفا نمایند. هم‌چنین همکاری و هم‎دلی بیشتر همکاران مرد و درک شرایط متفاوت آنان در زمان‌بندی انجام فعالیت‌ها، باعث ایجاد انگیزه بیشتر بانوان در قبول مسوولیت اجرایی می‌گردد.

13. به نظر شما جنسیت در پیشرفت یا عدم پیشرفت شما موثر بوده است؟

از نظر بنده پیشرفت و عدم پیشرفت افراد، به میزان تلاش و سخت‌کوشی آن‌ها، هدفمندی و برنامه‌ریزی مناسب مرتبط می‌شود.

14. چند توصیه کلیدی را مطرح کنید که رعایت آنها زمینه موفقیت در زنان بوده و ناامیدی را در ایشان از بین می‌برد.

1. هدف گذاری 2. شناسایی ضعف‌ها و محدودیت‌های فردی و تبدیل آن‌ها به فرصت 3. خودباوری، افزایش اعتماد و عزت نفس

15. شما فکر می‌کنید در جامعه فعلی، یک زن برای موفق بودن چه ویژگی‌هایی را باید دارا باشد (در واقع نکاتی را که فکر می‌کنید برای خوانندگان ما خصوصا دختران جوان کاربردی است)؟

تلاش و پشتکار: یکی از مهم‌ترین فاکتورهای موثر بر حصول موفقیت، سخت‌کوشی، تلاش مداوم و مستمر در جهت تحقق اهداف می‌باشد. باور به توانایی و استعدادهای خود( اعتماد و عزت نفس) اعتماد به نفس و خودباوری نقش بسیار مؤثری در دست‌یابی به موفقیت ایفا می‌نماید. در واقع ایمان و اعتماد به توانایی‌های فردی باعث می‌گردد تا ضعف‌های فردی و عوامل ذهنی محدودکننده کنار گذاشته شده، ضعف‌ها هوشمندانه به فرصت تبدیل گردد و در مسیر اهداف محکم گام برداشته شود.

هدفمندی و برنامه‌ریزی: هیچ تلاش مداوم و مستمری بدون داشتن هدف و برنامه‌ریزی مناسب جهت دست‌یابی به آن به نتیجه نخواهد رسید چراکه زمان بسیار ارزشمند است و در صورت عدم برنامه‌ریزی مناسب، زمان از دست رفته قابل بازگشت نیست. مثبت‌اندیشی نیز یکی دیگر از ویژگی‌های بارز برای موفقیت به‌شمار می‌رود.

61.و سخن پایانی؟

در پایان از شما بابت زمانی که به بنده اختصاص دادید کمال قدردانی را دارم. پیشاپیش ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و مقام والای زن را به همه مادران بالاخص مادر عزیزم و همکاران بزرگوار دانشگاهی خود تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.                                     


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

فتنه‌ای بزرگ‌تر از فتنه صهیونیسم وجود ندارد

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی

ما آغازگر جنگ نبودیم و نخواهیم بود اما اگر بار دیگر جنگ بر علیه ما آغاز شود ما آنان را بیچاره خواهیم کرد و تل آویو را به شهر اشباح تبدیل می کنیم

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا شد

برپایی میز خدمت مدیران و روسای ادارات شهرستان سیمرغ

نایب‌رئیس و بازرس هیات تیراندازی مازندران انتخاب شدند

اربعین گرامیداشت شهدای اقتدار یگان ویژه انتظامی استان برگزار شد.

20 دستگاه دیجیتال برای تجهیز سالن‌های تیراندازی نیازمندیم

لشکر 25 کربلا همچنان افتخارآفرین است

مازندران، استان‌ محوری در ورزش کشور است

سعی می شود تا معضل تفنگ و فشنگ را در استان‌ مازندران، تقلیل ببخشیم

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت در سیمرغ

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

طهماسب پور فاتح اولین مدال جهانی کشتی فرنگی برای بابلسر

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار