آخرین مطالب

برگزاری نشست شورای گسترش قرآنی مازندران نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

برگزاری نشست شورای گسترش قرآنی مازندران

  بزرگنمایی:
سومین نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان مازندران با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور در سالن مجتمع شهید عظیمی بابلسر برگزار شد.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، سومین نشست شورای گسترش قرآنی مازندران  سی و یکم اردیبهشت ماه  با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور، آیت‌الله لایینی نماینده ولی‌فقیه در استان،حجت‌الاسلام شکریان معاون امور استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی، مدیران کل تبلیغات اسلامی و ارشاد، حجت‌الاسلام رحیمیان مسئول نهاد نمایندگی دانشگاه‌های مازندران و اعضا در سالن مجتمع شهید عظیمی بابلسر برگزار شد.



حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بر جایگاه ممتاز مازندران  با تاکید در توسعه فعالیت‌های قرآنی گفت: ثمره این موفقیت قرآنی نتیجه هم‌افزایی نهاد‌ها و مشارکت مردمی  است .

وی با بیان اینکه باید آثار این فعالیت‌های قرآنی در زندگی روزمره مردم ملموس باشد خواستار پرهیز از تعارض و موازی‌کاری و ایجاد وحدت رویه و تقویت همدلی در اجرای سیاست‌های قرآنی و حمایت کامل دولت از اجرای طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» شد.

قمی، تشکیل شورای عالی با حضور عالی‌ترین مقامات کشور و توجه ویژه دولت سیزدهم و شهید آیت‌الله رئیسی به موضوع قرآنی را حرکتی ماندگار توصیف کرد و افزود: این روند حمایت از فعالیت‌های قرآنی در دولت چهاردم که دولت «وفاق ملی» است همچنان ادامه دارد.



 در ادامه حجت‌الاسلام محمد مهدی شریف تبار،  مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران افزود: بیش از 35 هزار محفل در مازندران ویژه طرح زندگی با آیه‌ها به ثبت رسید.
وی با بیان اینکه وجود 5 هزار و 500 محفل مستمر قرآنی و 250 کرسی تدبر و تفسیر، نتیجه همدلی نهادها، خانواده‌ها و مؤسسات قرآنی استان است، افزود: امسال شورای قرآنی مازندران ضمن تمرکز بر کاربردی‌سازی آموزه‌های قرآنی در سبک زندگی اسلامی، موفق به کسب رتبه دوم کشوری در مسابقات دانش‌آموزی طرح ملی قرآن شده است.



آیت‌الله محمد باقر محمدی لائینی، نماینده ولی‌فقیه در مازندران، در ادامه با اشاره به اهمیت راهبردی شورای قرآنی استان، بر ضرورت انسجام همه دستگاه‌ها و پرهیز از موازی‌کاری تأکید کرد و گفت تقویت فرهنگ قرآنی باید به محوریت خانه‌های قرآن و مشارکت مردمی انجام شود.

 وی با اشاره به فعالیت 300 موسسه قرآنی و 700 خانه قرآن در استان، خواستار حمایت همه‌جانبه نهاد‌های مسئول از این شبکه شد و تصریح کرد: خدمت به فرهنگ قرآنی بزرگ‌ترین وظیفه مسئولان در این زمن است.

رئیس شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان مازندران، نقش تربیتی و اجتماعی جلسات قرآنی را در تربیت نسل دانا و بالنده، کلیدی دانست و توصیه کرد هر مسجد به یک پایگاه فعال قرآنی تبدیل شود.



محمد محمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، نیز تأکید کرد: سال گذشته برنامه‌های متعددی برای اشاعه فرهنگ قرآن در سطح استان اجرا شده و حدود 300 موسسه قرآنی با مشارکت سازمان تبلیغات اسلامی فعال هستند.

وی با اشاره به رونمایی از کوچک‌ترین قرآن کشور در نمایشگاه قرآن مازندران، افزود: رسانه ملی و رسانه‌های استانی نقش مؤثری در پوشش اخبار و برنامه‌های قرآنی استان و ترویج معارف الهی ایفا کرده‌اند.

محمدی از برگزاری نشست‌های خوشنویسی قرآنی در ماه مبارک رمضان سال گذشته با حضور هنرمندان برجسته خبر داد و اعلام کرد: همایش چهره‌های ماندگار قرآنی استان در سال آینده برگزار خواهد شد.



 



در پایان این نشست از فعالان و موثرین طرح زندگی با آیه‌های استان تجلیل به عمل آمد و احکام ریاست شوراهای هماهنگی قرانی شهرستان به ائمه جمعه اهدا شد.

پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار

فعالیت 140 شرکت دانش‌بنیان در مازندران

پس از سال‌ها انتظار آمبولانس جدید به شهرستان سیمرغ تحویل داده شد.

مسئولان سیمرغ با خانواده شهید محمدیان در روستای پایین‌دسته دیدار کردند.

نخستین دوره آموزش جامع مددکاران خانواده کمیته امداد مازندران در فریدونکنار برگزار شد

همکاری‌های ایران و مینسک تقویت می‌شود

مشاور رییس دانشگاه مازندران در امور زنان و خانواده منصوب شد

تاکید بر استفاده از ظرفیت‌ها جهت مدیریت هوشمند فضای مجازی

عکس ا اقامه نماز نماینده ولی فقیه در مازندران بر پیکر مادر شهید والامقام سردار سیدعلی دوامی

15 تا از بهترین میوه ها برای سلامت بدن: توت فرنگی

خدمت به جامعه هدف بهزیستی فرصتی بی‌نظیر است

روایتی از خانواده شهید محمدرضا ذاکریان در «عصر خانواده» شبکه دو سیما

پیام تسلیت نماینده ولی فقیه درمازندران در پی درگذشت مادر سردار شهید «سیدعلی دوامی»

حضور فرماندار سیمرغ و رییس اداره بهزیستی در منزل بانوی سرپرست خانوار به مناسبت هفته بهزیستی

در روزهای گرم تابستان، خاموشی‌های بی‌برنامه و مکرر برق، سبب اعتراض بسیاری از شهروندان شهرستان سیمرغ شده است.

دیدار موسوی، مشاور استاندار در امور ایثارگران با خانواده شهید دوامی

کدام استان‌ها تعطیل شدند

مازندران در سایه خشکسالی؛ ریشه‌ها و راهکارهای برون‌رفت از چالش کم‌آبی

احداث پارک جنگلی میانسی در زیرآب، تلاقی گردشگری و دغدغه‌های زیست‌محیطی

تقدیر ویژه رئیس‌جمهور از استاندار و مهمان نوازی مردم مازندران

شهدا و شهدای گمنام بهترین‌ها هستند

آیین آغاز به کار ششمین دوره کانون مداحان استان مازندران

ابلاغ سلام مقام معظم رهبری توسط نماینده ولی فقیه در مازندران به خانواده شهید دکتر تجن جاری

راهبرد اصلی سازمان بهزیستی تبدیل حمایت‌های مقطعی به توانمندسازی پایدار است

اخبار انتظامی استان مازندران در 29 تیر ماه

راه‌پیمایی سراسری انتظار ، عهدی برای همیشه برنامه ای در استقبال از ظهور

پویش هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی گامی درجهت تحقق نیت‌های خیرخواهانه مردم

بررسی پایداری محیط‌زیست و زیرساخت‌های تاب‌آور در شهر بابلسر

برگزاری نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در ساری

بخشی از درخشش لشگر عملیاتی 25کربلا مرهون فرماندهی اخلاق‌مدارانه سردار غیب پرور

مصلحت اسلام و مسلمین قربانی شود هرگز راضی به این عمل نمی بودم و مرگ و شهادت برایم گواراتر بود

وحدت و انسجام ملت، امری حیاتی است

آیین نوروز بیس شش (بیست و شش عیدماه) در مازندران

فرماندهی رهبری، اتحاد ملت و پشتیبانی نیروهای مسلح سه عنصر بازدارنده دشمن

ترافیک نیمه سنگین در محورهای کندوان و هراز

اربعین میدان تقویت جبهه مقاومت و ابزاری برای مقابله با دشمن است

تقدیر ستاد دیه مردمی کشور از مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مازندران

گزارش تصویری آیین اختتامیه مرحله استانی چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اوقاف مازندران

پیام تسلیت مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران در پی رحلت سرپرست تبلیغات اسلامی کیاسر

قرآن عامل تربیت و کلید ارتقای تمدن‌هاست

ضرورت ارتقاء سطح قاریان و حافظان قرآنی در مازندران

ترویج فرهنگ قرآنی؛ مهم‌ترین وظیفه برای ساماندهی جامعه بشری است

اعلام اسامی برترین‌های مرحله استانی چهل‌وهشتمین مسابقات قرآن اوقاف مازندران