آخرین مطالب

حسین زادگان همچنین از اجرای طرح شهید سلیمانی در 731 پایگاه بسیج از سوی سپاه کربلا خبر داد و افزود آیین زندگی، بهداشت و سلامت

حسین زادگان همچنین از اجرای طرح شهید سلیمانی در 731 پایگاه بسیج از سوی سپاه کربلا خبر داد و افزود

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :استاندار مازندران میزان رعایت محدودیت‌های جامع و هوشمند کرونایی طی یک هفته گذشته توسط مردم استان را رضایت‌بخش توصیف کرد و گفت : محدودیت‌های وضع شده باید با رفع رفع نواقص به صورت جدی‌تر در هفته دوم اجرایی شود تا نتایجی که مورد نظر است ، محقق شود.

احمد حسین زادگان روز شنبه در نشست استانی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در ساری گفت : رعایت اصول بهداشتی و شیوه‌نامه‌ها و پروتکل ها باید مستمر باشد و اجرای مقطعی آنها نمی تواند چندان اثرگذار باشد.

وی خواستار نظارت جدی تر دستگاه های ناظر بر اجرای محدودیت ها شد و تاکید کرد : تک تک شهروندان باید ناظر اجرای محدویت های کرونایی باشند . همه باید رعایت پروتکل ها و محدودیت ها را مسئولیت اجتماعی خودمان فرض کنیم و اجازه ندهیم افرادی که پروتکل ها را رعایت نمی کنند ، جان ما و عزیزانمان را به خطر بیندازند.

نماینده عالی دولت در مازندران اطلاع رسانی بیشتر در مورد مصوبات ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا را برای آگاهی بخشی به مردم ضروری دانست و تاکید کرد : انتظار داریم مشارکت در رعایت محدودیت‌ها از سوی اصناف و مردم بویژه محدودیت های هوشمند تردد خودرویی در هفته دوم بیشتر شود.

وی افزود : متاسفانه بر اساس بررسی های صورت گرفته هنوز دورهمی های خانوادگی در شهرهای استان انجام می شود که این امر موفقیت محدودیت ها را کم رنگ می کند.

استاندار مازندران از کاهش حدود 50 درصدی تردد ورودی خودروها در شهرهای استان طی یک هفته گذشته خبر داد و افزود : طبق مصوبات ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا ، جریمه خودروهایی که به ضوابط و مقررات بی توجهی کردند و بدون داشتن مجوز تردد داشتند با قدرت اعمال می شود و این دسته مشمول بخشش و رفع اثر جریمه نخواهند شد.

وی گفت : تنها صاحبان خودروهایی که دارای کارت تردد هستند ولی پیامک جریمه دریافت کردند ، باید بدانند که این جریمه ها برایشان قطعی نیست و مطابق برنامه ریزی که با نیروی انتظامی انجام شده ، با ارائه مدارک ، جریمه اشان رفع اثر خواهد شد.     

حسین زادگان همچنین از اجرای طرح شهید سلیمانی در 731 پایگاه بسیج از سوی سپاه کربلا خبر داد و افزود : تمامی تشکل های مردم نهاد ، گروه های مردمی داوطلب و یا دستگاه های دولتی از جمله هلال احمر  باید در کنار سپاه کربلا و با مدیریت واحد این طرح را اجرا کنند.

طرح ملی شهید سلیمانی با حضور بسیجیان از پایگاه های مقاومت در سطح محلات و با بهره گیری از تمام ظرفیت های اجرایی در جهت شناسایی، مراقبت، رصد، پایش و درمان بیماران کرونایی تا کمک رسانی به کسانی که در حوزه‌های مختلف چه از نظر جسمانی و فیزیکی دچار مشکل هستند و امکان تردد و بیرون آمدن از خانه را ندارند، اجرایی شده است.   

نماینده عالی دولت در مازندران وحدت رویه را در اجرای طرح های کرونایی را مهم توصیف کرد و گفت: دستگاه های اجرایی از جمله شهرداری ها و جهاد کشاورزی باید بیش از پیش به رعایت دستور العمل های بهداشتی توجه کنند.

وی همچنین از فرمانداران  و بخشداران هم خواست تا به هیچ عنوان در اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا کوتاه نیایند و در صورت هرگونه تخطی باید پاسخگو باشند.

حسین زادگان برگزاری حضور هرگونه برنامه افتتاح را مغایر با مصوبات ستاد مقابله با کرونا دانست و تاکید کرد : اگر چه مازندران در بسیاری از شاخص های رعایت پروتکل های بهداشتی بویژه زدن ماسک زدن از متوسط 81 درصد قبل از اجرای طرح به  87 درصد در حال حاضر رسیده است ولی با تداوم رعایت همه مصوبات می توانیم به موفقیت طرح خوش بین تر باشیم.

وی با بیان این که دولت نسبت به اهمیت کاهش درآمد اقشار مختلف بویژه صنوف اهتمام دارد ، توضیح داد : پس اکنون که با محدودیت های بیشتر شاهد تعطیلی کسب و کارها هستیم ، همه باید احساس مسئولیت بیشتری نسبت به اجرای مصوبات داشته باشیم.

طبق آخرین آمار هم حدود 850 بیمار مبتلا به کووید-19 در بیمارستان های استان مازندران بستری هستند


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد