آخرین مطالب

مدیر کل بهزیستی مازندران اعلام کرد: کمک 76 میلیارد ریالی بهزیستی استان به درخانواده دارای معلولیت سیاست و جامعه

مدیر کل بهزیستی مازندران اعلام کرد: کمک 76 میلیارد ریالی بهزیستی استان به درخانواده دارای معلولیت

  بزرگنمایی:

فرزاد گوهردهی گفت: سازمان بهزیستی مبلغ حدود 76 میلیارد ریال بابت کمک هزینه مستمری ، هدفمندی و حق پرستاری و مددکاری افراد دارای معلولیت درخانواده بصورت ماهیانه پرداخت می‌کند.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :فرزاد گوهردهی در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت روز جهانی افراد دارای معلولیت،گفت:توانبخشی  یکی از مهمترین رویکردهای سازمان بهزیستی جهت قادر سازی شخص معلول در دست یابی به سطح نهایی توانایی و عملکرد جسمی، ذهنی، حسی، روانی و اجتماعی و حفظ این توانایی ها می باشد که در ارائه این خدمات به جامعه هدف، توانمندسازی و تقویت زمینه های حضور اجتماعی معلولان و برخورداری افراد دارای معلولیت از فرصت های برابر در جامعه در سطحی فراگیر و پایدار همواره مدنظر می باشد. 

وی تعداد افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی مازندران را 66٢١٣ نفر عنوان کرد و افزود : سازمان بهزیستی مبلغ حدود 76 میلیارد ریال بابت کمک هزینه مستمری ، هدفمندی و حق پرستاری و مددکاری افراد دارای معلولیت درخانواده بصورت ماهیانه پرداخت می‌کند.

مدیر کل بهزیستی مازندران با اشاره به تاسیس مراکز توانبخشی غیردولتی با هدف گسترش و ارتقا سطح کیفی ارائه خدمات آموزشی، توانبخشی، مراقبتی به گروه هدف در جهت توانمندسازی آنان و کاهش تصدی گری دولت خاطر نشان کرد : در مجموع 113 مرکز توانبخشی تحت نظارت بهزیستی استان اعم از مراکز روزانه آموزشی توانبخشی ، مراکز نگهداری و مراقبتی شبانه روزی، خانه های حمایتی ویژه سالمندان و بیماران روانی مزمن، خانه کوچک توانبخشی ویژه افراد دارای اختلال هوشی رشدی، مراکز ارائه خدمات توانبخشی در منزل به معلولان و سالمندان و مراکز مراقبت در منزل در مجموع به 5645 نفر از معلولین تحت پوشش خدمات ارائه می‌کنند.

 وی اضافه کرد : با عنایت به اهمیت حضور فرد معلول در درون خانواده و  با هدف کاهش بار مراقبتی، 1138 فرد  دارای معلولیت ضایعه نخاعی در استان از کمک هزینه حق پرستاری به مبلغ 5 میلیون و پانصد و چهل هزار ریال ماهانه بهره مند می باشند و همچنین در راستای ارتقا کیفیت زندگی،  کمک هزینه لوازم بهداشتی موردنیاز به مبلغ 2 میلیون ریال ماهانه نیز به این افراد پرداخت می گردد. 

 مدیر کل بهزیستی مازندران با اشاره به بهره‌مندی 2597 نفر از توانخواهان سازمان بهزیستی در استان مازندران از کمک هزینه ایاب ذهاب معلولین مراکز با هدف تسهیل در تردد آنها گفت : جهت بهره مندی معلولین از خدمات آموزشی ، توانبخشی ودرمانی نسبت به پرداخت  بخشی از هزینه های ایاب و ذهاب آنان اقدام می گردد . این امر امکان حضور مستمر ومنظم توانخواهان جهت برخورداری از خدمات آموزشی توانبخشی مراکز روزانه و تقویت انگیزه حضور توانخواهان در مرکز را فراهم می سازد.

گوهردهی توزیع لوازم کمک توانبخشی به منظور دستیابی به سطح سلامت مطلوب و حضور فعال و موثر در خانواده را یکی دیگر از اقدامات حوزه توانبخشی در خدمت‌رسانی به معلولین دانست و افزود : در سالجاری تاکنون وسایل کمک توانبخشی مورد نیاز معلولین بالغ بر 25 میلیارد ریال با هدف  توانمندسازی و کاهش  عوارض ناشی از معلولیت و ارتقاء سطح بهداشت روان فرد و خانواده در اختیار این افراد در سطح استان قرار گرفته است.  

 مدیر کل بهزیستی مازندران با بیان اینکه ٢45٠ توانخواه از کمک هزینه تحصیلی به دانش آموزان معلول با هدف تقویت انگیزه های تحصیلی بهره‌مند می باشند  خاطر نشان کرد :همچنین در راستای اجرای ماده 9 قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت و با هدف ایجاد انگیزه و ارتقا مشارکت و الحاق اجتماعی جامعه هدف ، کمک هزینه تحصیلی جهت بهره مندی از آموزش عالی در دانشگاه های دولتی و غیردولتی به افراد دارای معلولیت نیازمند واجد شرایط پرداخت می گردد.

وی با اشاره به بهره‌مندی  توانخواهان از امکانات مناسب سازی مسکن و خودرو در سالجاری گفت : توانایی رفت و آمد آزادانه و بدون خطر در جامعه از طریق ایجاد محیط های بدون مانع یکی از مهم ترین راه های ارتقا کیفیت زندگی برای افراد دارای معلولیت است. لذا تلاش جهت تسهیل دسترسی و بهره مندی معلولان همچون افراد عادی از امکانات موجود جامعه از رویکردهای اجرایی حوزه توانبخشی می باشد.   

گوهردهی در توضیح توانبخشی مبتنی برجامعه؛ این برنامه را راهبردی در درون برنامه توسعه جامعه در جهت توانبخشی، برابرسازی فرصتها و الحاق اجتماعی معلولین از طریق تلاشهای مشترک آنها ، خانواده هایشان ، سازمانهایشان ، جامعه و سایر موسسات خدمات رسانی دولتی، غیردولتی، آموزشی، شغلی و اجتماعی و...عنوان کرد و گفت : در برنامه توانبخشی مبتنی برجامعه (CBR) با هدف ارائه خدمات توانبخشی در مناطق روستایی 17245نفر خدمات دریافت کردند ودر سال 1399 ، 6 صندوق مالی خرد روستایی ویژه معلولین که به ١٩٩ نفر کمک هزینه اشتغال بلاعوض از اعتبار CBR پرداخت نمودند، تاسیس گردیده است.

مدیر کل بهزیستی مازندران در ادامه با اشاره به ارائه خدمات توانپزشکی به 390 توانخواه در سال جاری گفت:به منظور رسیدن افراد معلول به بالاترین سطح عملکردی از طریق ارائه خدمات توانپزشکی (فیزیوتراپی، کاردرمانی، بینایی سنجی و...) و کمک به درمان معلولان ، بهزیستی استان مازندران با بیش از 110 واحد توانپزشکی و توانبخشی غیر دولتی در سطح استان تفاهم نامه همکاری امضا نموده که در حال حاضر مراکز مذکور خدمات رایگان به معلولین ارائه می نمایند.

گوهردهی یکی از راههای موثر در جهت نیل به سطح مطلوبی از سلامت جسمی ، روانی و استقلال فردی و اجتماعی را تامین و پرداخت هزینه های درمانی و تسهیل دسترسی افراد به خدمات بهداشتی درمانی و توانبخشی عنوان و تصریح کرد :  با توجه به نیاز کلیه افراد جامعه به ویژه معلولین به بیمه اجتماعی به عنوان یک پشتوانه ،  برنامه اعطای بیمه اجتماعی به معلولین روستایی و خانواده های آنان برای اولین بار در کشور ، از سال 1395 به تعداد  1700 نفر در استان مازندران انجام شد و در این راستا 4هزار توانخواه تحت پوشش خدمات بیمه تکمیلی برکت قرار گرفتند.

مدیر کل بهزیستی مازندران با اشاره به انجام عمل جراحی کاشت حلزون برای  6٠ کودک شناسایی شده در سالجاری گفت : درحال حاضر ، توانخواهان با مراجعه و تکمیل پرونده در اسرع وقت از این خدمت بهره مند می شوند بطوریکه سرانه هر فرد جهت کاشت حلزون مبلغ ٣٠ میلیون ریال می باشد و  درصورت نیاز به تعمیرات دستگاه ، پس از کاشت نیز مساعدت لازم به عمل می آید.

 وی دستیابی به استقلال همه جانبه ، خصوصا استقلال اقتصادی را مرهون ایجاد مسکن و کسب شغلی پایدار و متناسب با شرایط فرد معلول عنوان و اذعان کرد : اداره کل  بهزیستی مازندران  در سال ٩٩ در راستای تامین شرایط مطلوب به منظور تامین اشتغال ایمن ، پایدار و با قابلیت توسعه با پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال به ٧٠٠ توانخواه و پرداخت سهم بیمه خویش فرما و کارفرما به ١٢٩٩ نفر و همچنین تحویل 513 واحد مسکونی در سالجاری گام مهمی در جهت توانمندسازی گروه های هدف  برداشته است.

مدیر کل بهزیستی مازندران با تاکید بر اقدامات صورت گرفته در حوزه پیشگیری از معلولیتها افزود : در همین راستا ١66٨6 نفر از جامعه معلولین، تحت پوشش مشاوره های ژنتیک قرار گرفتند و طی هشت ماه نخست سال جاری 5١٧ نفر جهت دریافت مشاوره ژنتیک به مراکز بهزیستی مراجعه نمودند. ضمن اینکه 2408 کودک ٣ تا 6 ساله نیز تحت برنامه غربالگری پیشگیری از تنبلی چشم (آمبلیوپی ) قرار گرفتند.

گوهردهی در پایان با اشاره به اجرای برنامه های ورزشی و بازی های بومی و محلی ویژه معلولین گفت : از دیگر خدمات و برنامه های مورد تاکید سازمان، گسترش فعالیت های اجتماع محور در قالب ورزش ها و بازی های بومی و محلی در راستای ورود معلولین به جامعه خصوصا جامعه ورزشی می باشد. این طرح در سال 99 بصورت پایلوت در سه شهرستان ساری بهشهر و آمل آغاز گردیده و تعداد بالغ بر 500 معلول با انواع معلولیت ها و شدت معلولیت ها را شامل می گردد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آیین بزرگداشت روز ملی مازندران برگزار شد

برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان «انتقال هنر و تجربه» در بابلسر

آمریکای جنایتکار و متحدانش بدانند که ملت ایران همواره در برابر دشمنی ها خیانت های آنها با صلابت خواهد ایستاد

ملت ایران هرگز جنایات آمریکا را فراموش نخواهد کرد

اعزام 160 دانش‌آموز بابلسری به اردوی راهیان نور

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل