آخرین مطالب

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران؛

​ تاریکی ها و ظلمت ها در پرتو تششع آفتاب شهادت، زایل می شود سیاست و جامعه - تفکر، اندیشه و دانشگاه

​  تاریکی ها و ظلمت ها در پرتو تششع آفتاب شهادت، زایل می شود

  بزرگنمایی:
گروه اندیشه: معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران ​در طی یاداشتی ​با عنوان «شهادت، جنبش دانشجویی و انقلاب اسلامی» به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو آورده است: در پرتو تشعشع آفتاب شهادت، تاریکی ها و ظلمت ها زایل شده و مسیر زندگی به سوی نور هدایت می گردد.

گروه اندیشه: معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران  در طی یاداشتی  با عنوان «شهادت، جنبش دانشجویی و انقلاب اسلامی» به مناسبت 16 آذر روز دانشجو آورده است: در پرتو تشعشع آفتاب شهادت، تاریکی ها و ظلمت ها زایل شده و مسیر زندگی به سوی نور هدایت می گردد.

       به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، هم‌زمان با فرارسیدن 16 آذر و روز دانشجو، حیدر جانعلی‌زاده عضو هیات علمی دانشکده علوم انسانی و اجتماعی و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران در طی یک یادداشت فرهنگی با عنوان «شهادت، جنبش دانشجویی و انقلاب اسلامی»، به بررسی ابعاد مختلف این حرکت عظیم و تاثیر آن در میان دانشجویان انقلابی و نقش‌آفرینی ایشان در صحنه‌های مختلف وقایع تاریخی ایران پرداخت.

      

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران در این یاداشت فرهنگی آورده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِینَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّهَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَیَقْتُلُونَ وَیُقْتَلُونَ وَعْدًا عَلَیْهِ حَقًّا فِی التَّوْرَاهِ وَالْإِنْجِیلِ وَالْقُرْآنِ وَمَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَیْعِکُمُ الَّذِی بَایَعْتُمْ بِهِ وَ ذَلِکَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِیمُ (توبه - 111)

در قاموس قرآن و مکتب اهل بیتِ عصمت و طهارت؛ سلام الله علیهم اجمعین، شهادت، معامله ای الهی، تجلی عشق به خدا، فوزی عظیم، عزتی ابدی و حیاتی جاویدان عند الله و عند ربهم یرزقون است. وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا  بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ (آل عمران - 169).

واقعیت ها و تجارب تاریخی جهان زندگی نشان داده است که بارش باران شهادت بر سرزمین انسانیت و شرافتمندی، رویش گل های حق طلبی و آزادی خواهی را در گلستانِ حیاتِ طیبه موجب شده و حیاتی ماندگار به درخت استکبارستیزی و عزت خواهیِ اجتماعی" اعطا کرده است.

وی در ادامه این یاداشت می افزاید:

در پرتو تشعشع آفتاب شهادت، تاریکی ها و ظلمت ها زایل شده و مسیر زندگی به سوی نور هدایت می گردد. در چنین ٌمنطق و مداری است که می توان فهمید با بخون غلطیدن دانش آموختگان دانشگاهی و ارادتمندان مکتب سیدالشهدا، شهیدان عالی مقام قندچی، بزرگ نیا و شریعت رضوی در دانشکده فنی دانشگاه تهران در سال 1332، جنبش دانشجویی خدامحور «انقلابی» استکبار ستیز و مردم دوست، قدم به عرصه وجود می نهد و پرچم خداپرستی، استقلال طلبی و آزادی خواهی در قله شرف و تعهد به هویت ملی و اسلامی به اهتزاز در می آید و بدین سان جرقه ای مهم در زمینه سازی برای ورود دانشجویان مسلمان در فرایند انجام تلاش های انقلابی زده می شود.

جانعلی زاده ادامه می دهد:

از نمونه های بارز چنین تلاش هایی می توان به نقش آفرینی های بزرگ و حیاتی جنبش دانشجویی مومن و متعهد در پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد. تداوم حیات انقلاب اسلامی به حضور و حمایت جهادی این شجره طیبه «جریان بسیجی و متعالی و مشارکت دانشجویان و دانشمندان مسلمان و متدین در پرتو تبعیت تام از ولایت مطلقه فقیه و مدیریت جهادی این بصیرت یافتگان مرصوص» سخت نیازمند است.

عضو هیات علمی دانشکده علوم انسانی و اجتماعی تاکید می کند:

 انقلاب اسلامی ایران، که به تعبیر معمار کبیرش، امام خمینی (ره) انفجار نور بودف تشعشع بلندش همه جهان هستی را روشن ساخت و پناهگاه مطمئنی برای مستضعفان و آزادیخواهان جهان گردید، انقلابی عظیم و بی نظیری که در پرتو رهبری حکیمانه خمینی کبیر و امام خامنه ای، هزاران جوان متدینٍِ نخبه، سردار شجاع، دانشمند متعهد و قهرمان متقی، مخلص و بزرگی را در دامن خود پرورش داده است، که شهیدان والامقام حاج قاسم سلیمانی و دکتر محسن فخری زاده از جمله این قهرمانان هستند، شهیدان برجسته ای که در هشت سال دفاع مقدس خوش درخشیدند و در دفاع از حریم و حرم اهل بیت، آتش به خیمه و آشیان شجره خبیثه داعش زدند و بدینسان چنان ضربه ای بر استکبار جهانی و صهیونیزم بین الملل وارد کردند که زوال و فلاکت روزافزون آن ها را جهانیان شاهد هستند.

وی در پایان این  یاداشت  فرهنگی  خاطرنشان می کند:

درود و تحیت خداوند قادر متعال بر جنبش دانشجویی انقلابی و شهدایی و  این دلاورمردان جبهه بصیرت، جهاد، ایثار و شهادت که بر مناره های بلند خداپرستی و مردم دوستی، اذان صداقت، حریت، شرافت، رشادت وفاداری و خدمت خالصانه سردادند، آن ابرمردان الهی خوش سیرت و خوش مرامی که مصداق واقعی این حقیقت و بیت متعالی  هستند.

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم         موجیم که آسودگی ما عدم ماست

خدایا به ما توفیق شهیدانه زندگی کردن و شهیدانه عروج کردن به سویت را عنایت فرما!

حمیدرضا گل محمدی تواندشتی

انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر

صبر و استقامت در دعوت به نماز سرمایه‌گذاری در تربیت فرزندان است

آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در مازندران پویش سراسری «جشن عاطفه‌ها»

آغاز شور رضوی برای برپایی جشن میلاد پیامبر رحمت(ص) و امام صادق(ع) در سیمرغ

مشارکت 25 میلیارد ریالی خیرین شهرستان سیمرغ در سپرده گذاری در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

جام فوتبال، یادواره شهدای هفت رُکن شنبه 15 شهریور ماه

290 اثر هنری از هنرجویان توانخواه و عادی در رامسر به نمایش درآمد

کلاس سطح یک فوتسال آسیا با تدریس استاد ابولقاسم عارفیان در رامسر

رئیس جدید اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائم‌شهر معرفی شد

مازندران همواره در تأمین نیروی انسانی برای جبهه‌ها و سپاه، پیشتاز بوده است

عواید هر وقف باید در محل و نیت تعیین‌شده توسط واقف مصرف شود