آخرین مطالب

فرمانده سپاه کربلا گفت: آثار هنری باعث خیر و برکت شده و باید سبب گسترش فرهنگ اسلامی و ایرانی در کشور و دنیا شود. فرهنگی، هنری

فرمانده سپاه کربلا گفت: آثار هنری باعث خیر و برکت شده و باید سبب گسترش فرهنگ اسلامی و ایرانی در کشور و دنیا شود.

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال سردار سیاوش مسلمی در آئین اختتامیه جشنواره رادیویی بسیج و لیگ سرود مازندران که به همت معاونت فرهنگی هنری سپاه کربلا و با مشارکت معاونت صدا (رادیو) مرکز مازندران با برگزار شد با اشاره به تولیدات ارزشمند و فاخر فرهنگی در این دو رویداد اظهار کرد: قطعا برگزاری این برنامه امکان پذیر نبود مگر با همکاری و هم افزایی نهاد هایی که دغدغه مند در حوزه فرهنگ و هنر هستند.
 
فرمانده سپاه کربلا با قدردانی از اداره ارشاد، بنیاد حفظ اثار و کسانی که در مجموعه سپاه کربلا، از بسیج دانش آموزشی و نیز بسیج سازندگی و همه بسیجیانی که در این رویداد هنری حضور داشتند،افزود: همه دست به دست هم دادند تا یک رویداد بیادماندنی در استان بوجود بیاید.
 
مسلمی در ادامه یکی از اهداف این دو رویداد هنری  را   کشف استعدادها و توانمندهای ها در مازندران و نیز  کادرسازی و پرورش نیروهای تراز انقلاب  دانست و اضافه کرد: باید بتوانیم برای تحقق آرمان های انقلابی با بهره گیری از نیروها های ارزشمند در حوزه  های هنری نقش آفرینی کنیم.
 
فرمانده سپاه کربلا اهداف دیگر این جشنواره را ساماندهی و ذائقه سازی مخاطبین برشمرد و خاطرنشان کردا: مروزه یکی از اقداماتی که دشمن  در جامعه اسلامی پیگیری می کند،  تغییر ذائقه ها در حوزه‌های مادی و معنوی است.
 
مسلمی با بیان اینکه دشمن در حوزه سبک زندگی برنامه های مخربی را دنبال می کند، افزود: دشمن در حوزه  هنر درصدد است تا سرودها و نوای اصیل و بومی را تغییر دهد لذا تکلیف است که در عرصه های هنری ذائقه ایرانی و اسلامی را پیگیری کرده و باعث احیای نواهای اصیل و بومی شویم.
 
فرمانده سپاه کربلا با تاکید بر اینکه باید نسبت به گسترش و احیای هنرهای بومی و اصیل تلاش کرد، یادآور شد: یکی از عوامل تاثیر گذار در احیا و گسترش هنر اسلامی، اصحاب رسانه هستند که می توانند برای انتقال هنرهای ناب انقلابی و اسلامی به نسل جوان نقش آفرینی کنند.
 
 مسلمی مازندران را مهد موسیقی و هنر دانست و خاطرنشان کرد: آثار تولیدی و برگزیده ، بهترین آثار برای مردم است و میتوان آن را به جامعه معرفی کرد.
 
فرمانده سپاه کربلا به سالروز شهادت حاج قاسم اشاره و یادآور شد: اثار هنری باعث خیر و برکت شده و نیز سبب گسترش فرهنگ اسلامی و ایرانی در کشور و دنیا شود.




معاون فرهنگی و هنری سپاه کربلا نیز از حضور 35 گروه رادیویی و 25 گروه سرود در جشنواره رادیویی بسیج و لیگ سرود مازندران خبر داد.
رقابت 35 گروه رادیویی و 25 گروه سرود در جشنواره رادیویی بسیج و لیگ سرود مازندران
 
احسان آهنگر با اشاره به اینکه برگزاری این جشنواره از آذرماه سال 99 آغاز و تا پایان هفته بسیج اجرا شد، گفت:  این جشنواره با هدف ایجاد انگیزه، رقابت و کشف استعداد‌های هنری با ظرفیت‌های مستعد بومی سرود به منظور  ارتقا و  جهت دهی  ذوق و خلاقیت بسیجیان در انتقال ارزش‌های والای انقلاب اسلامی و ارائه الگو‌های برترهنری و فرهنگی  بود.

 آهنگر با بیان این مطلب که ساخت آثار فرهنگی و هنری باعث غنابخشی در فرهنگ می‌شود، افزود: مفتخر شدیم که اولین جشنواره رادیویی بسیج و لیگ سرود را در هفته بسیج برگزار کنیم.

معاون فرهنگی و هنری سپاه کربلا در ادامه با اعلام اینکه 35 گروه رادیویی در این جشنواره شرکت کردند، گفت:14 گروه به مرحله نهایی راه یافتند که پس از داوری 3 گروه برتر و یک گروه نیز شایسته تقدیر انتخاب شد.

آهنگر از شرکت 25 گروه سرود هم در لیگ سرود بسیج مازندران خبر داد و اضافه کرد: در بین آثار ارسالی، 15 گروه سرود به مرحله نهایی راه یافتند که پس از ارزیابی 3 گروه سرود برتر و 2 گروه نیز شایسته تقدیر شدند.

معاون فرهنگی و هنری سپاه کربلا  با قدردانی از مجموعه‌هایی که برای برگزاری این جشنواره هنری همراهی کردند، یادآور شد: بخاطر شرایط کرونایی جشنواره به صورت محدود برگزار  و60 اثر به جشنواره ارسال شد


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد