آخرین مطالب

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت خبر داد 300 شغل برکت با حمایت از محیط زیست شرق مازندران علم، فناوری و بازی

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت خبر داد 300 شغل برکت با حمایت از محیط زیست شرق مازندران

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :مازندران معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت از 300 شغل برکت با حمایت از محیط زیست شرق مازندران خبر داد.

هادی جوهری ضمن بیان این مطلب افزود: مشارکت اقتصادی و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت در شهر نکا علاوه بر بازیافت روزانه 60 تن کارتن زباله و کمک به حفظ محیط زیست، باعث ایجاد 300 شغل مستقیم و غیرمستقیم برای اهالی این شهرستان محروم شرق استان مازندران شده است.

وی خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری 160 میلیارد ریالی بنیاد برکت در شرکت پارس کاغذ نکا جمع‌آوری روزانه 60 تن مواد زباله کارتن از سطح شهر و کمک به محیط زیست را در پی داشته و همچنین این شرکت تولیدکننده انواع کاغذهای فلوتینگ، لاینر و شبه کرافت از بازیافت ضایعات کاغذ (قابل استفاده در تولید ورق کارتن و صنایع بسته‌بندی) 70 میلیارد ریال صادرات به کشورهای ترکمنستان و عراق داشته است.

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت یادآور شد: شرکت مشارکتی بنیاد برکت قابلیت تولید 16 هزار تن محصول را در سال دارد و استانداردهای ایزو 9001، 14001 و 18001 را دریافت کرده است.
وی با اشاره به افتتاح شرکت مشارکتی بنیاد برکت توسط رییس ستاد اجرایی فرمان امام در آذرماه سال گذشته گفت: این شرکت تا قبل ورود بنیاد برکت تا آستانه ورشکستگی پیش رفته بود، به طوری‌که عدم بازپرداخت تسهیلات و بدهی‌ها، صاحبان سهام را بر آن داشت تا با فروش شرکت و تسویه بدهی‌ها به فعالیت شرکت جهت کاهش زیان انباشته خاتمه دهند.

جوهری افزود: با مشارکت و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت، این شرکت توانست جانی دوباره بگیرد به‌طوری که بر اساس آمار استخراج شده از صورت‌های مالی اکنون در وضعیت توسعه‌ای قرار گرفته است. برای مثال، فروش شرکت از بدو ورود بنیاد برکت از 27 میلیارد ریال در پایان سال 98 به 359 میلیارد ریال رسیده است.

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت اظهارکرد: همچنین صادرات محصولات این شرکت به کشورهای عراق و ترکمنستان نیز آغاز شده و تاکنون حدود 70 میلیارد ریال صادرات صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: نیروی انسانی شرکت نیز از 23 به 60 نفر به طور مستقیم و 300 نفر به شکل مستقیم و غیرمستقیم افزایش یافته و یک امنیت شغلی مناسب را در منطقه به سهم خود ایجاد کرده و به نوعی توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی را به ارمغان آورده است.

به گفته جوهری، با اجرایی شدن فازهای پیش‌بینی شده برای ارتقای خط تولید، ظرفیت تولید شرکت مشارکتی بنیاد برکت از 30 تن به 45 تن در روز خواهد رسید.

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت بیان کرد: بنیاد برکت با هدف محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی اجتماعی با 400 بنگاه و کارگاه تولیدی و صنعتی با ظرفیت ایجاد شغل برای 200 هزار نفر مشارکت اقتصادی داشته و به میزان 60 هزار میلیارد ریال در این واحدها سرمایه‌گذاری کرده است.

وی ادامه داد: این بنیاد همچنین بر اساس سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام مبنی بر عدم تصدی‌گری، پس از طی دوران مشارکت از 270 بنگاه خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار نموده است.

جوهری خاطرنشان کرد: بنیاد برکت در سال جاری نیز از بنگاه‌های کوچک و متوسط، کارگاه‌های کوچک و اشخاص حقیقی و حقوقی به عنوان پشتیبان طرح‌های خانگی، در قالب تامین مالی، اعطای تسهیلات از طریق شبکه بانکی و ارائه خدمات کلینیکی کسب و کار حمایت می‌کند.

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت در پایان گفت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا به امروز 3 هزار و 844 طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، زیربنایی، فرهنگی و خدمات بیمه‌ای را با حجم سرمایه‌گذاری 5 هزار و 785 میلیارد ریال در استان مازندران به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

فتنه‌ای بزرگ‌تر از فتنه صهیونیسم وجود ندارد

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی

ما آغازگر جنگ نبودیم و نخواهیم بود اما اگر بار دیگر جنگ بر علیه ما آغاز شود ما آنان را بیچاره خواهیم کرد و تل آویو را به شهر اشباح تبدیل می کنیم

برپایی میز خدمت مدیران و روسای ادارات شهرستان سیمرغ

نایب‌رئیس و بازرس هیات تیراندازی مازندران انتخاب شدند

اربعین گرامیداشت شهدای اقتدار یگان ویژه انتظامی استان برگزار شد.

20 دستگاه دیجیتال برای تجهیز سالن‌های تیراندازی نیازمندیم

لشکر 25 کربلا همچنان افتخارآفرین است

مازندران، استان‌ محوری در ورزش کشور است

سعی می شود تا معضل تفنگ و فشنگ را در استان‌ مازندران، تقلیل ببخشیم

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت در سیمرغ

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار

فعالیت 140 شرکت دانش‌بنیان در مازندران

پس از سال‌ها انتظار آمبولانس جدید به شهرستان سیمرغ تحویل داده شد.