آخرین مطالب

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران: اظهارات سخیف برخی عناصر خودفروخته بازی در زمین دشمن است فرهنگی، هنری

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران: اظهارات سخیف برخی عناصر خودفروخته بازی در زمین دشمن است

  بزرگنمایی:

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با انتقاد از اظهارات سخیف شیخ محمود امجد گفت: اظهارات سخیف برخی عناصر خود فروخته و ساده لوح، بازی در زمین دشمن است.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال حجت الاسلام ناصر شکریان امیری ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با انتقاد و ضمن محکوم کردن این اقدام نابخردانه به اظهارات هتاکانه و سخیف یکی از عناصر خود فروخته داخلی (شیخ محمود امجد)، اظهار داشت: اینگونه اظهارات و موضع گیری ها برخواسته از جریان نفوذ در برخی عناصر داخلی و خودفروخته است و ملت بزرگ ایران قطعاً اینگونه اقدامات نابخردانه را تحمل نخواهند کرد و این برنامه ریزی ها هم محکوم به شکست است.

وی در ادامه با اشاره به توهین‌ها و هتاکی این عنصر خودفروخته نسبت به رهبری عظیم الشان انقلاب اسلامی، افزود: امام خمینی (ره) فرمودند پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد و بارها حضرت امام (ره) در مورد شخصیت ممتاز مقام معظم رهبری بیاناتی داشتند و بیش از چهل سال است جمهوری اسلامی با رهبری داعیانه امام خمینی (ره) و رهبری عظیم الشان انقلاب حضرت آیت الله العظمی الامام خامنه ای (مدظله العالی) در اوج اقتدار و پیشرفت قرار دارد و ملت بزرگ و بصیر ایران اسلامی می‌داند امروز انقلاب اسلامی الگوی علمی و عملی بسیاری از کشورهای منطقه و حتی جهان است.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران در پی اظهارات سخیف و هتاک این عنصر خودفروخته (شیخ محمود امجد)، تصریح کرد: امام (ره) فرمودند ملاک حال فعلی افراد است و به این شخص و برخی عناصر خائن داخلی توصیه می‌شود به وصیت نامه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای انقلاب اسلامی رجوع کند و این وصیت نامه‌ها را مطالعه کنند و به آن عمل کنند و متأسفانه در سال‌های اخیر شاهد شکل گیری یک زنجیره افراد هتاک، ساده لوح و خود فروخته داخلی هستیم که با اینگونه اقدامات در حال شاد کردن دل دشمنان ایران اسلامی هستند ولی قطعاً این گونه رفتارها به ثمر نخواهد نشست.

حجت الاسلام ناصر شکریان امیری در بخش دیگری از سخنان خود با قرائت بخشی از وصیت نامه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی که در آن به اهمیت جایگاه ولایت فقیه و محور محاسبه آن در آخرت اشاره کرد بود، خاطر نشان کرد: شهادت این شهید سرافراز و نامی جبهه اسلام و مقاومت مرهون چهل سال مجاهدت‌های این شهید والا مقام بود و مهم‌ترین ویژگی بارز این شهید عزیز تبعیت محض از فرامین حکیمانه رهبری عظیم الشان انقلاب است و خود شهید سرافراز در فرازی فرموده بودند که خدا رو شاکرم که پس از امام خمینی (ره) مرا در مسیر عبد صالح دیگری که مظلومیتش اعظم است (خامنه ای عزیز که جانم هزاران بار فدای او باد) قرار دادی و این گونه تا لحظه شهادت همواره برای اعتلای ایران اسلامی و رهبری معظم انقلاب گام برداشت و به تعبیر رهبر معظم انقلاب شهادت پایان مزد این همه سالهای مجاهدت او بود.

استاد برجسته حوزه و دانشگاه در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به ویژگی‌های بسیار ممتاز و منحصر بفرد رهبری معظم انقلاب و جایگاه علمی و شخصیتی ایشان در جهان اسلام و حتی جهان، اظهار داشت: بسیاری از شخصیت‌های بزرگ دینی، معنوی و علمی در گذشته و حال ایران اسلامی و جهان اسلام و حتی برخی کشورهای جهان ایشان را امید آینده اسلام و جامعه انسانی و اسلامی می‌دانند و اینگونه رفتارهای ساده لوحانه و نابخرادنه نمی‌تواند ذره‌ای به این شخصیت بزرگ را آسیب برساند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران در پایان به برنامه ریزی دشمن در راستای ضربه زدن به جایگاه ولایت فقیه اشاره و بیان داشت: امروز تمامی موفقیت‌های ایران اسلامی مرهون تدبیر حکیمانه رهبری فرزانه انقلاب اسلامی است و دشمن هم می‌داند جمهوری اسلامی با وجود این دژ مستحکم هرگز تسلیم شدنی نیست و می کوشد با نفوذ برخی عناصر ساده لوح و خود فروخته به این جایگاه مقدس خدشه وارد کند که قطعاً با حضور ملت بزرگ و بصیر و ولایت مدار ایران اسلامی این اقدامات و نقشه‌ها با شکست مفتضحانه روبرو خواهند شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اعطای شش میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه در بهشهر

وداع با جانباز 70 درصد و آزاده شهید سردار محمود دولت‌آبادی در ساری

پویش «همه حاضر» در مازندران

نقش روابط بین‌الملل در توسعه اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری در شهرداری‌ها

دستگیری 595 متخلف منابع طبیعی در مازندران

رزمایش توزیع 260 بسته کیف و لوازم التحریر در شهرستان سیمرغ

فرهنگ با گزارشگری بی‌پایه زخم می خورد

رزمایش اهدای بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت حمایت در بابل

کسب رتبه برتر کشوری بانوان مازندران در رویداد ملی «ره‌بانو»

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران و آموزش‌وپرورش استان مازندران

میعاد رضوی در گلزار شهدای سیمرغ

دیدار با خانواده اولین شهید جهادگر مازندران در سیمرغ مدیر محترم کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران دکتر قاسم عزیززاده گرجی

نماز جماعت با حضور مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان مازندران درجمع خادمیاران سیمرغ

حضور ورزشکاران در مسابقات کشوری گراپلینگ کیک‌بوکسینگ تهران

توزیع لوازم‌التحریر بین 829 دانش‌آموز خانواده‌های زندانیان مازندران

رزمایش توزیع 1800 بسته تحصیلی در بابل برگزار می شود

منطقه آزاد مازندران: اقتدار - اختیار و توسعه

توزیع 313 بسته تحصیلی در آمل همزمان با هفته وقف

بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و ورزشی موقوفات در آمل

دیدار مدیران اوقاف و امور خیریه مازندران با استاندار به مناسبت هفته وقف + عکس

اعضای هیأت سوارکاری فریدونکنار معرفی و منصوب شدند

پایان چشم‌انتظاری زوج‌های جوان با حمایت اوقاف مازندران

آیین نکوداشت هفته دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

حفظ نیت واقفان؛ اولویت اوقاف حتی در شرایط جنگ

اختصاص 1400 میلیارد تومان به 62 پروژه سرمایه‌گذاری موقوفات مازندران

دست به ایثار.سپاهی و بسیجی ازصمیم دل است

ایران قوی با همدلی و مهارت ایرانی

اوقاف مازندران در احیای موقوفات کشاورزی پیشرفت داشته است

اهمیت وقف‌های جدید برای حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست

تالاب نیلوفر آبی سیمرغ؛ در انتظار بیداری مسئولان

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم گفت کنترل بازار و مهار گرانی از. وظایف مهم دولت است.

خدمات رضوی مسجد‌محور باشد

همایش یاوران وقف در بهشهر

محفل انس با قرآن کریم در ساری

نخستین جشنواره کف‌بازی و آب‌بازی در شهر زیراب

به منابع طبیعی و آب منطقه‌ای مازندران توجه جدی شود

دادگستری مازندران به مساله تعیین تکلیف مالکیت کارخانه نساجی ورود کرد

جهشی بزرگ در توسعه زیرساخت‌های برق سیمرغ/ 21 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای رفاه مردم

عطرافشانی گلزار شهدای امامزاده سیدملال(ع) قائم‌شهر

رونمایی از سردیس و یادمان واقف بزرگ حوزه سلامت در بهشهر

طلوع رحمت و نور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص)وامام‌جعفرصادق(ع)درسیمرغ

محفل باشکوه انس با قرآن کریم را در کانون محلی مسجد روستای سنگتاب برگزار کردند.

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بابلسر

جهاددانشگاهی؛ پیشگام پیوند علمی و فرهنگی برای تحقق امت واحده

تحویل تجهیزات درمانی از محل موقوفه تاجر ساروی به بیمارستان امام خمینی(ره) ساری

جشنواره شهید رجایی در ساری برگزار شد

پویش«آینده ساز باشیم» کاری بزرگ و مهم ،مبتنی بر گام دوم انقلاب

رشد 150 درصدی استفاده از معافیت‌های قرارداد موقوفات در ساری نسبت به سال گذشته

برگزاری هفدهمین محفل ماهانه انس با قرآن کریم نسیم نور در آمل

اعلام ضرب‌العجل برای تعیین‌تکلیف ساختمان امامزاده یوسف‌رضا(ع) قائم‌شهر