آخرین مطالب

نماینده مردم قائم شهر در مجلس شورای اسلامی: کشاورزی سنتی به صنعتی تبدیل شود علم، فناوری و بازی

نماینده مردم قائم شهر در مجلس شورای اسلامی: کشاورزی سنتی به صنعتی تبدیل شود

  بزرگنمایی:

کمال علیپور گفت: برای اینکه بتوانیم در این حوزه از موفقیت های بیشتری برخوردار شویم باید به سمت کشاورزی وصنعت نوین در مقیاس های کوچک حرکت کنیم.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :کمال علیپور در حاشیه بازدید از گلخانه های تولید لیمو ترش و گل و گیاه در قائم شهر  به تاکید مقام معظم رهبری بر "اقتصاد مقاومتی" اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب با مطرح کردن بحث اقتصاد مقاومتی به دنبال ارائه راهکار مناسبی برای افزایش توان داخلی است .

وی با بیان اینکه منابع درآمدی ما در کشور مشخص است و تامین مالی نیز از دیگر الزامات برای تحقق فرامین رهبری است،افزود: برای اجرای برخی پروژه ها در حوزه تولید و اشتغال استفاده  از ماده 56 ضرورت دارد.

نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمال،جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی نقش بانک ها را در تولید و اشتغال مهم دانست و گفت: وسعت، جمعیت و حضور گردشگران و مسافران موحب شد تا اراضی استان به مقیاس های کوچک تقسیم شود .

وی با بیان اینکه استان مازندران قطب کشاورزی است و در تولید محصولات کشاورزی نقش مهمی دارد تغییر مدل کشت از سنتی به صنعتی را مهم دانست و افزود: برای اینکه بتوانیم در این حوزه از موفقیت های بیشتری برخوردار شویم باید به سمت  کشاورزی وصنعت نوین در مقیاس های کوچک حرکت کنیم.

علیپور به کشت لیمو ترش در منطقه روستایی خرمکلای قائمشهر اشاره و آن را مدل و الگوی نمونه در تولید کشاورزی عنوان کرد و گفت: هم اکنون در استان مازندران آمادگی 500 میلیون تومان ایجاد اشتغال وجود دارد.

وی ادامه داد: البته مازندران در صنایع دستی و دامپروری نیز نمونه ی کشور است بطور نمونه جاجیم آلاشت در طرح ملی ثبت شده است که آنهم حاصل هنرمندی زنان این منطقه است.

علیپور افزود: اگر این افراد با تشکیل تعاونی ها،پرداخت تسهیلات کم بهره حمایت شوند می توانند در تولید این صنعت قطب خاورمیانه محسوب شوند .

وی تصریح کرد: سواد کوه شمالی نیز در تولید زنبور عسل جزء شهرستان های موفق است اما کمتر مورد توجه قرار گرفته اند چنانچه از این محصول حمایت شود قطب زنبور عسل استان را از آن خود خواهد کرد.

 

 

در ادامه کیوان مرادیان نیز با بیان اینکه کشور ما هم اکنون درگیر جنگ اقتصادی است و جنگ اقتصادی هم مقتضیات خاص خودش را دارد و دشمن با تمام ظرفیت ورود پیدا کرد تا ما را در این حوزه زمینگیر کند، گفت: در چنین شرایطی باید به دنبال راهکار مناسب برای تولید و ایجاد اشتغال تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه ظرفیت روستاها یکی از ممتازترین ظرفیت ها بویژه در حوزه امنیت غذایی است، افزود: 26 درصد از جمعیت کشور در روستاها ساکن هستند که بر اساس آمار سرشماری 43 درصد جمعیت استان مازندران روستایی هستند.

نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمال،جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی، گفت: این بدان معناست که  خانواده های روستایی در جهت گیری اقتصادی و بکارگیری ظرفیت ها و منابع در تولید و کشاورزی،صنایع دستی و گردشگری نقش محوری دارند.

وی بر ضرورت توجه به روستاها به دلیل محوری بودن آن در حوزه های مختلف تاکید کرد و گفت: البته تغییر بافت روستاها با نگاه تغییر کاربری و ویلاسازی جای نگرانی دارد.

مرادیان تصریح کرد: با تقویت زیرساخت های روستاها،سرمایه گذاریها،ایجاد اشتغال و درآمد زایی می توانیم از مهاجرت روستاییان جلوگیری کنیم.

اگر امکانات و منابع درآمدی در روستاها فراهم باشد بطور یقین از مهاجرت به شهرها کاسته می شود تحقق این امر مستلزم مدیریت و جهت گیری منابع است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

همایش روز حسابدار با عنوان "هوش مصنوعی در حسابداری و مدیریت"

چاپ مقاله علمی بین‌المللی در مجله‌ی معتبر Springer Nature

یازدهمین کنفرانس بین‌المللی ICSPIS 2025 به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران

پیام رییس دانشگاه علوم و فنون مازندران به مناسبت روز دانشجو

جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم و فنون مازندران با برنامه‌های متنوع برگزار شد

تأکید جهاد کشاورزی سوادکوه بر ضرورت احیای اصولی جنگل‌های سوخته؛ باززایی طبیعی در کنار مشارکت مردمی

سفر به شهر انارها؛ روایت جشنواره ملی انار ساوه و گشت‌وگذاری در عمارت تاریخی عبدالله‌آباد

برگزاری کارگاه «تربیت رسانه‌ای» با رویکرد قرآنی در بابلسر

انتقاد نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نابسامانی توزیع نهاده‌های کشاورزی

همایش علویان؛ تاریخ، فرهنگ و سیاست در آمل برگزار می‌شود

ساری میزبان همایش روز جهانی افراد دارای معلولیت

بازدید دانشجویان گروه مهندسی برق از نمایشگاه بین‌المللی تهران

تقدیر از فعالان فرهنگی حوزه اهدای عضو در دانشگاه علوم و فنون مازندران

قهرمانی تیم دینامو در فینال مسابقات فوتسال جام 16 آذر دانشگاه علوم و فنون مازندران

پیام نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولان

تقدیر پژوهشگر برگزیده گروه فنی و مهندسی استان مازندران

کمبود پایگاه های تخصصی اطفا حریق در مازندران

احیای «گِل‌گوئی»؛ هنر فراموش‌شده زنان مازنی بر دیوارهای کهن سوادکوه

کسب عنوان نایب‌ قهرمانی دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون مازندران

هجوم آتش به جنگل‌های هیرکانی؛ همبستگی ایرانیان و خلأیی که نمی‌توان نادیده گرفت

سپرده‌گذاری 32 میلیارد ریالی خیران سیمرغ در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

قدردانی از کمیته امداد مازندران برای گسترش فرهنگ قرآن در بین مددجویان

تأکید معاون آموزشی دانشگاه مازندران بر برگزاری منظم کلاس‌ها و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی

کودتای 28 مرداد و تجربه برجام نشان داد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز خسارت ندارد

روحیه بسیجی، رمز مقاومت و اقتدار ملی است

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

یادواره شهدای محله بیدآباد بابل برگزار می‌شود

برگزاری دومین پیش‌نشست همایش ملی همزیستی و وفاق در ایران امروز

هفته پژوهش و فناوری، فرصت‌ها و چالش‌ها در مسیر تجاری‌سازی بینابین پژوهش‌های کاربردی و بازار محور

زلزله در گزنک مازندران

سرهنگ پاسدار علی حسن‌علی‌زاده،/ما وظیفه داریم برای مردم کار واقعی انجام بدهیم نه اینکه در حد حرف بمانیم.»

محفل بسیجیان قرآنی در بابلسر برگزار می‌شود

بابلسر غرق در ماتم زهرایی؛ اشک‌هایی که از آسمان دل‌ها فرو ریخت

تنها کشوری که اجازه نداد طرح «اسرائیلِ بزرگ» شکل بگیرد، ایران بزرگ بود

به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) مراسم عزاداری در شهر کیاکلا برگزار شد

نخستین روز آیین عزاداری فاطمیه دوم در بابلسر با حضور مسئولان شهرستان

همراه با سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) آیین یادواره شهدای روستای باقرتنگه برگزار می‌شود

دنیای رنگین‌کمان با هنر عکاسی در دل جنگل

شهید سد لفور، حکایت گوهری بر روی سد است

خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با ذبح چهار رأس گوسفند،جلوه‌ای از همدلی و خدمت مؤمنانه را به نمایش گذاشتند

بسیج با روحیه جهادی، پشتیبان مردم و نظام است مهندس وهابی فرماندار شهرستان سیمرغ

بسیج با روحیه جهادی، پشتیبان مردم و نظام است مهندس وهابی فرماندار شهرستان سیمرغ

حضور مدیرعامل انجمن اهدای عضو در فرمانداری سیمرغ

بسیجیان با اخلاص بصیرت و عمل به هنگام ستون فقرات انقلاب اسلامی هستند

اقامه ولایت مهم‌ترین درس زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) است

برگزاری رویدادهای ورزشی در بابلسر چه آورده ای دارد؟