آخرین مطالب

نماینده مردم قائم شهر در مجلس شورای اسلامی: کشاورزی سنتی به صنعتی تبدیل شود آموزش، علم، فناوری و بازی

نماینده مردم قائم شهر در مجلس شورای اسلامی: کشاورزی سنتی به صنعتی تبدیل شود

  بزرگنمایی:

کمال علیپور گفت: برای اینکه بتوانیم در این حوزه از موفقیت های بیشتری برخوردار شویم باید به سمت کشاورزی وصنعت نوین در مقیاس های کوچک حرکت کنیم.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :کمال علیپور در حاشیه بازدید از گلخانه های تولید لیمو ترش و گل و گیاه در قائم شهر  به تاکید مقام معظم رهبری بر "اقتصاد مقاومتی" اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب با مطرح کردن بحث اقتصاد مقاومتی به دنبال ارائه راهکار مناسبی برای افزایش توان داخلی است .

وی با بیان اینکه منابع درآمدی ما در کشور مشخص است و تامین مالی نیز از دیگر الزامات برای تحقق فرامین رهبری است،افزود: برای اجرای برخی پروژه ها در حوزه تولید و اشتغال استفاده  از ماده 56 ضرورت دارد.

نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمال،جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی نقش بانک ها را در تولید و اشتغال مهم دانست و گفت: وسعت، جمعیت و حضور گردشگران و مسافران موحب شد تا اراضی استان به مقیاس های کوچک تقسیم شود .

وی با بیان اینکه استان مازندران قطب کشاورزی است و در تولید محصولات کشاورزی نقش مهمی دارد تغییر مدل کشت از سنتی به صنعتی را مهم دانست و افزود: برای اینکه بتوانیم در این حوزه از موفقیت های بیشتری برخوردار شویم باید به سمت  کشاورزی وصنعت نوین در مقیاس های کوچک حرکت کنیم.

علیپور به کشت لیمو ترش در منطقه روستایی خرمکلای قائمشهر اشاره و آن را مدل و الگوی نمونه در تولید کشاورزی عنوان کرد و گفت: هم اکنون در استان مازندران آمادگی 500 میلیون تومان ایجاد اشتغال وجود دارد.

وی ادامه داد: البته مازندران در صنایع دستی و دامپروری نیز نمونه ی کشور است بطور نمونه جاجیم آلاشت در طرح ملی ثبت شده است که آنهم حاصل هنرمندی زنان این منطقه است.

علیپور افزود: اگر این افراد با تشکیل تعاونی ها،پرداخت تسهیلات کم بهره حمایت شوند می توانند در تولید این صنعت قطب خاورمیانه محسوب شوند .

وی تصریح کرد: سواد کوه شمالی نیز در تولید زنبور عسل جزء شهرستان های موفق است اما کمتر مورد توجه قرار گرفته اند چنانچه از این محصول حمایت شود قطب زنبور عسل استان را از آن خود خواهد کرد.

 

 

در ادامه کیوان مرادیان نیز با بیان اینکه کشور ما هم اکنون درگیر جنگ اقتصادی است و جنگ اقتصادی هم مقتضیات خاص خودش را دارد و دشمن با تمام ظرفیت ورود پیدا کرد تا ما را در این حوزه زمینگیر کند، گفت: در چنین شرایطی باید به دنبال راهکار مناسب برای تولید و ایجاد اشتغال تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه ظرفیت روستاها یکی از ممتازترین ظرفیت ها بویژه در حوزه امنیت غذایی است، افزود: 26 درصد از جمعیت کشور در روستاها ساکن هستند که بر اساس آمار سرشماری 43 درصد جمعیت استان مازندران روستایی هستند.

نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمال،جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی، گفت: این بدان معناست که  خانواده های روستایی در جهت گیری اقتصادی و بکارگیری ظرفیت ها و منابع در تولید و کشاورزی،صنایع دستی و گردشگری نقش محوری دارند.

وی بر ضرورت توجه به روستاها به دلیل محوری بودن آن در حوزه های مختلف تاکید کرد و گفت: البته تغییر بافت روستاها با نگاه تغییر کاربری و ویلاسازی جای نگرانی دارد.

مرادیان تصریح کرد: با تقویت زیرساخت های روستاها،سرمایه گذاریها،ایجاد اشتغال و درآمد زایی می توانیم از مهاجرت روستاییان جلوگیری کنیم.

اگر امکانات و منابع درآمدی در روستاها فراهم باشد بطور یقین از مهاجرت به شهرها کاسته می شود تحقق این امر مستلزم مدیریت و جهت گیری منابع است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین