آخرین مطالب

رویداد سی‌و‌ششمین دوره انجمن معماری جهانی؛

تیم طراحی فضای آموزشی با راهنمایی استاد معماری دانشگاه مازندران رتبه برتر این دوره را به خود اختصاص داد تفکر، اندیشه و دانشگاه

تیم طراحی فضای آموزشی با راهنمایی استاد معماری دانشگاه مازندران رتبه برتر این دوره را به خود اختصاص داد

  بزرگنمایی:
گروه اندیشه: عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران و استاد راهنمای تیم طراحی فضای آموزشی شرکت کننده در سی‌و‌ششمین دوره انجمن معماری جهانی گفت: طراحی فضای آموزشی روستایی برای سیستان و بلوچستان برنده جایزه سی‌و‌ششمین دوره انجمن معماری جهانی شد.

گروه اندیشه: عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران و استاد راهنمای تیم طراحی فضای آموزشی شرکت کننده در سی‌و‌ششمین دوره انجمن معماری جهانی گفت:  طراحی فضای آموزشی روستایی برای سیستان و بلوچستان برنده جایزه سی‌و‌ششمین دوره انجمن معماری جهانی شد.

       به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، با مشارکت و راهنمایی دکتر محسن موسوی، عضو هیات علمی دانشکده هنر‌ و ‌معماری دانشگاه مازندران و دکتر محسن کافی عضو هیات علمی گروه فضای سبز و زیباسازی دانشگاه تهران، تیم طراحی فضای آموزشی روستایی برای سیستان و بلوچستان  برنده جایزه سی‌و‌ششمین دوره انجمن معماری جهانی World Architecture Awards  در هر دو بخش آراء داوران و آراء برگزیدگان مردمی شد.

محسن موسوی عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران و استاد راهنما تیم طراحی این فضای آموزشی در گفت و گو با پایگاه خبری فجر شمال گفت:  تیم طراحی فضای آموزشی متشکل از آقایان محسن خیرمند پاریزی دانشجوی دکترای معماری دانشگاه آزاد تهران غرب، سید محمدحسین رحمتی دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه مازندران و خانم ها فاطمه رنجبرزاده دانشجوی معماری دانشکده فنی و حرفه‌ای ولیعصر تهران و هانیه لطفی‌پور دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه فلورانس ایتالیا بود که آقای دکتر محسن کافی عضو هیات علمی گروه منابع طبیعیی دانشگاه تهران نیز به عنوان استاد راهنمای دوم همراه این تیم حضور داشتند.

وی در خصوص طراحی این اثر فاخر به  ایده‌ها و ارزش‌های طراحی آن پرداخت و گفت: کانسپت‌های اصلی طراحی را می‌توان در سه دسته‌بندی کلی پایداری محیطی و اقتصادی، طراحی محیطی پساکرونا و انعطاف‌پذیری طرح در شرایط بحرانی تقسیم کرد.

وی با اشاره به پایداری محیطی و اقتصادی  ادامه داد:  در طراحی این پروژه علاوه بر توجه به چالش‌های اقلیمی، فرهنگ‌سازی و آموزش مردم روستا برای رسیدن به یک الگوی ساخت کم هزینه و دوستدار طبیعت در نظر گرفته شده است. درحوزه پایداری اقتصادی در این طرح برای اشتغال‌زایی،کشت پایا و تولید کمپوست برای کمک به اقتصاد مردم روستا برنامه‌ریزی شده است.

موسوی تصریح کرد: در این طرح  هم چنین به موضوع رایحه درمانی و باغ‌شفابخش پرداخته شده است و در حوزه پایداری محیطی، به‌کارگیری سیستم‌های مرتبط با انرژی‌های پاک در دستور کار بوده است.

وی ادامه داد: بحث جلوگیری از ورود ذرات معلق و افزایش آسایش محیطی در نظر گرفته شده است. ضمن اینکه با توجه به بالا بودن رطوبت هوا در اقلیم مورد نظر که عاملی بر کاهش آسایش کاربران است و در راستای تبدیل چالش‌ها به فرصت، تکنولوژی تولید آب نیز در طراحی وارد شده است. در این طرح از نرم‌افزارهای مرتبط با آنالیز داده‌های آب‌وهوایی ایستگاه‌های هواشناسی و پیشنهاد‌های طراحی آن ها استفاده شده است.
 
عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران به مرحله دوم این طرح یعنی  طراحی محیطی پساکرونا پرداخت و خاطرنشان کرد: به عنوان چالش روز و حتی چالشی که در آینده شاید با آن، یا شبیه آن روبه‌رو باشیم به بحث طراحی پس از کرونا و بیماری‌های شبیه به آن پرداخته شده است.  طراحی‌های اجزا مختلف مثل دستگیره‌ها، میز، نیمکت و سایر اجزا با قابلیت ضدعفونی کردن با اشعه ماورابنفش و الکل در طرح استفاده شده است.

 موسوی انعطاف‌پذیری طرح در شرایط بحرانی را مرحله سوم این طرح دانست و تصریح کرد:  با توجه به سیل‌های اخیر و بعد از آن ورود گاندوها به روستاها و نیاز ذاتی منطقه به پناهگاه، این مهم نیز در طراحی در نظر گرفته شده است. این طرح قابلیت تبدیل شدن به پناهگاه با استفاده حداکثری از نور و انرژی خورشیدی و استفاده از مواد با خاصیت لومینسانس برای ذخیره نور و استفاده از آن در شب را دارد.

 وی در پایان تاکید کرد:  با توجه به پتانسیل تبدیل شدن به عنوان پناهگاه و قطع شدن آب، برق و گاز در زمان وقوع حوادث، این طرح می‌تواند پاسخ گوی نیازهای مردم باشد.

حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
انتهای پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین