آخرین مطالب

حجت الاسلام شکریان امیری در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اهداف شیعه انگلیسی و اسلام آمریکایی در ایجاد تنش بین مسلمانان، بیان داشت فرهنگی، هنری

حجت الاسلام شکریان امیری در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اهداف شیعه انگلیسی و اسلام آمریکایی در ایجاد تنش بین مسلمانان، بیان داشت

  بزرگنمایی:

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، تولید فیلم بانوی بهشت را دستپخت شیعه انگلیسی دانست وهدف از ساخت آن را تفرقه بین ادیان الهی بیان کرد.

مجید اسدی خبرنگار  فجر شمال :حجت الاسلام ناصرشکریان امیری ظهر پنجشنبه در حاشیه نشست فعالان فرهنگی، تولید فیلم بانوی بهشت را دستپخت شیعه انگلیسی دانست و گفت: ساخت و تولید این فیلم در راستای ایجاد تفرقه بین ادیان الهی است و قطعاً با حمایت‌های شیعه انگلیسی و اسلام آمریکایی برنامه ریزی شده است.

وی ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی و با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهیدان انقلاب اسلامی و با تاکید بر برگزاری باشکوه این مراسمات با رعایت دقیق شیوه نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های وزارت بهداشت و درمان، اظهار داشت: امروز بیش از همیشه مسلمانان جهان اسلام اعم از شیعه و سنی به وحدت نیاز دارند و قطعاً رمز عبور از این شرایط حساس، اتحاد حول محور نبی مکرم و معظم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و اهل بیت (ع) است.

وی در ادامه با اشاره به برنامه ریزی شیعه انگلیسی برای ساخت و تولید فیلم بانوی بهشت، افزود: شیعه انگلیسی با همکاری و حمایت‌های مالی اسلام آمریکایی فیلم بانوی بهشت را تولید کردند تا با آن بر طبل تفرقه بین ادیان الهی بکوبند و قطعاً شیعیان جهان و اهل تسنن نسبت به این برنامه ریزی ها آگاهی کامل دارند و این نقشه شوم آنان با شکست مواجه خواهد شد.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه وحدت بین مسلمانان رمز رسیدن به تمدن نوین اسلامی است تصریح کرد: امروز مسلمانان بیش از همیشه مورد هجمه‌ها و دشمنی و کینه توزی های جریان‌های استکباری و نظام‌های سلطه قرار دارند و با صرف هزینه‌های هنگفت از جریان‌های مورد حمایت غرب و دولت تروریستی ایالات متحده آمریکا با هدف ایجاد نفاق بین کشورهای اسلامی و ادیان الهی این فیلم‌ها را تولید کرده تا به هدف شوم خود دست پیدا کنند.

استاد برجسته حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های مازندران در ادامه سخنان خود با اشاره به جنایت‌های ایالات متحده آمریکا و دولت‌های غربی در ایجاد گروه‌های تروریستی و تکفیری در منطقه، خاطر نشان کرد: منافع و سیاست‌های دولت تروریستی ایالات متحده آمریکا و برخی کشورهای غربی، عبری و عربی در منطقه ریختن خون هزاران مسلمان بی گناه است و با توجه به شکست سیاست‌های آنان در منطقه سعی دارند با تولید اینگونه فیلم‌ها به اهداف خود در منطقه دست پیدا کنند.

حجت الاسلام شکریان امیری در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اهداف شیعه انگلیسی و اسلام آمریکایی در ایجاد تنش بین مسلمانان، بیان داشت: ساخت و تولید این فیلم در راستای ایجاد جنگ نیابتی در بین مسلمانان و با هدف به خاک و خون کشیدن ملت‌های مسلمان منطقه طراحی شده است و مسلمانان فریب این اقدامات تحریک آمیز و تفرقه افکنانه را نخواهند خورد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر