آخرین مطالب

رتبه برتر بخش پژوهش در حوزه هنر را به خود اختصاص داد؛

بانوی عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران تفکر، اندیشه و دانشگاه

بانوی عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران

  بزرگنمایی:
گروه اندیشه: بانوی عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران رتبه برتر بخش پژوهش در حوزه هنر را در دومین رویداد بانوی مدرس که همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه(س) برگزار شد به خود اختصاص داد.

گروه اندیشه: بانوی عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران رتبه برتر بخش پژوهش در حوزه هنر را در دومین رویداد بانوی مدرس که همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه(س) برگزارشد،  به خود اختصاص داد.

به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، در دومین رویداد بانوی مدرس که هم‌زمان با میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) به همت انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، برگزار شد، فتانه محمودی عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران موفق به کسب عنوان برگزیده بخش پژوهش در حوزه هنر گردید.

فتانه محمودی عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران متولد 1344  از تهران دارای مدرک دکتری پژوهش هنر در سال 1390  از دانشگاه تهران است .

وی مدرک کارشناسی خود را در سال 1375 از دانشگاه هنر تهران، و در سال 1380 کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه تربیت مدرس تهران دریافت کرد و هم اکنون به عنوان عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران در  مرتبه دانشیاری مشغول به آموزش دانشجویان است.

اگر به سوابق شغلی این عضو هیات علمی دانشگاه مازندران اشاره ای داشته باشیم وی به عنوان عضو هیات علمی رسمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران از سال 1381 تاکنون مشغول است  و به عنوان عضو پیمانی شرکت تجهیزات مدارس ایران درزمینه اجرای پروژه های هنری از سال 1376تا 1381 نیز فعالیت داشته است.

از سوابق اجرایی این استاد دانشگاه ماندران می توان به  معاونت آموزشی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران از سال  1393 تاکنون، مدیر گروهی آموزشی پژوهش هنر دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران از سال 1392 تا 1393، مدیرگروه آموزشی صنایع دستی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران از سال 1392 تا 1393، مدیرگروهی آموزشی صنایع دستی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران از سال 1381 تا 1386، سرپرستی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران از سال  1382تا1383  به مدت یک سال، معاون آموزشی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران از سال  1382تا 1384 به مدت دو سال، مدیرپژوهشی دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران از سال  1382تا 1384به مدت دو سال اشاره داشت.

محمودی تا کنون بیش از 50 مقاله ارایه کرده است که در فصلنامه های مختلفی علمی پژوهشی به انتشار در آمده است.از وی تا کنون هشت مقاله  در مجلات خارجی و 33 مقاله در همایش های مختلف کشوری پذیرفته شده است.

از طرح های پژوهشی خاتمه یافته این پژوهش گر و عضو هیات علمی دانشگاه مازندران می توان به سنجش ماهیت اسطوره ای آیین های مازندران با رویکرد ژُرژ دومزیل (بررسی موردی آیین تیرما سیزّه شو). دانشگاه مازندران  و  بررسی نقوش تزئینی هنر سفالگری در سنجش کیفیت بصری هنرهای صناعی دوره اسلامی ( بررسی موردی سفال های سلطان آباد). دانشگاه مازندران اشاره کرد.

 

برپایی نمایشگاه انفرادی« عکس از زیارتگاه ها و امامزاده های مازندران» در نگارخانه ایده، تهران، سال 1394، برپایی نمایشگاه انفرادی« آثار سفال» در روز جهانی صنایع دستی  در نگارخانه ایده، تهران، سال 1393، برپایی نمایشگاه انفرادی« آثار تجسمی آرم و نشانه»  در نگارخانه ایده، تهران، سال 1392 از جمله فعالیت های وی در برپایی نمایشگاه در سطح کشور بوده است.

این بانوی عضو هیات علمی دانشگاه مازندران  علاوه بر برتری اخیر خود به عنوان پژوهش گر برتر استان مازندران در سال 1398، پژوهش گر برتر دانشگاه مازندران در سال 1398، پژوهش گر برتر دانشگاه مازندران در گروه های چهارگانه- هنر و معماری سال 1397، پژوهش گر برتر دانشگاه مازندران در سال 1395، استاد نمونه دانشگاه مازندران در سال 1393و پژوهش گر برتر استان مازندران در سال 1387 را نیز در کارنامه فعالیت های خود دارد.

حمیدرضا گل محمدی تواندشتی

انتهای خبر


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

فتنه‌ای بزرگ‌تر از فتنه صهیونیسم وجود ندارد

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی

ما آغازگر جنگ نبودیم و نخواهیم بود اما اگر بار دیگر جنگ بر علیه ما آغاز شود ما آنان را بیچاره خواهیم کرد و تل آویو را به شهر اشباح تبدیل می کنیم

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا شد

برپایی میز خدمت مدیران و روسای ادارات شهرستان سیمرغ

نایب‌رئیس و بازرس هیات تیراندازی مازندران انتخاب شدند

اربعین گرامیداشت شهدای اقتدار یگان ویژه انتظامی استان برگزار شد.

20 دستگاه دیجیتال برای تجهیز سالن‌های تیراندازی نیازمندیم

لشکر 25 کربلا همچنان افتخارآفرین است

مازندران، استان‌ محوری در ورزش کشور است

سعی می شود تا معضل تفنگ و فشنگ را در استان‌ مازندران، تقلیل ببخشیم

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت در سیمرغ

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

طهماسب پور فاتح اولین مدال جهانی کشتی فرنگی برای بابلسر

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران

دیدار خادمیاران رضوی سیمرغ با طلایه‌داران جهاد فرهنگی خادمیاران رضوی شهرستان سیمرغ

مساعدت یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان جویبار