آخرین مطالب

سرمایه‌گذاری 86 هزار میلیارد ریالی در صنعت گردشگری مازندران سیاست و جامعه

سرمایه‌گذاری 86 هزار میلیارد ریالی در صنعت گردشگری مازندران

  بزرگنمایی:

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران گفت که طی هفت سال اخیر 85 هزار و 941 میلیارد ریال برای ساخت مجموعه‌های گردشگری استان سرمایه‌گذاری شده است.

مجید اسدی  خبرنگار  فجر شمال  :سف‌الله فرزانه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار  ما  افزود : در 2 دوره دولت تدبیر و امید یعنی از سال 92 تا 15 اسفند ماه سال جاری 855 فقره مجوز سرمایه گذاری در بخش ساخت مجموعه های گردشگری صادر شد که حدود 83 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری را در پی داشت.

وی میزان پیش‌بینی اشتغال مستقیم این حجم از سرمایه گذاری را 42 هزار و 828 نفر عنوان کرد و ادامه داد : این در حالی است که در کل دولت نهم و دهم میزان سرمایه گذاری پیش‌بینی شده بر اساس موافقت اصولی 47 هزار و 430 میلیارد ریال بود که نشان دهنده رشد 100 درصدی سرمایه گذاری در صنعت گردشگری مازندران طی سال های اخیر است.

مدیرکل میراث فرهنگی گفت: تقاضا برای سرمایه‌گذاری در گردشگری مازندران در سال های اخیر بیش‌ از گذشته واقعی و عملیاتی بود زیرا در هفت سال اخیر تنها 15 درصد موافقت اصولی سرمایه گذاری باطل شد در حالی که پیش از این حدود 40 درصد موافقت های اصولی به دلایل مختلف باطل می شد.

فرزانه افزود : ساخت 2 هتل پنج ستاره در شهرستان نوشهر، ساخت هتل چهار ستاره در ساری، مجموعه تفریحی و گردشگری در ساری و همچنین مجموعه تفریحی در چالوس از بزرگ ترین پروژه های سرمایه گذاری بخش خصوصی در سال های اخیر بوده است.

 

مدیرکل میراث فرهنگی مازندران همچنین به بهره برداری 177 پروژه با حجم سرمایه گذاری بیش از 15 هزار و 268 میلیارد ریال در هفت سال اخیر اشاره کرد و گفت : تعدادی زیادی از این پروژه ها سال ها و حتی چند دهه بر زمین مانده بودند که به دلایل مختلف از جمله مشکلات مجوز و همچنین موانع بین دستگاهی معطل ماندند.

وی همچنین به پروژه های فعال و در حال تاسیس گردشگری مازندران اشاره کرد و افزود : در حال حاضر 218 واحد گردشگری با حجم سرمایه گذاری 26 هزار و 265 میلیارد ریال در حال ساخت است که از این تعداد حدود نیمی از آن با حجم سرمایه گذاری 18 هزار میلیارد ریال به عنوان سرمایه گذاری های جدید در دولت دوازدهم بوده است.

این مسئول تعداد اشتغال این تعداد پروژه گردشگری در صورت بهره برداری را 16 هزار و 554 نفر اعلام کرد و گفت : با احتساب اشتغال غیر مستقیم رقمی بیش از 60 هزار فرصت شغلی جدید ایجاد خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی مازندران رشد بسته های حمایتی دولت از سرمایه گذاران گردشگری را یکی از دلایل افزایش تمایل بخش خصوصی به این حوزه دانست و گفت : در هفت سال گذشته حدود سه هزار و 500 میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت برای سرمایه گذاران گردشگری مازندران اعطا شد که رشد پنج برابری در مقایسه با گذشته داشت.

وی همچنین افزایش ظرفیت اقامتی گردشگری استان در سال های اخیر را یکی از دستاوردهای سرمایه گذاری بخش خصوصی در این حوزه عنوان کرد و افزود : از سال 92 تاکنون 42 واحد اقامتی مدرن همچون هتل و مجموعه‌های اقامتی لوکس به ظرفیت رسمی گردشگری مازندران اضافه شد که رشد 30 درصدی را رقم زد.

فرزانه گفت : همچنین 216 واحد اقامتی بومگردی و سه هزار و 247 خانه مسافر نیز به ظرفیت اقامت گردشگری مازندران اضافه شد که تقریبا رشد 100 درصدی را برای مجموعه های اقامت رسمی در پی داشت ضمن اینکه پیش از این مازندران فاقد مجموعه اقامت بوم‌گردی بود.

 

مدیرکل میراث فرهنگی مازندران همچنین به تداوم سرمایه گذاری گردشگری در شرایط کرونایی اشاره کرد و گفت: حتی در این شرایط که کسب و کار حوزه گردشگری استان برای ماه ها تداوم شیوع ویروس کرونا کم رنگ شده است ، اما دورنمای اقتصادی استان برای سرمایه گذاران و سرمایه گذاری جذابیت ویژه ای دارد. 

وی توضیح داد : در سال جاری 83 فقره مجوز و موافقت اصولی سرمایه گذاری در بخش گردشگری استان صادر شد که حدود 23 هزار و 568 میلیارد ریال سرمایه گذاری را پیش بینی می کند که این مسئله نشان دهنده ظرفیت بالای گردشگری مازندران برای حوزه های اقتصادی و درآمدی است.

فرزانه گفت : علاوه بر تسهیلات مالی، ارائه خدمات کارشناسی و مشاوره‌ای و تهیه آمایش گردشگری سرزمین مازندران، تاکید دولت بر همکاری دستگاه ها برای سرعت بخشیدن و گره گشایی از فعالیت سرمایه گذاران و کاهش کاغذ بازی های گذشته و کاهش مدت فرآیند سرمایه گذاری از حدود 500 روز به کمتر از چند هفته از مهم‌ترین اقدامات خدماتی بود که دولت از طریق سازمان میراث فرهنگی ارائه داد.

استان مازندران با وسعت 24هزار کیلومتر مربع ، داشتن 340 کیلومتر خط ساحلی و 500 کیلومتر نوار کوهستانی ، گردشگر پذیرترین استان کشور و خاورمیانه است. این استان به واسطه جاذبه های طبیعی و تاریخی و همچنین آب و هوای معتدل در شرایط عادی سالانه میزبان حدود 30 میلیون گردشگر و مسافر است که حدود 100 میلیون شب اقامت را ثبت می کنند.

همنوایی دریای و ساحل ماسه ای خزر با جنگل های انبوه هیرکانی و همچنین کوه‌های سر به آسمان کشیده و رودخانه های همیشه پر آب که در کنار شالیزارها و کشتزارهای سنتی جلوه خاصی به استان مازندران می دهد ، نه تنها برای گردشگران و مسافران جذابیتی انکار ناپذیر دارد، بلکه همواره برای سرمایه گذاران بخش گردشگری نیز دارای جذابیت است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل