آخرین مطالب

امام جمعه ساری: سال 99 ، سال شکست سیاست فشار حداکثری بود

امام جمعه ساری: سال 99 ، سال شکست سیاست فشار حداکثری بود

  بزرگنمایی:

مصلای جمعه ساری پس از چهار ماه و نیم بسته بودن متوالی بر روی نمازگزاران به خاطر وضعیت بحرانی شیوع کرونا در مازندران ، امروز در آخرین جمعه سال 99 بر روی نمازگران باز شد و جمعی از شهروندان ساروی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی این آیین سیاسی - عبادی را حضور برگزار کردند.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :نماز جمعه ساری آخرین بار 9 آبان ماه امسال به صورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد و از 16 آبان هم به خاطر قرار گرفتن این شهرستان در وضعیت حاد و قرمز کرونایی بر اساس پیشنهاد ستاد ملی مقابله با کرونا از سوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تعطیل شد.

اگر چه از زمان شیوع کرونا در اسفند ماه سال گذشته چندین بار برگزاری نماز جمعه در مناطق مختلف مازندران از جمله ساری ممنوع شده بود ، ولی با ورود استان به موج سوم شیوع کرونا که دیرتر از سایر نقاط کشور شروع شد و تا اواخر بهمن ماه ادامه داشت ، طولانی ترین تعطیلی به مصلی های جمعه مازندران بویژه شهرستان ساری تحمیل شد.

روند کاهشی شیوع کرونا در مازندران طی یک ماه گذشته آمار بستری های کووید 19 در بیمارستان ها را به یک سوم کاهش داد و سبب شد تا بتدریج مصلی های جمعه بر روی نمازگزاران بازگشایی شود ، ولی با این وصف همچنان طبق آخرین گزارش دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل 508 بیمار مبتلا به کووید 19 در بیمارستان های استان بستری هستند.

کاهشی شدن روند شیوع کرونا به همراه سبک شدن بار بیمارستان های مازندران سبب شد تا این استان از اول هفته جاری به طور کلی در رنگ بندی زرد و آبی کرونایی قرار بگیرد . شهرستان ساری به همراه قائمشهر و رامسر به عنوان آخرین مناطق دارای رنگ نارنجی کرونایی پس از این تغییر رنگ بندی از نارنجی به رنگ زرد رسیدند و برگزاری نماز جمعه در مرکز مازندران هم ناشی از همین وضعیت رنگ بندی بوده است.

طبق مصوبه ستاد مقابله با کرونا ، اگر چه مناطقی که در رنگ بندی زرد و آبی قرار می گیرند به معنای از بین رفتن خطر شیوع کرونا نیست ، ولی در وضعیت خطر متوسط و کم قرار می گیرند که باعث بازگشت برخی از فعالیت های جمعی مانند برگزاری نماز جمعه با رعایت پروتکل های بهداشتی می شود.

 

مشاهدات خبرنگار از محل مصلی ساری حاکی از آن بود که با باز شدن مصلی و اجازه یافتن برپایی نماز جمعه در مرکز مازندران ، امروز شهروندان ساروی با شوق و اشتیاق مضاعف به خاطر قرار گرفتن در ساعات پایانی سال 99 در نماز جمعه شهرشان حضور یافتند.

اگر چه تمامی نمازگزاران پیش از رسیدن به مصلی ماسک بر صورت و دستکش بر دست داشتند و سجاده و مهر شخصی را به همراه آورده بودند و با فاصله استاندارد از یکدیگر وارد مصلی می شدند ، ولی در محل مصلی هم امکانات لازم از جمله ضدعفونی کردن دست ، ماسک و سایر ملزومات برای رعایت پروتکل های بهداشتی فراهم بود.

امام جمعه ساری هم که همزمان نمایندگی ولی فقیه در مازندران را بر عهده دارد در آخرین نماز جمعه سال 99 و اولین نماز جمعه حضوری پس از چهار ماه و نیم گفت که سال 99 سال شکست سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه جمهوری اسلامی بود.

حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لایینی افزود : دشمنان ایران هیچگاه دو اصل بصیرت و وحدت کلمه ملت ایران را در مختصات خود پیش بینی نمی‌کنند و از  درک آنان خارج است. 

وی گفت : آمریکا تصمیم داشت با چنین سیاسی ملت ایران را به زانو در بیاورد ، اما خوشبختانه با همراهی مردم و مسئولان این سیاست نخ نما نیز با شکست مواجه شد. 

امام جمعه ساری همچنین با تبریک قرار گرفتن در آستانه سال نو و همچنین اعیاد شعبانیه ، گفت : خوشبختانه امسال مسئولان در مسیر شعار سال یعنی جهش تولید قدم های خوبی برداشتند و همکاری جدی داشتند که اثرگذاری آن باید در جایی دیگر بررسی شود. 

وی وحدت و همدلی را نیاز مهم کشور برای حل مشکلات دانست و افزود : اصل وحدت و همدلی توسط همه مردم و مسئولان پیرامون فرمایشات مقام معظم رهبری است که همواره همه مردم را متحد و یکصدا می کند. 

محمدی لائینی گفت : بر اساس فرمایشات ایشان علاج مشکلات در داخل کشور است و انتخابات عرصه ای برای حضور مردم در تعیین سرنوشت کشور برای برون رفت از مسائل و مشکلات می باشد. 

 

امام جمعه ساری همچنین در بخشی از خطبه های نماز جمعه از افزایش قیمت مرغ انتقاد کرد و گفت : گوشت مرغ حداقل در استان مازندران که چندین برابر نیاز استان تولید می شود نباید به نگرانی و دغدغه مردم تبدیل شود. 

محمدی لائینی سیاست جهش تولید در حوزه مرغ و توزیع آن را نامناسب دانست و افزود : توزیع این محصول سبد خانوار دور از شان و منزلت مردم مازندران است که باید هرچه سریع تر در این زمینه اصلاحاتی صورت گیرد. 

وی گفت : وجود صف های طولانی برای دریافت مرغ با قیمت دولتی غیرقابل قبول است . این وضعیت زیبنده مردم مازندران نیست . اگر جنسی کم و محدود است ضرورت دارد مسئولان هم با مردم در این زمینه صحبت کنند و راه حلی برای برون رفت از آن بیندیشند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد