آخرین مطالب

دلجویی فرمانده انتظامی مازندران از جانباز بابلسری فرمانده انتظامی مازندران در پی بی مهری به یک جانباز در بابلسر توسط یکی از ماموران انتظامی، از وی دلجویی کرد. فرهنگی، هنری

دلجویی فرمانده انتظامی مازندران از جانباز بابلسری   فرمانده انتظامی مازندران در پی بی مهری به یک جانباز در بابلسر توسط یکی از ماموران انتظامی، از وی دلجویی کرد.

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال : فرمانده انتظامی مازندران در پی بی مهری به یکی از جانبازان در شهرستان بابلسر از سوی یکی از ماموران انتظامی آن شهرستان با حضور در منزل وی با دلجویی از جانباز "هانی آقاجانی" در شهرستان بابلسر، گفت: جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس از جایگاه ویژه‌ای نزد پلیس برخوردارند و کارکنان نیروی انتظامی نیز جزئی از بدنه ایثارگران و جانبازان انقلاب اسلامی اند.

سردار میرزایی افزود: هرچند ماموری که در این ماجرا موجب دلخوری این جانباز سرافراز شده است دارای حسن شهرت، و سوابقی درخشان در امورات انتظامی و برقراری نظم و امنیت در جامعه است و از طرف جانباز آقاجانی مورد بخشش قرار گرفته است، اما بنا به الزامات سازمانی برخورد‌های لازم با وی صورت خواهد گرفت.

فرمانده انتظامی مازندران، با دلجویی از جانباز آقاجانی، گفت: با توجه به این که دشمن به دنبال فرصتی برای ضربه به نظام و انقلاب اسلامی است، ولی نباید با اشتباهات فردی در ماموریت‌های سازمانی بهانه‌ای به دست دشمنان داد.



جانباز آقاجانی هم در ادامه این دیدار با بیان این که کارکنان نیروی انتظامی مایه مباهات نظام و مردمند، گفت: خدا وند نازنین‌ترین‌ها را برای خدمت به مردم انتخاب می‌کند و کارکنان نیروی انتظامی در این راه از بهترین‌ها هستند.

او افزود: هرچند این اتفاق و اتفاق‌های مشابهی در برخی از ادارات به وضوح دیده می‌شود، اما مسبب اصلی این اتفاق دستگاه‌های مرتبطی هستند که در این امر کوتا‌های می‌کنند و باید پاسخگو باشند.

آقاجانی همچنین ضمن تقدیر از حمایت فرمانده انتظامی استان مازندران و همه دلسوزان نظام، بر اساس رافت اسلامی از مامور نیروی انتظامی آن شهرستان اعلام رضایت کرد.

حجت الاسلام جواد یوسف پور در واکنش به برخورد نامناسب با یک جانباز گرانقدر در شهرستان بابلسر با ابراز تأسف از وقوع این حادثه گفت: این اتفاق که در شهر بابلسر رخ داده است موجب تألم و تأثر فراوان جامعه ایثارگری مازندران شد و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بلافاصله شکایت رسمی برای احقاق حقوق این جانباز را در دستور کار قرار داد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران تأکید کرد: دستگاه قضایی و نیروی انتظامی بلافاصله پس از دریافت شکایت، فرد اهانت کننده به جانباز عزیزمان را بازداشت کردند.

او گفت: عموم مردم استان مازندران همواره قدردان تلاش‌ها و مجاهدت‌های جانبازان عزیز کشورمان بوده و جامعه ایثارگری و آحاد مردم این استان ضمن محکومیت این اقدام به هیچ وجه اجازه نخواهند داد خدشه‌ای به هویت جانبازان و ایثارگران گرانقدر کشورمان وارد شود.
 
حجت الاسلام جواد یوسف پور افزود:  بنیاد شهید و امور ایثارگران تا احقاق حق کامل این جانباز و برخورد قضایی با خاطیان، این پرونده را پیگیری خواهد کرد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران از تماس تلفنی سعید اوحدی معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با  این جانباز بابلسری خبر داد و گفت: پس از وقوع این حادثه، اوحدی ضمن تماس با این جانباز و دلجویی از او دستورات لازم برای پیگیری موضوع را صادر کرد .

همچنین در پی انتشار ویدئویی در فضای مجازی در خصوص برخورد نامناسب و غیرقانونی مامور انتظامی با جانباز گرانقدر؛ سرهنگ زارع فرماندار شهرستان بابلسر بهمراه برخی مقامات شهرستان با حضور در منزل جانباز عزیز هانی آقاجانی نسبت به دلجویی از ایشان اقدام کردند.


جانباز نخاعی دفاع مقدس در بابلسر، برای سهولت در عبور از شهرداری بابلسر تقاضا می کند تا از پیاده رو یک راهی را برای ویلچر او درست کنند، چند ماه این امر به تاخیر می افتد تا اینکه با بدنی نحیف ، خود دست بکار می شود، اقدام او که هیچ تعارضی با همسایه اش ندارد، مورد مخالفت همسایه اش قرار می گیرد، مامور نیروی انتظامی که از راه می رسد به جای کمک به جانباز مظلوم و یا حتی سوال از او به او حمله می کند و او را به زمین می زند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر

آیت‌الله‌العظمی جوادی‌آملی در جلسه درس فقه امروز:

امروز آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون

دستگیری یک گروه تروریستی در مرکز استان مازندران