آخرین مطالب

حجت الاسلام ناصرشکریان امیری در ادامه سخنان خود با اشاره به برخی ناهنجاری‌ها مانند بدحجابی و روزه خواری در ملاءعام و در ماه مبارک رمضان، تاکید کرد فرهنگی، هنری

حجت الاسلام ناصرشکریان امیری در ادامه سخنان خود با اشاره به برخی ناهنجاری‌ها مانند بدحجابی و روزه خواری در ملاءعام و در ماه مبارک رمضان، تاکید کرد

  بزرگنمایی:

.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران بر ضرورت برخورد قاطع با جرایم مشهود و حرمت شکنان ماه مبارک رمضان تاکید کرد.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :حجت الاسلام ناصر شکریان امیری پیش از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و روزه داران در این ماه ضیافت الله بر همگان واجب است و باید با حرمت شکنان ماه مبارک رمضان برخورد قاطع صورت گیرد.

وی ضمن قبولی طاعات و عبادات همه مؤمنان و مسلمانان جهان در ماه مبارک رمضان و با تاکید بر حفظ حرمت این ماه عزیز و روزه داران، اظهار داشت: روزه خواری و بدحجابی از مصادیق جرایم مشهود است و باید دستگاه قضا و نیروهای انتظامی نسبت به این جرایم مشهود برخورد قاطع داشته باشند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت آثار فردی و اجتماعی در دین مبین اسلام و اهمیت حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و روزه داران، افزود: یکی از مهم‌ترین برکات ماه ضیافت الله و ماه مبارک رمضان کاهش چشمگیر جرایم و آسیب‌های اجتماعی است و آحاد ملت بزرگ و مسلمان ایران همواره در این ماه عزیز خود را موظف به رعایت ارزش‌ها و اصول اسلامی می‌دانند ولی برخی بدنبال حرمت شکنی در این ماه عزیز هستند که برخورد با این هنجار شکنان ضروری است.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کاهش چشمگیر جرایم و آسیب‌های اجتماعی در ماه مبارک رمضان، تصریح کرد: ماه مبارک رمضان یکی از ظرفیت‌های عظیم دینی و معنوی مسلمانان در جوامع اسلامی است و این آمار چشمگیر کاهش جرایم و آسیب‌ها باید برای متولیان حوزه فرهنگ الگو قرار گیرد و از این ظرفیت عظیم دینی و معنوی بیشترین بهره را ببرند.

حجت الاسلام ناصرشکریان امیری در ادامه سخنان خود با اشاره به برخی ناهنجاری‌ها مانند بدحجابی و روزه خواری در ملاءعام و در ماه مبارک رمضان، تاکید کرد: حفظ شأن و حرمت این ماه عزیز بر همه اقشار جامعه ضروری است و بدحجابی و روزه خواری در ملاءعام برابر قانون جرم است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی، ترویج سبک زندگی اسلامی و امربه معروف و نهی از منکر، خاطر نشان کرد: سلامت جسم و روح یکی از مهم‌ترین برکات این ماه عزیز است و عبودیت و معنویت مهم‌ترین ابزار برای رسیدن به این سلامت جسم و روح در ماه مبارک است.

شکریان در پایان با اشاره به برنامه ریزی و هزینه‌های هنگفت دشمنان برای تهی کردن باوردینی و اعتقادی جوانان، نوجوانان و مسلمانان، بیان داشت: تقویت و ترویج معارف دینی، اسلامی و تقوای فردی و اجتماعی مهم‌ترین ابزار برای مقابله با این دشمنی هاست و مبلغان در این ماه عزیز باید از ظرفیت ماه مبارک و فضای مجازی برای تبلیغ و تبیین معارف قرآن کریم، اسلام ناب و اهل بیت (ع) بهره برداری کنند.

حفظ شأن و حرمت این ماه عزیز بر همه اقشار جامعه ضروری است و بدحجابی و روزه خواری در ملاءعام برابر قانون جرم است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی، ترویج سبک زندگی اسلامی و امربه معروف و نهی از منکر، خاطر نشان کرد: سلامت جسم و روح یکی از مهم‌ترین برکات این ماه عزیز است و عبودیت و معنویت مهم‌ترین ابزار برای رسیدن به این سلامت جسم و روح در ماه مبارک است.

شکریان در پایان با اشاره به برنامه ریزی و هزینه‌های هنگفت دشمنان برای تهی کردن باوردینی و اعتقادی جوانان، نوجوانان و مسلمانان، بیان داشت: تقویت و ترویج معارف دینی، اسلامی و تقوای فردی و اجتماعی مهم‌ترین ابزار برای مقابله با این دشمنی هاست و مبلغان در این ماه عزیز باید از ظرفیت ماه مبارک و فضای مجازی برای تبلیغ و تبیین معارف قرآن کریم، اسلام ناب و اهل بیت (ع) بهره برداری کنند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره‌های «توانمندسازی شبکه صبرا و اسما» در بابلسر برگزار شد

حجت الاسلام خانلری افزود استمرار و پیشرفت انقلاب در گرو حضور مردم در صحنه و انجام صحیح وظایف مسئولان در عرصه های مختلف است

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران