آخرین مطالب

مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه مازندران؛

نخستین آیین تجلیل از نخبگان جوانان استان مازندران با همکاری بنیاد نخبگان استان برگزار می شود سیاست و جامعه - تفکر، اندیشه و دانشگاه

نخستین آیین تجلیل از نخبگان جوانان استان مازندران با همکاری بنیاد  نخبگان استان برگزار می شود

  بزرگنمایی:
گروه اندیشه: مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه مازندران از برگزاری نخستین آیین تجلیل از نخبگان جوانان استان مازندران با همکاری بنیاد نخبگان استان خبر داده و گفت: در این مراسم از رتبه‌های برتر زیر​۱۰۰کنکور سراسری، مدال‌آوران المپیادهای دانش‌آموزی، رتبه‌های برتر در مقطع کارشناسی دانشگاه مازندران و دارندگان رتبه‌های برتر آزمون‌های تحصیلات تکمیلی این دانشگاه تجلیل به عمل خواهد آمد.

       گروه اندیشه: مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه مازندران از برگزاری نخستین آیین تجلیل از نخبگان جوانان استان مازندران با همکاری بنیاد  نخبگان استان خبر داده و گفت: در این مراسم از رتبه‌های برتر زیر100کنکور سراسری، مدال‌آوران المپیادهای دانش‌آموزی، رتبه‌های برتر در مقطع کارشناسی دانشگاه مازندران و دارندگان رتبه‌های برتر آزمون‌های تحصیلات تکمیلی این دانشگاه تجلیل به عمل خواهد آمد.

        به گزارش پایگاه خبری فجر شمال،  نشست شورای معاونان اداره‌کل آموزش و پرورش استان با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان، رییس بنیاد نخبگان استان، معاونان اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران و اعضای شورای معاونان شهرستان‌ها و مناطق آموزش و پرورش مازندران، سی ام فروردین ماه 1400 با موضوع «تبیین برنامه‌های بنیاد ملی نخبگان» به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد.

    حمید عمادی،  مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه مازندران،  در این نشست با اشاره به این‌که توان علمی دانش‌آموزان مازندرانی در دانشگاه‌های ممتاز سطح کشور بسیار بالاست گفت: معرفی دانشگاه مازندران به جامعه هدف در سطح استان، ارتباط مستمر با بنیاد نخبگان استان و اداره‌کل آموزش و پرورش در راستای استفاده از ظرفیت طرفین و جذب حداکثری دانش‌آموزان و نخبگان دانش‌آموزی به دانشگاه مازندران، از جمله اهداف ما در حوزه همکاری‌های مشترک با آموزش و پرورش است.

       وی در رابطه با معرفی دانشگاه مازندران به جامعه هدف در سطح استان تصریح کرد: برنامه‌ای  منسجم به منظور حضور گروه‌های دانش‌آموزی در دانشگاه تدوین کرده‌ و در راستای معرفی توانمندی‌های دانشگاه مازندران، در نظر داریم تا با مدارس برتر استان ارتباط بیشتری برقرار کنیم. هم‌چنین امکان حضور دانش‌آموزان و والدین آن‌ها در ایام انتخاب رشته کنکور سراسری در دانشگاه را فراهم خواهیم کرد.

       عمادی با اشاره به ایجاد دفتر نمایندگی بنیاد نخبگان استان در دانشگاه مازندران بیان کرد: این نمایندگی، معرفی دانش‌آموزان، دانشجویان و اساتید واجد شرایط تسهیلات و جوایز بنیاد را سرعت خواهد بخشید. در در راستای نیازسنجی طرفین نشست‌های منظمی با مدیران و معاونان اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران برگزار خواهیم کرد. هم‌چنین برگزاری نشست های منظمی را به صورت سالیانه با مدارس استعدادهای درخشان استان در دستور کار داریم.

مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه مازندران از برگزاری نخستین آیین تجلیل از نخبگان جوانان استان مازندران با همکاری بنیاد  نخبگان استان خبر داده و گفت: در این مراسم از رتبه‌های برتر زیر 100کنکور سراسری، مدال‌آوران المپیادهای دانش‌آموزی، رتبه‌های برتر در مقطع کارشناسی دانشگاه مازندران و دارندگان رتبه‌های برتر آزمون‌های تحصیلات تکمیلی این دانشگاه تجلیل به عمل خواهد آمد.

      وی ادامه داد: برای پذیرفته‌شدگان حائز رتبه‌های برتر کشوری در کنکور سراسری که دانشگاه مازندران را برای تحصیل در مقطع کارشناسی انتخاب نمایند، جوایز ویژه‌ای از جمله اهدای دستگاه لپ‌تاپ، اولویت در تخصیص وام‌های ویژه، کمک هزینه تحصیلی و ... در نظر گرفته شده است.

عمادی با اشاره به برنامه‌های آتی دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه مازندران اظهار کرد: ارتباط مستمر با اداره استعدادهای درخشان اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران و برگزاری مدارس تابستانی جهت افزایش آگاهی دانش‌آموزان نسبت به برخی از رشته‌های تحصیلی از جمله برنامه‌های آینده ما در حوزه همکاری‌های دوجانبه است.

حمیدرضا گل محمدی تواندشتی

انتهای پیام

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آغازمقاوم سازی 12 هزار واحد مسکن روستایی در مازندران

جزئیات شرکت در بخش خوشنویسی سومین پویش ملی «سوغات اربعین»

فتنه‌ای بزرگ‌تر از فتنه صهیونیسم وجود ندارد

بررسی نقش سلایق مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی

ما آغازگر جنگ نبودیم و نخواهیم بود اما اگر بار دیگر جنگ بر علیه ما آغاز شود ما آنان را بیچاره خواهیم کرد و تل آویو را به شهر اشباح تبدیل می کنیم

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا شد

برپایی میز خدمت مدیران و روسای ادارات شهرستان سیمرغ

نایب‌رئیس و بازرس هیات تیراندازی مازندران انتخاب شدند

اربعین گرامیداشت شهدای اقتدار یگان ویژه انتظامی استان برگزار شد.

20 دستگاه دیجیتال برای تجهیز سالن‌های تیراندازی نیازمندیم

لشکر 25 کربلا همچنان افتخارآفرین است

مازندران، استان‌ محوری در ورزش کشور است

سعی می شود تا معضل تفنگ و فشنگ را در استان‌ مازندران، تقلیل ببخشیم

نخستین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» برگزار شد

با اعلام مدیرکل پزشکی قانونی استان : افزایش 19 درصدی مصدومان ناشی از گازگرفتگی سگ در مازندران

جلسه آموزشی امداد و نجات در قالب طرح اوقات فراغت در سیمرغ

تأکید بر نهادینه شدن نام امام زمان (عج) در عمق وجود آحاد جامعه

طهماسب پور فاتح اولین مدال جهانی کشتی فرنگی برای بابلسر

ساماندهی برنامه‌های فرهنگی در 57 نقطه از مناطق گردشگری استان مازندران

کارگاه توانمندسازی مجریان طرح‌های ساحلی و جنگلی در بابلسر برگزار شد

دوره‌ی آموزشی روایتگری، ویژه‌ی اربعین در بابل برگزار شد

یک میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات در 4 ماه ابتدای سال‌جاری از محل صندوق امداد ولایت شهرستان جویبار پرداخت شد

پژوهشکده دفاع مقدس محور سومین کنگره ملی شهدای مازندران می‌شود

خادمیاران رضوی با حرکت‌هایی ساده اما پُرمعنا،نشان دادند که مهر اهل‌بیت(ع) تنها درسخن نیست،

عملیات بازسازی سقف سالن ورزشی شهید کشوری در شهرستان سیمرغ آغاز شد.

جلوه‌ای از ایمان و ایستادگی در سیمرغ از نقاشی‌های کودکانه تا روایت حماسه مقاومت نمایش داده شده است.

اهدای عضو روحانی سوادکوهی به 3 بیمار نیازمند، زندگی دوباره بخشید

نگاهی بر سریال «مهمان کشی» نماینده‌ای از سینمای دینی نوگرا، انتقادی و تجربی

ادارات مازندران روز چهارشنبه تعطیل است

آیین بزرگداشت شهید والامقام سردار غلامحسین غیب‌پرور در ناحیه ساری برگزار شد

هجدهمین جشنواره قرآن کارکنان وزارت نیرو در مازندران

هزینه بلاعوض و تسهیلات پیاده روی اربعین به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد

«سوگواره سر» در تهران به اجرا درمی آید

بازدید رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری از موزه دفاع مقدس مازندران

نمایشگاه ایران جان دفاع هنری52 هنرمند مازندران

ناجی غریقی که با نجات 6 نفر از جان خود گذشت

برگزاری ویژه‌برنامه «اربعین استقامت» در ساری

حضور و خدمت در نمازجمعه افتخاری بزرگ است

موکب اوقاف مازندران در سامرا برپا می شود

علت تنش آبی گسترده و خشکی سدهای مازندران و کشور

جلسه کمیته برنامه‌ریزی به ریاست فرماندار شهرستان سیمرغ شهرستان برگزار شد.

همزمان با فرارسیدن 5 تیرماه، سالروز اقامه اولین نمازجمعه

راهپیمایی جمعه های خشم و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در شهرستان سیمرغ

حجت الاسلام خانلری اشاره همه به مدیران شهرستان سیمرغ کرد گفت مدیران شهرستان سیمرغ مدیران پروازی هست

خواست مردم انقلابی و عزم مقام معظم رهبری محو اسراییل

ابعاد علمی، فرهنگی و انسانی هوش مصنوعی توسط سخنرانان تبیین شد

نشست هفتگی آموزش تخصصی قرائت قرآن ثامن‌الحجج(ع) آمل

آیین هفتگی هیئت شهدای گمنام با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی حضرت رقیه (س)

چهل روز ایستادگی ملت در مسیر شهیدان هم‌زمان با چهلمین روز شهادت سرداران سرافراز و دانشمندان ومدم شریف ایران اسلامی در جنگ تحمیلی رژیم

ثبت‌نام زیارت اربعین ویژه مددجویان کمیته امداد مازندران