آخرین مطالب

احمدی حاجی گفت: در حال حاضر در حال توزیع بیش از 11 میلیون تن کنسانتره در میان شرکت‌های تعاونی استانی هستیم تا مشکلات دامداران را به حداقل برسانیم. کشاورزی و اقتصادی

احمدی حاجی گفت: در حال حاضر در حال توزیع بیش از 11 میلیون تن کنسانتره در میان شرکت‌های تعاونی استانی هستیم تا مشکلات دامداران را به حداقل برسانیم.

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :این روزها کمبود برخی نهاده‌های دامی به ویژه جو با نرخ مصوب دولتی، موجب شده است تا جو دامی گران و در بازار کمیاب شود.

بر این اساس، در حالی که قیمت مصوب جو یک‌هزار و 700 تومان است، اما قیمت جو در بازار آزاد به بیش از 5 هزار تومان رسیده است.

مسعود احمدی حاجی در گفت‌وگو باخبرنگار ما  در خصوص گلایه دامداران مازندرانی از کمبود نهاده‌های دامی به ویژه جو، اظهار کرد: در حال حاضر متاسفانه با کمبود اقلام علوفه‌ای به‌خصوص جو مواجه هستیم و این مسئله را رد نمی‌کنیم.

وی افزود: البته تمهیدات لازم برای پر کردن این خلأ صورت گرفته است و در حال حاضر با تولید کنسانتره ترکیبی از ذرت، سویا و جو به میزان کافی، این خلأ چندان در بازار به چشم نمی‌آید.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به عدم انطباق سهمیه تخصیص یافته نهاده‌های دامی به مازندران با نیاز واقعی دامداران، خاطرنشان کرد: ورودی به استان کم است و در واقع میزان نهاده‌های ورودی به استان با تقاضای موجود، همخوانی ندارد؛ البته در شرایط فعلی، واردات این محصول نیز کمی سخت‌تر از گذشته شده است.

احمدی حاجی بیان کرد: میزان تخصیص سهمیه جو در نظر گرفته شده به مازندران، کم است و لذا کفه تقاضا در برابر عرضه سنگین‌تر است.

وی عنوان کرد: البته ناگفته نماند که رفته رفته مراتع استان در این فصل، بخشی از نیاز دامداران را تامین می‌کنند و برخلاف فصل زمستان، کمبودها چندان به چشم نمی‌آید و بخشی از کمبودها اینگونه جبران می‌شود.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، اعلام کرد: در حال حاضر یک قیمت جو دولتی داریم که در بندر امام با قیمت یک هزار و 700 تومان عرضه می‌شود و قیمت‌های نامتعارف موجود مربوط به بازار آزاد است.

احمدی حاجی گفت: در حال حاضر در حال توزیع بیش از 11 میلیون تن کنسانتره در میان شرکت‌های تعاونی استانی هستیم تا مشکلات دامداران را به حداقل برسانیم.

وی اضافه کرد: یک نکته‌ای هم که وجود دارد اقبال دامداران به سمت سایر علوفه‌ها به ویژه ذرت کم است، چرا که این نهاده می‌بایست در گام نخست آسیاب شود و سپس با سایر مواد مکمل ترکیب شود تا مورد مصرف دام قرار گیرد و لذا تقاضای کمی برای خرید این محصول وجود دارد.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، متذکر شد: کنجاله سویا هم بیشتر برای گاوهای شیری مورد استفاده قرار می‌گیرد و تقاضا برای سایر دام‌ها بسیار کم است.

احمدی حاجی اذعان کرد: بنا بر آخرین تصمیمات صورت گرفته در مجلس شورای اسلامی قرار شده است تا تخصیص ارز 4200 تومانی طی شش ماهه نخست امسال برای واردات جو تداوم داشته باشد، اما یک مقداری قیمت جهانی برخی از اقلام نظیر همین جو، ذرت و کنجاله افزایش یافته است.

وی ادامه داد: در بنادر و گمرکات کشور هنوز این اقلام موجود است و تنها ترخیص نشده است و اگر این امر صورت گیرد و این نهاده‌ها وارد استان شود، مطمئنا به محض ورود به ساتان بین دانداران توزیع می‌شود.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، تاکید کرد: اما در نهایت با توجه به اینکه تخصیص جو به مازندران کم بوده است، کمی کمبود در عرضه و طبعا افزایش قیمت این نهاده در بازار آزاد را شاهد هستیم.

احمدی حاجی، اعلام کرد: پیگیری‌های لازم برای ورود سهمیه‌های اعلام شده به مازندران طی روزهای اخیر انجام شده است و بنا شده است در اسرع وقت، تخصیص جدید به مازندران صورت گیرد.

وی یادآور شد: به هر منظور با فرارسیدن ماه اردیبهشت، خوشبختانه مازندران به دلیل داشتن مراتع، نیاز قابل توجه دامداران از این ظرفیت خدادادی تامین می‌شود و امید می‌رود با ورود سهمیه اعلامی، مشکلات به حداقل ممکن برسد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

کاهش محسوس دما در مازندران

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از زحمات کارگران نقش آنان را در توسعه و پیشرفت کشور حیاتی دانست

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

صبح امروز پنجشنبه مورخ 1404/02/04 مراسم دسته روی در شهرستان سیمرغ

دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) است،

پرداخت 25 میلیارد ریال وام‌حمایتی در سال 1403 در شهرستان سیمرغ

هواداران یکصدا علیه نساجی/ گل گهر به نیمه نهایی صعود کرد

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه غیرقانونی پتروشیمی میانکاله مازندران

مهمترین اخبار انتظامی مازندران در دوم اردیبهشت

حمایت از سرمایه‌گذاران حامی اشتغال در مازندران

دادستان جدید بابلسر معرفی و معارفه شد

سطح زیرکشت برنج در ساری به 187 هکتار رسید

دستگیری جاعل 22 میلیاردی در بابلسر

روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که تبلور استقلال و آزادی مردمی است

ایجاد 120 فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان شهرستان سیمرغ

مددکار و معتمدین معین، از والدین روحانی شهید گرانقدر ابراهیم ترابی دیدار کردند

خانواده روحانی شهید گرانقدر جواد معصومی دیدار کردند

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران

ترافیک سنگین در محور کندوان

حجت الاسلام والمسلمین خانلری مسئله مذاکره این روزها مورد توجه قرار گرفته است ولی باید به بدعهدی های آمریکا توجه داشته باشیم

بیش از 24 هزار مسافر از آثار تاریخی و فرهنگی سیمرغ بازدید کردند

شکلات آنتن دهی در روستاها را برطرف می کنیم/ برای عمران و آبادی شهرستان سیمرغ به بودجه ملی نیاز است

پیش بینی کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی شهرستان سیمرغ

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل