آخرین مطالب

جوان خلاق و نوآور مازندرانی اهل فریدونکنار؛​

جرقه اصلی کار زمانی زده شد که من چندین شکست در پیش رو داشتم علم، فناوری و بازی

جرقه اصلی کار زمانی زده شد که من چندین شکست در پیش رو داشتم

  بزرگنمایی:
گروه اقتصاد ی: جوان سی‌ساله و نوآور و خلاق اهل شهرستان فریدونکنار، فارغ‌التحصیل رشته مهندسی سازه‌های دریایی از دانشگاه امیرکبیر و مدیرعامل شرکت فناور سازه ایده‌آل کاسپین گفت:​جرقه اصلی کار زمانی زده شد که من چندین شکست در پیش رو داشتم.

 

گروه اقتصاد ی:  جوان سی‌ساله و نوآور و خلاق اهل شهرستان فریدونکنار، فارغ‌التحصیل رشته مهندسی سازه‌های دریایی از دانشگاه امیرکبیر و مدیرعامل شرکت فناور سازه ایده‌آل کاسپین گفت: جرقه اصلی کار زمانی زده شد که من چندین شکست در پیش رو داشتم. 
  

  به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، در روزهایی که ایجاد کسب ‌وکار از دیدگاه بسیاری از افراد مستلزم داشتن روابط ارتباطی، شرایط مناسب مالی و تجربه فراوان است و بسیاری از جوانان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی درصدد پر کردن فرم استخدام و یافتن شغل مناسب هستند، یکی از جوانان خلاق و توانمند مازندرانی اهل شهرستان فریدونکنار  به دور از دغدغه‌های یافتن کار اداری، با استفاده از توانمندی و استعداد  خود و با تحقیق نیازمندی روز بازار، با پس‌انداز اندک اولیه خود، دست به کارآفرینی زده و نه تنها توانسته در مدت کوتاهی میزان محصول تولیدی خود را چند برابر کنند، بلکه موفق شده است که توجه بسیاری از سرمایه‌گذاران بخش گردشگری و تفریحات آبی را نیز به محصول خود جلب  کند.

   اسماعیل صادقیان، جوان سی‌ساله اهل شهرستان فریدونکنار، فارغ‌التحصیل رشته مهندسی سازه‌های دریایی از دانشگاه امیرکبیر و مدیرعامل شرکت فناور سازه ایده‌آل کاسپین گفت: از طریق یکی از دوستان با فعالیت مرکز رشد در زمینه حمایت از افراد با ایده دانش‌محور و نوآور آشنا شدم و  فعالیت  خود را در زیر مجموعه  مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه مازندران آغاز کردم .

وی با اشاره به  چگونگی اجرایی‌شدن ایده، شروع کسب و کار نوآورانه‌اش و تبدیل شدن به کارآفرین در حوزه ساخت تجهیزات تفریحی آبی، افزود:  فعالیت خود را در دوره کارشناسی ارشد، از پژوهشکده علوم و فنون شمال آغازکردم و از همان ابتدا به دلیل عدم علاقه‌مندی به پشت میزنشینی و کارمندی به فکر حرفه‌ای مرتبط با رشته تحصیلی‌ام که سازه‌های دریایی  بو د آغاز کرده و در این زمینه به نوآوری پرداختم. پس از مدت یک‌سال و نیم و طی مراحل ایده‌پردازی و طراحی، محصول مورد نظر که ارزش بهره‌برداری و فروش داشت را تولید کرده  و با همکارم مهندس رحیمی  در شرکت نوآور پژوهشکده علوم و فنون همکاری دارم.

صادقیان ادامه داد: شروع فعالیت شرکت با طراحی و ساخت تخته پدل برد  صورت پذیرفت و به دلیل کاربری گسترده ی این محصول در حوزه  های ورزشی و تفریحی، طراحی و ساخت نمونه های متعدد تجهیزات تفریحات آبی را به مرحله اجرا در آورد ه و به این ترتیب تعداد محصولات شرکت نیز گسترش یافت.

     مدیرعامل شرکت فناور سازه ایده‌آل کاسپین  با ارایه این مطلب که با توجه به اکوسیستم و ظرفیت های بالای کشورمان در جذب گردشگر و لزوم فرهنگ‌سازی و بومی‌سازی تجهیزاتی که عموما وارداتی هستند، به تولید محصول در این زمینه جدید پرداختم. خاطرنشان کرد: با توجه به دغدغه انجام کارهای بزرگ، روحیه بلندپروازی، میل به پیشرفت سریع و رسیدن به اهدافم در کوتاه‌ترین زمان ممکن،  از شغل کارمندی خود استعفا دادم و دست به کار پرچالش تولید و کارآفرینی زدم و هم‌چنان رویای انجام کارهای بزرگ‌تر و نو را در سردارم.

وی تاکید کرد: تحصیلات  دانشگاهی و دانش علمی، سبب کاهش میزان سعی و خطا و زمان دست‌یابی به محصول مورد نظر می‌شود و محیط پویا و ضابطه‌مند دانشگاه  نیز تفکر سیستمی را به فرد آموزش می‌دهد و یاری رسان انسان در دنیای کسب و کار می شود.

      این جوان نوآور مازندرانی تاکید کرد: با سرمایه اندک پس‌اندازم که حدود دو میلیون تومان بود، اولین محصول را تولید کردیم. البته در حال حاضر به دلیل رشد چشمگیر هزینه مواد اولیه، قیمت تمام شده محصول افزایش پیدا کرده است.

      وی باارایه این مطلب که جرقه اصلی کار زمانی زده شد که من چندین شکست در فعالیت‌های دیگر داشتم و به نوعی در نقطه تیره زندگی خودم قرار گرفتم  و هم‌زمان با تحمل فشارهای زیاد به ایده تولید یک محصول دست یافتم. با اشاره به خوبی ها  و مزایای محصول تولیدی اش نسبت به نمونه خارجی وارداتی ادامه داد: این محصول پیچیدگی خاصی در تولید ندارد و در مقایسه ارزیابی کیفی با نمونه درجه یک وارداتی، شاخص‌هایی مانند استحکام سازه‌ای، پایداری مانور، طراحی، رنگ و... تفاوتی ندارد، در حالی‌که هزینه تمام شده آن حدود سیصد درصد از نمونه خارجی به‌صرفه‌تر  است.

          مدیرعامل شرکت فناور سازه ایده‌آل کاسپین   با ارایه این مطلب که  داشتن پشتوانه مالی، سبب تولید بیشتر و افزایش عرضه محصول به بازار می‌گردد و در نتیجه بازدهی فروش افزایش یابد، در غیر این‌صورت باید به  تولید سفارش محور بسنده کرد. اظهار کرد: از مشکلات کسب و کارهای نو می‌توان عدم دسترسی به مواد اولیه با کیفیت، نوسانات هزینه‌ها، نبود پروسه فروش منطقی و موانع همکاری ارگان‌های مرتبط جهت کمک به عرضه و معرفی بهتر محصول را می‌توان نام برد.

وی با اشاره  با این مطلب که با توجه تجربه ناموفقی  که از سوی شهرداری بابت درخواست اختصاص جایگاهی در ساحل دریا جهت برپایی چادر و کرایه تخته شنا با حضور مربی حرفه‌ای، داشتم. افزود: امیدوارم در آینده نگاه روشنی به جوانان ایده‌پرداز و دارای کسب و کارهای جدید شود.

       وی ادامه داد:  امکانات زیرساختی مانند اختصاص فضای کارگاهی و خدمات آموزشی برگزاری وبینارهای آموزشی، خدمات مشاوره بازاریابی، طراحی پوستر و بنر و هماهنگی‌های لازم با ارگان‌های مختلف جهت برپایی نمایشگاه و غرفه ارایه محصولات از جمله حمایت‌های مرکز رشد دانشگاه مازندران است  که به بازاریابی محصولات کمک شایانی می‌کند.

     وی افزود: در راستای تجاری‌سازی محصول نوآور به شرکت، تسهیلات مالی تجاری‌سازی به مبلغ یک‌صد و پنجاه میلیون تومان با حمایت دانشگاه مازندران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تخصیص داده شد و در حال حاضر نیز در صدد عقد قرارداد مشارکت در سود فروش محصولات با دانشگاه هستیم.

     در ابتدا، زمانی که تصمیم گرفتم از تهران به مرکز رشد بیایم امید چندانی نداشتم اما با برخورد بسیار حرفه‌ای و مثبتی مواجه شدم و با کمک مرکز توانستیم گام‌های مثمرثمری در جهت پیشرفت فعالیت‌مان برداریم.

       وی در پایان با اشاره به جمله‌ای  بوکوفسکی هست که «زندگی‌کردن جسارت می‌خواهد.» تاکید کرد: توصیه من این هست که ترسی از شکست نداشته باشند، ریسک کنند و زمانی که با مشکلی مواجه شدند نا امید نشوند و با اعتماد به نفس کامل به ادامه راه بپردازند و اگر فکر کردند که در زندگی اشتباهی انجام ندادند پس به زندگی کردن خود شک کنند، چون انسان با کسب تجربه چند اشتباه، به موفقیت اصلی دست پیدا کند.

     گفتنی است کهاسماعیل صادقیان و همکاران جوانش، نمونه‌ای از جوانان توانمند، خلاق و امیدوار ایرانی است که از صفر شروع کرده و با همت و پشتکار فراوان علی‌رغم همه مشکلات پیش‌رو، هیچ‌گاه انفعال را به‌عنوان یک گزینه در نظر نگرفته و سعی کرده تا در مسیر تحقق رویاها و اشتغال‌زایی یک بازیگر جدی باشد تا به هدفش برسد. نکته مهم این است که شروع کنیم و از شکست نهراسیم، شکست واقعی زمانی رخ خواهد داد که ما حتی تلاش برای رسیدن به آرزوهای خود انجام ندهیم.

حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
انتهای پیام 

  


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ

آیین بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری برگزار شد