آخرین مطالب

با حضور مسئولان استانی؛ نشست بررسی مشکلات دکل بندان مازندران برگزار شد سیاست و جامعه

با حضور مسئولان استانی؛ نشست بررسی مشکلات دکل بندان مازندران برگزار شد

  بزرگنمایی:

نشست بررسی مشکلات دکل بندان استان مازندران با حضور نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی، مدیران کل تعاون، کار و رفاه و تأمین اجتماعی مازندران، فرماندار گلوگاه و جمعی دیگر از مسئولان شهرستانی برگزار شد.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :غلامرضا شریعتی در نشست بررسی مشکلات دکل بندها در شهرستان گلوگاه،  با اشاره به مشکلات دکل بندان در گلوگاه خواستار حمایت مسئولان برای رفع دغدغه های فراروی این قشر شد.

وی با بیان اینکه باید بپذیریم که دکل بندی از مشاغل پرخطر است و نیازمند حمایت جدی از سوی مسئولان است، افزود: برای شناسایی دقیق دکل بندان و بررسی مشکلات آنان باید مطالبه گری جدی صورت گیرد.

نماینده مردم گلوگاه، بهشهر و نکا در مجلس رفع مشکلات کارگران دکل بند در گلوگاه را نیازمند حمایت ملی و رفع موانع دانست.

وی افزود: گاهی دکل بندها بعد از حادثه نیاز به کارهای ساده تر و بی خطر دارند آنهم نیاز به احداث کارخانه یا کارگاه در شهرستان گلوگاه است تا این افراد بدون دغدغه در این خط تولیدی فعالیت کنند البته تحقق این موضوع حمایت و همکاری همه جانبه ای را می طلبد .

شریعتی گفت: برای رفع این مشکل نیاز است تا جلسات مستمر با حضور دستگاه های مربوط به این موضوع تشکیل شود تا مطالبه گری پیاپی به نتیجه ای مطلوب دست یافت.

کامران اصغری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این نشست، به پیگیری این مشکل طی سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: با تلاش نمایندگان دوره گذشته و فرماندار سابق بسیاری از مشکلات مطروحه بررسی و با کمک تامین اجتماعی و سازمان بهزیستی استان مرتفع شد.

اصغری با تأکید بر همکاری ویژه وزات تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: باید با الویت بندی مشکلات دکل بندها و با استفاده از منابع و همکاری دستگاه های مربوطه در راستای حل این مسائل گام برداشته شود.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد: آموزش لازمه شروع این کار است و در ارائه آموزش های مناسب و  آگاهی دادن به کارگران اقدامات مطلوبی انجام شد است.

 سید علی اصغر محمودی مدیر کل تأمین اجتماعی مازندران نیز به مشکلات دکل بندها اشاره کرد و گفت: قانونی در سال 1354 تصویب شد و در کل کشور در حال اجرا است بدین صورت که اگر یک نفر فوت کرد و فوتش عادی بود قبل از تاریخ فوت دو شرط را باید توامان داشته باشد؛ اینکه قبل از تاریخ فوت ظرف ده سال  اخر یک سال سابقه بیمه پرداختی داشته باشد و یک سال اخر 90 روز آن پر شده باشد تا مشمول بیمه شود.

مدیرکل تامین اجتماعی مازندران گفت:  اگر حادثه باشد، حادثه  باید بررسی شود که چه کسی مقصر است. افرادی که 50 سال پیش فوت کردند و هیچ سابقه ای ندارند مشمول این قانون نمی شوند.

وی افزود: تیم هایی متشکل از 10 نفر مامور شدند تا تمام پرونده های موجود در شهرستان را دسته بندی کنند. با این  وجود سوابق بیمه ای خیلی از افراد چه فوت شده چه کار افتاده ، مبهم است.

مدیر کل تامین اجتماعی مازندران تصریح کرد: تمام تلاش ما رفع این موضوع است اما باید خواسته ها در چهار چوب قانون باشد تا بتوانیم در خدمت این عزیزان باشیم .

عبدالرضا قلندری معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی نیز با بیان اینکه در سال 92،  14 میلیارد تومان اعتبار به آسیب دیدگان تحت پوشش بهزیستی در شهرستان گلوگاه اختصاص یافت، توضیح داد: از این میزان اعتبار 80 میلیون تومان به 69 نفر  از فاقد بیمه پرداخت شد.

 وی افزود: سازمان بهزیستی استان به افرادی که از بیمه برخوردار بوده اما فوت کرده بودند 15 میلیون تومان پرداخت کرد.

 معاون توانبخشی بهزیستی مازندران گفت: همچنین معلولان خیلی شدید 100 میلیون تومان، معلولان شدید 60 میلیون، متوسط 30 میلیون ، خفیف 12 میلیون تومان دریافت کردند و مابقی بودجه با همکاری فرماندار و بخشدار این شهرستان میان اقشار آسیب دیده دکل بندان تقسیم شد.

وی افزود:  تمام پرونده های دکل بندان با دقت و ظرافت با تشکیل کمیسیون راستی آزمایی و اسناد و مدارک نیز وجود دارد.

قلندری گفت: دکل بندان اقشار آسیب پذیری بوده که نیازمند حمایت هستند اما ما نمی توانیم تمام دکلبندان را تحت پوشش قرار دهیم؛ افرادی که تحت پوشش بهزیستی قرار  می گیرند باید دارای معلولیت باشند.

معاون توانبخشی بهزیستی استان مازندران تاکید کرد که مشکلات این قشر از جامعه باید بصورت زیربنایی و اساسی مرتفع شود.

فریدون عظیمی نژاد فرماندار شهرستان گلوگاه نیز با بیان اینکه دکل بندی به‌عنوان یکی از مشاغل سخت و زیان‌آور محسوب می شود، اظهار کرد:  این چالش مشکل امروز و دیروز ما نیست مشکل یک نسل است که کتابها و داستاهای زیادی می توان برای آن نوشت و این ادامه غصه پر قصه مردمان این شهر است.

وی افزود: ماجرایی که به دلیل عدم تسلط به قانون کارگری و کارفرمایی قوانین تامین اجتماعی مشکلات فراوانی براین قشر سخت کوش روا شد و حقوق حقه آنان در دوره های  مختلف تضییع شد.

فرماندار شهرستان گلوگاه گفت: در چارچوب قوانین موجود شاید نتوان به دستگاهی ایراد گرفت اما آن چیزی که مسلم است ظلمی صورت گرفت و قرار است در کاهش درد و رنج کمک حال باشیم و راهی پیش روی این عزیزان قرار دهیم.

وی با بیان اینکه همه کارگران باید از نعمت بیمه برخوردار باشند بیمه دکل بندهای بالای 60 سال که دچار مشکلات اقتصادی هستند را ضروری دانست و خواستار پیگیری این موضوع شد.

عظیمی نژاد با اعلام اینکه بیش از 3 هزار دکل بند از زندگی متوسط و حتی رو به پایین برخوردار هستند، گفت: ترتیبی اتخاذ شود تا خانواده این افراد از تسهیلات کم بهره بهره مند شوند.

گفتی است در ادامه این جلسه نمایندگان دکل بندان مشکلات پیش روی این قشر از جامعه کارگری را برای مسئولین تشریح کردند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین