آخرین مطالب

نماینده ولی فقیه در مازندران: میدان انتخابات همانند فتح خرمشهر است/ حمایت از مقاومت مردم غزه

نماینده ولی فقیه در مازندران: میدان انتخابات همانند فتح خرمشهر است/ حمایت از مقاومت مردم غزه

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :حجت الاسلام والمسلمین«محمد باقر محمدی لائینی»  در خطبه های نماز جمعه( 31 اردیبهشت) ضمن اعلام انزجار از حملات ددمنشانه رژیم اشغالگر اسرائیل در فلسطین و غزه، بیان کرد: امروز نمازگزاران در گرمای اردیبهشتی برای حداکثر 45 دقیقه در فضای باز با حضور حداکثر 100 نفر طبق دستورالعمل ستاد مقابله با کرونا با توجه به اینکه مرکز استان در وضعیت نارنجی قرار دارد، به نماز ایستادند‌.


خطیب جمعه ساری افزود: گرمای خورشید اردیبهشتی را نمی توانیم طاقت بیاوریم پس چگونه آتش جهنم را انسان می خواهد تحمل کند، قطعا ممکن نیست، پس باید از این جمعه اردیبهشتی با تقوا پلی به بهشت بزنیم، چرا که اگر تقوا داشته باشیم روز قیامت بهشتی هستیم.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با اشاره به فرموده حضرت علی (ع)، تصریح کرد: آن حضرت در بیان ایفای وظیفه به‌وسیله پیامبر بزرگوار، به سه جهاد؛ جهاد تبلیغی 23 ساله که معدل 23 سال جریان غدیر است، جهاد هدایتی که به‌دنبال خودش جهادهای سختی در پی داشت و سوم جهاد عبادی پیغمبر که نباید هرگز تضعیف و تعطیل می‌شد، اشاره کرد.

 

خطیب جمعه ساری تاکید کرد: در سال جاری باید خودمان را برای برگزاری مراسم باشکوه غدیر و تجلیل از غدیر آماده کنیم، غدیر خم در هوای گرم زیر آفتاب صورت گرفت، خیلی تفاوت است بین امروز اردیبهشت مازندران و کویر داغ و سوزان آن دوران!

 

وی یادآور شد: باید از پیغمبر اسلام درس بگیریم، خداوند در آیه‌هایی از قرآن کریم به جهاد عبادت  تا هنگام مرگ تاکید دارد، پس عبادت تعطیل‌بردار نیست همه ما جهاد تبلیغی، هدایتی و عبادی داشته باشیم و قدردان وجود مکتب اهل بیت (ع) و پیغمبر اسلام باشیم.
 

 

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: اهانت به امامان خفته در بقیع برای عالم اسلام توهین است و ما ناخرسندی و بیزاری خودمان را از این جریانات و کسانی که مسیر تخریب و تفریق مذاهب را در پیش گرفتند را اعلام می‌کنیم.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی با اشاره به لزوم گرامیداشت سالروز شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا(ع) و حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در پنج شنبه هفته آینده، بیان کرد: روز اهدای عضو در پیش است که مسئله بسیار مهمی است، یک سوم اولیای افرادی که به هر دلیلی به کما می روند و راه برگشتی ندارند حاضر می‌شوند که اهدای عضو انجام دهند و از طرفی بسیاری از بیماران ما به‌علت نداشتن عضو از دنیا می‌روند، اگر دو سوم دیگر از در کما فرورفته‌ها حاضر به اهدای عضو شوند این بیماران هم نجات پیدا می‌کنند پس این فرهنگ باید تبیین، و زمینه تشویق و ترغیب فراهم شود.

 

وی ادامه داد: اول خرداد ماه به‌عنوان روز بهینه‌سازی مصرف است، الگوی مصرف و صرفه‌جویی برای همه شرایط لازم است، به‌خصوص برای امسال که بارندگی‌ها کم بوده و دچار کمبود منابع هستیم باید درست مصرف کنیم، روز سوم خرداد ماه هم روز فتح بزرگ خرمشهر است که نباید فراموش شود، باید به درستی از این مناسبت و یادگاران آن دوران تجلیل کنیم.

حجت الاسلام محمدی لائینی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری، گفت: ایشان بیان کردند که ما خرمشهرهای دیگری در پیش رو داریم نه در جنگ نظامی بلکه در میدانی که از جنگ نظامی سخت‌تر است، به برکت همان فتح در دفاع نظامی خرمشهرها را فتح کردیم در سوریه و یمن، مأرب در حال آزادسازی است در حالی که مدعی بودند کارش تمام است، ما در میدان‌های غیرنظامی هم خرمشهرها داشتیم و داریم که فتح شدند، عبور از فتنه 9 دی از جمله این پیروزی‌ها بود.

 

خطیب جمعه ساری افزود: انتخابات پیش رو خودش بیش از فتح خرمشهر ارزش دارد، اینکه همه مردم بیایند در این نظام و انقلاب خودشان حضور پیدا کنند، نباید دست برداریم اگر با عملکرد مسئولان مشکل داریم نباید به پای انقلاب و نظام بگذاریم، بلکه حضور جانانه داشته باشیم، همچنین جشن غدیر پیش رو باید شکوه‌مندانه در هر شرایطی برگزار شود.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی تاکید کرد: مردم ما گرما و سرما برایشان مهم نیست، در هشت سال دفاع مقدس، 6 سال دفاع حرم و درگیری‌های داخلی و خارجی پای کار بودند، جریان غدیر را نباید فراموش کنیم، این امانت و دین است، واقعیت‌های تاریخی را باید بازگو کرد و مظلومان را باید به مردم معرفی کرد.

 

وی با اشاره به ماجرای فلسطین و غزه مظلوم، اذعان کرد: البته بنا بر تعبیر رهبری هیچ مظلومی نیست که اینقدر مقتدر باشد، غزه مظلومی قوی و مقتدر است و بعد از هفته‌ها تهاجم ناجوانمردانه صهیونیست‌ها دفاعی جانانه کردند، که بیش از 3 هزار موشک به درون سرزمین‌های اشغالی شلیک شد در حالی که روزی برای یک سنگ و تفنگ می‌جنگید، آمریکا تصمیم گرفته پول کلانی به اسرائیل غاصب بدهد و هم گنبد آهنین را تقویت کند.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی ادامه داد: غزه امروز مظلوم است بیش از 200 زن، مرد و کودک به شهادت رسیدند، ما باید مراتب همبستگی و حمایت خودمان را اعلام کنیم، در خود آمریکا راهپیمایی‌های بزرگ و باشکوه در حمایت از فلسطینی‌ها برگزار شد در حالی که در هیچ‌جای دنیا ندیدیم هیچ راهپیمایی برای حمایت از صهیونیست‌ها انجام بگیرد حتی یهودی‌ها بر علیه صهیونیست‌ها هستند پس معلوم می‌شود این رژیم ظالم است.

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وقف در مسیر حل مسائل روز جامعه؛ از درمان و آموزش تا تأمین مسکن

مدیران و کارکنان نمونه دستگاه‌های اجرایی بابلسر تجلیل شدند

اجتماع «منتظران ظهور» در بابل برگزار می‌شود

هفته دولت یادآور تعهد، ایثار و مجاهدت در مسیر تعالی کشور است

غبارروبی مزار شهدا؛ تجدید میثاق مسئولان بابلسر با آرمان‌های شهیدان

یکصدو هفتاد و ششمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر با گرامیداشت شهدای دولت برگزار شد

یکصد و هفتاد و پنجمین اجتماع شبانه مردم بابلسر برگزار شد

آیین بزرگداشت روز خبرنگار در بابلسر

میعادگاه منتظران امام زمان(عج) و بیعت‌کنندگان با رهبر انقلاب

تغییر در سبک زندگی و اخلاق، زمینه‌ساز دگرگونی سرنوشت جامعه است

اجتماع امت انقلابی و خونخواه بابلسر در شب شهادت امام حسن عسکری(ع) و چهلم «امام شهید»

اربعین «امام شهید» در یکصد و هفتاد و دومین اجتماع شبانه بابلسر

مهندسی فناوری اطلاعات؛ مسیر تحول خدمات عمومی و توسعه اقتصاد دیجیتال در مازندران

باید از نگاه صرفاً درمان‌محور به اتیسم فاصله گرفت

یکصدو شصت و نهمین اجتماع شبانه بابلسری‌ها

نهمین اشکواره حسینی آمل به ایستگاه پایانی رسید؛ هنر، روایتگر ماندگار عاشورا

برگزاری داوری بخش «نواهای آیینی» نهمین اشکواره فرهنگی - هنری حسینی

حجت الاسلام خانلری با اشاره به چهلمین روز شهادت رهبر انقلاب بر تجدید عهد مردم با مکتب امام و آرمان های شهدا تاکید کرد

انتقاد صریح امام جمعه ساری به سیاست‌های اقتصادی دولت در میدان جنگ

هفت هزار و هشتصد و بیست اثر در بخش عکس نهمین اشکواره حسینی داوری شد

فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه عزت، اقتدار و پایداری ملت ایران است

آیین سوگواری در آستان ابراهیم ابوجواب(ع) بابلسر برگزار شد

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان مازندران با تأکید بر جایگاه راهبردی ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی گفت: ولایت فقیه ستون و اساس انقلاب اسلامی است.

برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سیمرغ

شجاعت و شهامت؛ لازمه حرفه خبرنگاری/ رسانه‌ها وجدان جهانی را بیدار کردند

بخش دانش‌آموزی نهمین اشکواره حسینی؛ جلوه‌ای از پیوند هنر و فرهنگ عاشورایی

معماری مازندران باید هوشمند، بومی و متناسب با اقلیم باشد

یکصد و شصت‌و دومین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

معرفی داوران بخش نواهای آیینی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی

استقلال قلم، میراث ماندگار خبرنگاری و سنگ‌بنای اعتماد عمومی

تجلیل از طلایه‌داران روایت خدمت در سیمرغ

تبریک روز خبرنگار توسط فرمانده انتظامی شهرستان سیمرغ سرهنگ حسن بابایی

داوران بخش نمایشنامه‌نویسی نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی معرفی شدند

نگاهی به کارنامه شهردار بابلسر و افق پیش‌روی این شهر ساحلی

پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران به‌مناسبت روز خبرنگار

رونمایی از پوستر نهمین اشکواره سراسری فرهنگی‌هنری حسینی

رئیس ارشاد سیمرغ؛ اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه رسانه است. به بهانه فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگار امانت‌دار حقیقت و حقوق مردم است

مراسم گرامی‌داشت روز خبرنگار در شهرستان سیمرغ برگزار شد

اربعین حسینی این اجتماع عظیم را نماد همبستگی جهان اسلام و جلوه ای از عشق و ارادت مسلمانان به حصرت سید الشهدا (ع) توصیف کرد

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار

صد و پنجاه و نهمین اجتماع شبانه مردم انقلابی بابلسر

معرفی اعضای هیئت داوران بخش رسانه نهمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

صدو پنجاه و نهمین اجتماع خون خواهان امام شهید

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ، با گرامیداشت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی برای تجلیل از تلاش‌های ارزشمند اصحاب رسانه

طنین قرآن و زیارت امین‌الله در سنگر مسجد سنگتاب در شهرستان سیمرغ

جلسه شورای معاونین و رابطان محورهای چهارگانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ

داوران بخش شعر نهمین اشکواره فرهنگی‌هنری سراسری حسینی آمل معرفی شدند

یکصدو صدوپنجاه‌وهشتمین اجتماع مردم انقلابی بابلسر

استمرار خدمت کاسوکاران به زائران اربعین