آخرین مطالب

حسین‌زادگان از کارشکنی‌ در تصویب منطقه آزاد مازندران انتقاد کرد علم، فناوری و بازی

حسین‌زادگان از کارشکنی‌ در تصویب منطقه آزاد مازندران انتقاد کرد

  بزرگنمایی:

استاندار مازندران از آنچه که کارشکنی عده‌ای در داخل استان برای به شکست کشاندن طرح منطقه آزاد نامید ، انتقاد کرد و گفت که عده‌ای بدون توجه به کارهای کارشناسی انجام شده و منافع عموم مردم مازندران علیه این طرح نامه‌نگاری می‌کنند .

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :احمد حسین زاد گان روز شنبه در آئین تجلیل از کارفرینان برتر مازندران در ساری افزود : در نظر گرفته سه لکه برای منطقه آزاد مازندران یک طرح مطالعه شده و کاملا کارشناسی بوده است و بر اساس توافق همه جانبه تمامی نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی تهیه و ارائه شده بود ولی اکنون عده ای بدون توجه به منافع استان و بر اساس منفعت منطقه ای و قومی و قبیله ای به دنبال تخریب این طرح هستند.

وی توضیح داد : پشت مصوبه دولت و مجلس در تعریف سه لکه برای منطقه آزاد مازندران یک کار جمعی و کارشناسی نهفته است و این طرح در واقع مبتنی بر خرد جمعی است ، ولی من تعجب می کنم چه طور عده ای بدون فکر و مطالعه فقط در صدد ایجاد اختلاف هستند.

نماینده عالی دولت در مازندران که خود طراح تعریف سه لکه برای منطقه آزاد مازندران بوده است ، تاکید کرد : نقد کنندگان منطقه آزاد که بدون تحلیل کارشناسی نامه نگاری کردند ، باید  بدانند که این کارشان باعث عقب افتادگی استان می شود و مردم هم این را بدانند که عده ای نمی خواهند به اختلافات منطقه ای و قومی و قبیله ای در مازندران به نفع توسعه استان پایان دهند.

ارائه پیشنهاد برای تعیین و تصویب منطقه آزاد در مازندران سابقه دستکم سه دهه ای دارد و آخرین بار موضوع منطقه آزاد مازندران تابستان سال 97 حتی تا مرحله تصویب شدن در مجلس شورای اسلامی پیش رفت ولی مخالفت تعدادی از نمایندگان وقت استان در مجلس با تبدیل بندر امیرآباد به منطقه آزاد از دستور کار نهاد قانونگذاری کنار گذاشته شد.مجلس در همان جلسه با ایجاد هشت منطقه آزاد دیگر در نقاط مختلف کشور موافقت کرده بود.

پس از تجربه تلخ تابستان 97 در مجلس شورای اسلامی و ورود احمد حسین زادگان به عنوان استاندار بومی به مازندران ، طرح ایجاد منطقه آزاد با سه لکه در استان در دستور کار قرار گرفت و تدوین شد. این طرح تاکنون علاوه بر طی مراحل کارشناسی در ریاست جمهوری و تصویب در مجلس ، در شورای نگهبان به ایراد برخورد کرد و به مجلس بازگردانده شد تا رفع ایراد شود که ظاهرا این مرحله را هم پشت سر گذاشته است و اکنون در شورای نگهبان است.

بر اساس این طرح، برای بهره گیری سراسر استان مازندران از مزیت منطقه آزاد، سه نقطه شامل بندر امیرآباد در شرق، بندر فریدونکنار در مرکز و بندر نوشهر در غرب به صورت همزمان و مکمل هم برای راه اندازی این ساختار اقتصادی پیشنهاد شد.

 

استاندار مازندران گفت : کسانی که نامه نگاری می کنند بدانند ، برای من حسین زادگان این موضوع اصلا مطرح نیست که در زمان استانداری من و با پیگیری هایی که انجام شده است در دولت تدبیر و امید این طرح مصوب شد . برای من و مجموعه کارشناسانی که این طرح را ارزیابی و تدوین کردند و همه آنانی که برای تصویب آن تلاش نمودند ، اصل توسعه و پیشرفت مازندران است و قطعا مخالفت ها و نامه نگاری هایی که انجام می شود به زیان استان است.

 حسین زادگان تاکید کرد : منطقه آزاد حق مسلم مردم مازندران است و همه باید از آن بهره مند شوند. واگرایی ، حب و بغض و اعمال سلیقه بدترین آفت برای توسعه مازندران است و استان سرسبز و پرپتانسیل ما را بدبخت کرده است.

استاندار مازندران تصریح کرد : ما زمان برای جنگ نداریم . اصلا نباید دنبال حاشیه ها برویم و به همین دلیل از اعضای محترم شورای نگهبان می خواهیم تا با نگاه کارشناسی به این طرح نگاه و آن را بررسی کنند.

حسین زادگان از مخالفان منطقه آزاد نیز خواست تا منافع خودشان را بر منافع استان ترجیح ندهند و تاکید کرد : این که سه لکه برای منطقه آزاد مطرح شد ، اصلا به معنی رسیدن به حق و حقوق همه منطقه و یا خدای نکرده وجود اختلاف در غرب ، مرکز و شرق استان نیست.

وی افزود : مازندران در سه منطقه غرب ، مرکز و شرق به خاطر شرایط اقلیمی و آبی و خاکی دارای ظرفیت های زیر ساختی متفاوتی است ، به همین دلیل  سه لکه منطقه آزاد در استان مطرح شده است. 

 نماینده عالی دولت در مازندران ایجاد منطقه آزاد در استان را مطالبه عمومی با قدمت حدود سه دهه ای برشمرد و تاکید کرد : انتظار داریم این مطالبه بحق و به تاخیر افتاده مردم استان هر چه زودتر محقق شود و دیگر به تاخیر نیفتد.

منطقه آزاد به ناحیه ویژه ای در خارج از مرز گمرکی گفته می شود که تولیداتش جهت گیری صادراتی دارند. هدف اصلی ایجاد این مناطق، توسعه و رشد اقتصادی از طریق سرمایه گذاری خارجی در حوزه تولید و صادرات تبیین شد.

مازندران با در اختیار داشتن حدود 400 کیلومتر ساحل دریای خزر، بیشترین خط ساحلی ارتباط گیری را با کشورهای حاشیه این دریا از طریق چهار بندر در اختیار دارد. این استان همچنین از طریق خط ریلی اینچه برون- آسیای میانه، امکان ارتباط گیری با اروپا را هم داراست.

تولید 72 نوع محصول کشاورزی به میزان بیش از هفت میلیون تن در سال و داشتن رتبه اول تا سوم در تولید دستکم 15 نوع محصول کشاورزی مزیت و قابلیت دیگری است که مازندران را به پرظرفیت ترین نقطه کشور در ایجاد منطقه آزاد تبدیل کرده است.

در این نشست کارآفرینان برتر مازندران معرفی شدند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آیین بزرگداشت روز ملی مازندران برگزار شد

برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان «انتقال هنر و تجربه» در بابلسر

آمریکای جنایتکار و متحدانش بدانند که ملت ایران همواره در برابر دشمنی ها خیانت های آنها با صلابت خواهد ایستاد

ملت ایران هرگز جنایات آمریکا را فراموش نخواهد کرد

اعزام 160 دانش‌آموز بابلسری به اردوی راهیان نور

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل