آخرین مطالب

نماینده ولی فقیه درمازندران؛ بی اخلاقی نامزدهای انتخاباتی به جای ارائه برنامه زیبنده نبود/تقویت حضور در انتخابات مورد توجه همگان باشد

نماینده ولی فقیه درمازندران؛ بی اخلاقی نامزدهای انتخاباتی به جای ارائه برنامه زیبنده نبود/تقویت حضور در انتخابات مورد توجه همگان باشد

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :، حجت الاسلام والمسلمین«محمد باقر محمدی لائینی» امروز(23خرداد) در همایش روحانیون ایثارگر، جانباز و جهادی در سالن الغدیر سپاه کربلا اظهار کرد: شیطان با تمام توان خودش برای ترغیب مردم به عدم شرکت در انتخابات به میدان آمده و می‌خواهد سنگ تمام بگذارد، پس ما لشکریان خدا هم باید به میدان بیاییم، امروز نباید فکر کنیم که فقط خودمان باید رای بدهیم بلکه به فرموده رهبری چندین نفر را با خود همراه کنیم.

نماینده ولی فقیه درمازندران افزود: ما روحانیت به‌عنوان مبلغ، باید یک روستا، محله و جمع زیادی را حرکت بدهیم تا در انتخابات شرکت کنند، امام راحل مردم را ولی نعمت می‌داند پس ما باید به مردم و جمهوریت در کنار اسلامیت توجه جدی داشته باشیم، نباید اجازه بدهیم بعد جمهوریت کم‌رنگ شود و آسیب ببینیم.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی خاطرنشان کرد: ما در طول تاریخ هم تجربه نه گفتن به امام و رهبر (همچون رفتاری که با حضرت علی (ع) شد)  و تلخی‌های آن را دیدن را و هم تجربه آری گفتن به رهبر و برکاتش را داریم، در تاریخ انبیا هم مواردی از نه گفتن و بد عاقبتی مردم سراغ داریم.

 

وی عنوان کرد: مردم ما در سال 1356 به رهبر خود آری گفتند و جانانه به میدان آمدند و در دفاع مقدس لبیک‌گویان حرکت کردند، برکات این آری گفتن را هم دیدیم، این پیروزی و اقتدار  از برکات همین آری گفتن به رهبر است‌.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی اذعان کرد: دشمنان پیش خودشان اعتراف دارند که سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی فراگیر شده، بنا بود معامله بزرگ قرن شکل بگیرد ولی همه اینها شکست خورد، ده‌ها هزار نفر جانی از 60 کشور آوردند، ولی نظام جمهوری تنها با حمایت‌های عاشقانه مردم کشورهای منطقه و علمداری سردار سلیمانی تحولات خوبی صورت گرفت.

 

وی یادآور شد: الان هم باید به رهبرمان آری بگوییم، در انتخابات شرکت می‌کنیم، حجت بر همه تمام است، دو تا اکتشاف انجام شده، امام مردم را شناخت و جوانان را کشف کرد، می‌دانست این مردم وفادار هستند، از طرفی مردم هم امام را کشف کردند و در میان آن همه مراجع تقلید تحقق آرزوهای خود را در وجود یک نفر دیدند.

حجت الاسلام محمدی لائینی ادامه داد: دیدگاه ما دیدگاه جهانی است، ما  مستضعفین جهان را می‌بینیم، سپاه پاسداران فراگیر شده است، دشمن می‌خواهد این انقلاب فقط در چهاردیواری ایران بماند، ما باید قدردان انقلاب و رهبر باشیم، و همچون مردم در گذشته باشیم، پیوند این مردم و این امام همیشه پیروزی‌آفرین است.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران تاکید کرد: چنانچه به مردم بها داده نشود و این پیوند گسسته شود هیچ فایده‌ای ندارد، باید به جوانان و مردم بها بدهیم، باید به آرای مردم تکیه کنیم و برایمان مهم باشد، اگر هم گاهی یک بی‌رغبتی از جانب مردم مشاهده شود به‌خاطر عملکرد نادرست برخی از مسئولان است.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی تصریح کرد: ما باید مخلص، متشکر و قدردان این مردم باشیم تا مردم دوباره به این نظام و مملکت روح و قدرت تازه بدهند، هم حضور و هم انتخاب اصلح مهم است.

 

وی با اشاره به برگزاری مناظره‌ها گفت: شاهد ضعف‌های اخلاقی و بی‌انصافی‌هایی نسبت به خود صدا و سیما به‌عنوان رسانه ملی هم هستیم که به آن توهین شده است، تعحب می‌کنیم چرا صدا و سیما از خود دفاع نکرد، از تفرقه باید بپرهیزیم، به‌نظر می‌رسد با تعدد کاندیدها لزوم اتحاد نیروهای انقلابی را می‌طلبد.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی تاکید کرد: ایثارگران و جهادی‌ها باید برای انتخابات حضور مردم و تقویت و اقتدار نظام بیش از دیگران تلاش کنند، امیدواریم همه به وظیفه خود واقف شوند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

محور کندوان یک‌طرفه شد

نبرد رسانه ای؛ مخرب تر از نبرد نظامی

«علی باکویی کتریمی» افتخاری از دودانگه ساری مرکز دیار علویان به فیض عظیم شهادت نائل شد.

توزیع 400 پرس غذای گرم در موکب حضرت علی اصغر (ع) اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران

برگزاری اجتماع مردمی جهت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران

امام جمعه سیمرغ گفت زمان انتقام سخت از صهیونیستی های جنایتکار فرا رسیده است

ملت ایران رژیم صهیونیستی را پشیمان خواهد کرد

ایران رژیم غاصب را با سرنوشتی تاریک‌تر از گذشته مواجه خواهد کرد

رژیم غاصب و وحشی اسراییل به سزای اعمال خود خواهد رسید

ذره‌ای از مسیر عزت، اقتدار و انتقام الهی عقب نخواهیم نشست

اعلام جزئیات برگزاری مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در مازندران

ثبت‌نام 2300 مازندرانی در چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

سومین یادواره 6 شهید پرکوه دودانگه ساری برگزار شد+ عکس

آئین گرامی‌داشت دهمین سال شهادت «روح الله سلطانی» در ساری

برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف برق در سیمرغ / صنایع و مشترکان پرمصرف زیر ذره‌بین

اخبار > مسائل و مشکلات حوزه آرد و نان شهرستان سیمرغ در استان مازندران بررسی شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیمرغ اعلام کرد: تعامل همه‌جانبه، رمز خدمت‌رسانی به مردم

برگزاری مسابقه های چتربازی آجا در پدافند هوایی مازندران

غیور محله پرکوه منطقه ساری میزبان سومین یادواره شهدا

جام رسانه‌ای امید در کارخانه نساجی مازندران برگزار می شود

توزیع 36 هزار پرس اطعام غدیر در بقاع متبرکه مازندران

انتخابات کانون مداحان مازندران برگزار شد

برگزاری دوره آموزشی تئاتر، ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه مازندران در تابستان 1404

صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت الگویی بی‌نظیر در جهان اسلام است

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه با حمایت و پشتوانه مردم

قرض الحسنه قوی ترین سلاح کمیته امداد در امر محرومیت زدایی و مبارزه با فقر

ضرورت تربیت نسلی غدیری و عاشورایی

تقویت اقتصاد مقاومتی با رویکرد حمایت از سرمایه‌گذاری

لزوم ورود دانشگاه ها به حل مسائل کلان استان

وظیفه اصلی جامعه اسلامی بازار، تقویت اسلام و ارزش‌های دین در این عرصه مقدس است

بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان کمک غیر نقدی جمع‌آوری و میان نیازمندان توزیع شد.

نقص فنی علت سقوط هواپیمای تفریحی در تنکابن

برپایی بیش از هزار ایستگاه‌ فرهنگی در جشن‌های غدیر مازندران

پانزدهمین محفل ماهیانه انس با قرآن«نسیم نور» در آمل برگزار می شود

ادای احترام خادمان ولایت به پاسداران امنیت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ به دیدار فرمانده جدید سپاه رفتند

مازندران دومین استان سالمند کشور است

آیین تکریم و معارفه سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران

ضرورت پیوند عمیق تعلیم و تربیت با معارف دینی

ممنوع شدن سگ‌گردانی در مازندران

گاز کالایی راهبردی و هم‌ارزش با طلا است

اهتمام بیشتر مدیران و کارکنان به حضور در نماز جماعت

31 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «بوم زندگی»

بیش از 3500 هنرجوی مازندرانی در آزمون‌های جامع و ادواری مهارتی فرهنگ و هنر شرکت کردند

دوره آموزشی تئاتر ویژه تابستان 1404 در دانشگاه مازندران

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای هراز و کندوان

بر پایی «قربانگاه ابراهیمی» در بقاع متبرکه مازندران

15 خرداد، تبارنامه‌ مقاومت امروز

جشن‌های دهه امامت و ولایت در 308 امامزاده و بقعه متبرکه مازندران

نشست مشترک معاونت دانشجویی و مدیریت فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه مازندران برگزار شد

دل‌ها در فراق روح خدا سوخت؛ خادمیاران رضوی سیمرغ