آخرین مطالب

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران: گفتمان دینی در انتخابات به رخ جهانیان کشیده شد

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران: گفتمان دینی در انتخابات به رخ جهانیان کشیده شد

  بزرگنمایی:

 

 مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران از آمادگی سازمان تبلیغات اسلامی و مجموعه‌های وابسته به آن، برای کمک به دولت منتخب خبر داد و گفت: گفتمان دینی در انتخابات به رخ جهان کشیده شد.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :حجت الاسلام ناصر شکریان امیری ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران ضمن تقدیر از حضور حماسی ملت بزرگ ایران در پای صندوق‌های رأی و با تبریک به دولت منتخب، گفت؛ سازمان تبلیغات اسلامی و مجموعه‌های وابسته به این نهاد مقدس آماده هرگونه مجاهدت و همکاری برای کمک به دولت منتخب و اعتلای ایران اسلامی هستند.

وی ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن دهه کرامت و ولادت امام هشتم شیعیان جهان آقا علی بن موسی الرضا (ع) و با تقدیر از خلق حماسه سیاسی ملت ایران و حضور باشکوه ملت قهرمان ایران اسلامی در پای صندوق‌های رأی و با تبریک به رئیس جمهور منتخب حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی و با اشاره به فرا رسیدن یکم تیرماه سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی، اظهار داشت: ملت بزرگ ایران در حماسه 28 خرداد نمونه گفتمان دینی و حکمرانی اسلامی را به رخ جهانیان کشاند و این حماسه شورانگیز بار دیگر تمامی معادلات جهانی را بهم زد.

وی در ادامه با اشاره به فرا رسیدن یکم تیرماه چهلمین سال تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی، افزود: رسالت مهم این نهاد مقدس ترویج اسلام ناب، فرهنگ دینی و گفتمان انقلاب است و در این راستا این نهاد حاکمیتی مشارکت و کمک به دولت منتخب را بر خود لازم می‌داند و این آمادگی را دارد در جهت رفع و کاهش مشکلات مردم با دولت منتخب همکاری و مشارکت داشته باشد.

حجت الاسلام شکریان امیری در بخش دیگری از سخنان خود به پیشرفت‌های بسیار غرور آفرین ایران اسلامی در بیش از چهل و دوسال از عمر انقلاب اشاره و تصریح کرد: ملت بزرگ و بصیر ایران اسلامی بیش از 42 سال است که با گفتمان امام راحل (ره) که همان باور به ما می‌توانیم است در تمامی صحنه‌ها حاضر است و در مقابل تمامی کارشکنی‌ها، توطئه‌ها و تحریم‌های ظالمانه ایستادگی می‌کند و قطعاً هم در ادامه این مسیر مقاومت خواهد کرد.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران در ادامه سخنان خود سازمان تبلیغات اسلامی را مروج آرمان‌های متعالی حضرت امام (ره)، رهبری معظم انقلاب (مدظله العالی) ونهادینه کردن فرهنگ اسلام ناب دانست و تاکید کرد: سازمان تبلیغات اسلامی در راستای احیای ارزش‌های الهی و اسلامی مجاهدت می‌کند.

استاد برجسته حوزه و دانشگاه مازندران در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به نقش اثرگذار فعالان حوزه دین و نهادهای تبلیغی و دینی به ویژه سازمان تبلیغات اسلامی، خاطر نشان کرد: با ابلاغ بیانیه گام دوم انقلاب  از سوی رهبری عظیم الشان انقلاب حضرت آیت الله العظمی الامام خامنه ای (مدظله العالی) و با اهمیت مسئله تبلیغ در حوزه دین این مجموعه قطعاً می‌تواند برای تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی بسیار حائز اهمیت باشد و مجاهدت‌ها در حوزه تبلیغ و ترویج اسلام ناب قطعاً ایران اسلامی را برای گام‌های تمدن ساز یاری خواهند کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

جنگ روانی دشمن با هدف فرسوده‌سازی ذهن جامعه در جریان است

برگزاری نشست بررسی اتفاقات اخیر کشور در آمل

زبان خارجی؛ گشودن دریچه‌ای به سوی جهان دانش

برخورداری بیماران خاص از حمایت قرارگاه منطقه‌ای غدیر سپاه‌های شمال کشور

به میزبانی دانشگاه مازندران نخستین جشنواره بین‌المللی نیما یوشیج برگزار می‌شود

مهندسی پزشکی؛ تلاقی سلامتی و فناوری پیشرفته

مهندسی معماری، تلاقی هنر، علم و هویت مکان

حماسه وحدت ملت با حکومت خنثی کننده توطئه دشمنان

برگزاری همزمان جشن‌های خیابانی نیمه‌شعبان و دهه فجر در مازندران

آیین ولادت سرداران کربلا در آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ساری

جشن شعبانیه در مسجد جامع هادی شهر برگزار شد +عکس

روز پاسدار روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی

آیین ولادت سرداران کربلا در ساری برگزار می‌شود

حجت الاسلام خانلری با قدردانی از نیروهای نظامی انتظامی و بسیجیان و پاسداران انقلاب اسلامی را حافظان امنیت و ارزش های اسلامی دانست

آغاز پویش ملی «سلام محله» در مازندران

پاسدار؛ تجلی‌گر حریت امام حسین(ع)

خدمات چوبفریم در برف روبی و بازگشائی جاده سنگده دودانگه تا پل سفید سوادکوه

پاسدار، کسی است که در هر جایگاهی، خود را مسئول حفظ هویت، استقلال و عزت این ملت بداند. پاسداری یک مأموریت تاریخی است

گرامیداشت روز جانباز، مراسمی باشکوه از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ

فرماندار شهرستان ساری: حلول ماه شعبان، ماه سعادت، خیر و بسیار خجسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی _ رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح کل کشور، امروز ما وارثان این انقلاب هستیم و باید انقلاب را به دست مهدی موعود(عج) برسانیم

جهاد تبیین؛ راهکاری اساسی برای تشخیص حق از باطل

فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ با گرامی‌داشت روز پاسدار و تبریک این مناسبت فرخنده،

کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان سیمرغ به ریاست فرماندار

فرماندار سیمرغ با صدور پیامی، به مناسبت حلول ماه شعبان را به مردم شهیدپرور و ولایتمدار شهرستان سیمرغ تبریک گفت.

ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران انقلاب اسلامی را ستون‌های استوار امنیت کشور و حاملان پیام مقاومت و آزادگی دانست.

راه شهدا، راه روشن مقاومت و پیروزی است

کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با مسئولان کانون‌های محلی،با هدف پیگیری روند جریان خدمت خادمیاران رضوی

نقشه راه خدمت رضوی در سیمرغ ترسیم شد؛ هم‌افزایی خادمیاران برای افق 1405 جلسه ماهانه کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ با حضور دکتر عزیززاده گرجی

آیین انتصاب معاون کانون‌های محلی سیمرغ برگزار شد

حجت‌الاسلام مطهری‌فرد با تأکید بر اینکه تهدید دشمنان نشانه ضعف آن‌هاست، گفت: رهبر انقلاب نماد ایران و مورد حمایت جانانه ملت است و هرگونه جسارت به این مقام، به زیان منافع و موجودیت دشمن خواهد بود.

حماسه مقاومت وایستادگی مردم آمل درسال 60 درمقابل منافقین

راه 603 روستای مازندران بسته است؛ تداوم انسداد کندوان تا صبح شنبه آینده

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های اداری و مدیریتی

حمایت از افراد دارای معلولیت اولویت‌ اصلی سیاست‌های اجتماعی است

خام‌فروشی و عدم صنعتی‌سازی تولیدات شیلات ضرر بزرگ اقتصادی است

شناسایی و دستگیری عوامل اغتشاش در استان مازندران

آئین نکوداشت عالم فرزانه آیت‌الله میرزا عبدالنبی نوری (ره)

ثبت‌نام 50 نفر برای انتخابات شورای اسلامی شهرستان ساری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از نیمه دوم دی‌ماه تاکنون بیش از یک‌هزار و 550 تن روغن خوراکی و 550 تن برنج دولتی در سطح استان توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری مازندران وضعیت ساحل بابلسر را اسفبار توصیف کرد

ضعف مدیریت در مجموعه‌های مرتبط با سازمان جهاد کشاورزی،

افزایش 13 درصدی تولید انرژی در نیروگاه برق نکا

برگزاری نمازجمعه 26 دی ساری به امامت نماینده ولی فقیه در مازندران

خوداری از ارسال تصاویر خلاف امنیت ملی

ابوالفضل مقدسی شهید دهه هشتادی اهل چهاردانگه ساری

دانشجویی که قربانی گلوله مستقیم تروریست‌ها شد

جلسه تخصصی معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی مازندران

قدردانی از حضور انقلابی، تاریخی مردم بزرگ مازندران و حماسه ماندگاری 22 دی ماه

افزایش ساعت ثبت‌نام روزانه داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر