آخرین مطالب

نماینده ولی فقیه در مازندران؛ لزوم تجهیز طلاب جهادی برای انجام فعالیت فرهنگی در سواحل/فقط تماشاچی عید غدیر نباشیم فرهنگی، هنری

نماینده ولی فقیه در مازندران؛ لزوم تجهیز طلاب جهادی برای انجام فعالیت فرهنگی در سواحل/فقط تماشاچی عید غدیر نباشیم

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :، حجت الاسلام والمسلمین«محمد باقر محمدی لائینی» امروز(6تیر) در همایش ساماندهی سواحل، جنگل و تفرجگاه‌های استان مازندران با اشاره به هفته تبلیغ واطلاع رسانی دینی، اظهار کرد: انصافا این نهاد یک دستگاه مظلوم فرهنگی است که با کمترین امکانات مادی و نیروی انسانی مسئولیت خطیری را بر عهده دارد.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: 70 نفر از نیروهای سازمان تبلیغات بازنشته شدند ولی اجازه گرفتن حتی یک نیرو را ندارند، امکانات فرهنگی بسیار ضعیفی دارند، در برخی از شهرستان‌ها اداره ندارند، آن بخش از ادارات فعال در ساختمان‌های استیجاری مشغول فعالیت هستند، این اداره بخش کیاسر که 94 روستا تحت پوشش دارد حتی یک خودرو ندارد.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی ضمن تقدیر از همه دست‌اندرکاران انتخابات، اظهار کرد: باوجود اجماع منحوس نیروهای ضد نظام و مخالف بر علیه انتخابات که می خواستند مردم را ناامید کنند، شاهد برپایی باشکوه انتخابات بودیم.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت:  امام راحل زمانی که بنا بود نظام نام پیدا کند رای خود را جمهوری اسلامی عنوان کرد، بنابراین ما حق نداریم برای جمهوریت و اسلامیت کم‌مایه بگذاریم که اگر این رفتار را داشته باشیم به جمهوری خیانت کردیم، خوشبختانه شاهد حماسه انتخابات بودیم، در برخی کشورها انتخابات به‌علت شرایط کرونایی اصلا برگزار نشد.

 

این مسئول ادامه داد: اقدام دیگر در جهت تقویت جمهوریت و ملیت و احترام به مردم است که توسط مقام معظم رهبری صورت گرفت چرا که ایشان از واکسن ایرانی استفاده کردند این اقدام در مقابل تمام ادعاهای آن ملی‌گرایان ایستاد، شخص اول مملکت ما ایجاد تردید کرد، الان افتخار مستضعفین دنیا مقام معظم رهبری است.

 

وی یادآور شد: توجه به بعد جمهوریت و اسلامیت با هم ضرورت دارد، ما برای احکام خدا هم باید غیرت به خرج بدهیم، نباید اجازه بدهیم که دین خدا ملعبه قرار بگیرد و نسبت به آن دهن‌کجی شود، خداوند دو حبل و نصرت به پیامبر اکرم(ص) عطا کرده است که شامل دین و مردم است.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی یادآور شد: در آستانه عید غدیر قرار داریم باید برای تجلیل از غدبر سنگ تمام بگذاریم و وظیفه خودمان را برای مظلومیت‌زدایی از چهره امیرالمومنان (ع) انجام بدهیم،باید در میدان عمل مروج غدیر باشیم. محرم هم در پیش است، هیچ چیزی برای ما مهم‌تر از عاشورا و سیدالشهدا نباید باشد.

 

این مسئول با بیان اینکه جنگل و دریا برای ما مازندرانی‌ها بزرگترین فرصت‌ هستند، اظهار کرد: استفاده درست از این موهبت الهی پیوست فرهنگی لازم دارند، از طرفی ضعف‌ها و مشکلات زیادی را در زیرساخت‌های فرهنگی شاهدیم، طرح دریا و جنگل باید حساب شده باشد، طلاب جهادی کارهای خوب فرهنگی را در سواحل انجام دادند، ما علاقه داریم که این برنامه بسط داده شود.

 

وی با اشاره به چند پیشنهاد فرهنگی، عنوان کرد: طلاب در سواحل بابلسر با همان لباس مقدس حاضر شدند در مقابل حواشی ایستادند و اقدامات موفقی را رقم زدند، انتظار ما چندبرابر شدن تعداد طلاب و برنامه‌ها است، تقویت بودجه فرهنگی و توجه به این شبکه ریسک‌پذیر ضروری است.

 

حجت الاسلام محمدی لائینی گفت: قوت و ضعف‌های سواحل در همه ابعاد باید جمع‌آوری و مورد بررسی قرار بگیرد، تشکیل کمیته ساماندهی امور فرهنگی در دریا، سواحل و جنگل‌ها ضرورت دارد، ارائه خدمات درست توسط نهادهای اجرایی از اولویت باشد تا مردم به باورهای دینی ما اعتماد کنند‌.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران تاکید کرد: من معتقدم که تشکل‌های پشت پرده بدبحجابی و ولنگاری فرهنگی را پمپاژ و مدیریت می‌کنند، اولویت برخورد با زنان بی حجاب نیست بلکه برخورد با آن تشکل‌ها است، برخی فروشگاه‌ها شرط پذیرش فروشنده شان بدحجاب بودن است که بدترین اهانت به ارزش و مقام زن است در این راستا باید کار عملیاتی و امنیتی صورت بگیرد، بانوان در دستگاه‌ها و نهادهای دولتی باید به رعایت شئونات اسلامی اهتمام بورزند تا شاهد رعایت شئونات در خیابان‌ها باشیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آیین بزرگداشت روز ملی مازندران برگزار شد

برگزاری کارگاه تخصصی با عنوان «انتقال هنر و تجربه» در بابلسر

آمریکای جنایتکار و متحدانش بدانند که ملت ایران همواره در برابر دشمنی ها خیانت های آنها با صلابت خواهد ایستاد

ملت ایران هرگز جنایات آمریکا را فراموش نخواهد کرد

اعزام 160 دانش‌آموز بابلسری به اردوی راهیان نور

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

بازدید فرماندار سیمرغ از مرکز بهداشت شهرستان و تجلیل از پرستاران به مناسبت میلاد حضرت زینب(س)

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

عطر مهربانی رضوی در چهارشنبه‌های سیمرغ در ادامه پویش معنوی «چهارشنبه‌های رضوی»ایستگاه صلواتی به همت خادمیاران و یاوران رضوی

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل