آخرین مطالب

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران پایانه‌های صادراتی فرصت طلایی برای صادر کنندگان محصولات کشاورزی است علم، فناوری و بازی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران پایانه‌های صادراتی فرصت طلایی برای صادر کنندگان محصولات کشاورزی است

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران با اظهار این که راه اندازی  چهار پایانه صادراتی در راستای تسهیل در صادرات محصولات کشاورزی گام مهم دولت تدبیر و امید در استان است ، گفت: برندسازی محصولات کشاورزی نیز برای تقویت صادرات غیرنفتی ضروری و باید به آن توجه جدی شود.

حسن خیریانپور روز شنبه در جلسه میز کشوری و کمیته تخصصی صادرات مرکبات و کیوی در رامسر افزود: برای داشتن بازاری مطمئن  در کشورهای مختلف از جمله آسیای میانه، برندسازی انواع محصولات کشاورزی لازم و ضروری است چرا که نداشتن برند مناسب این محصولات باعث از دست دادن بازار بین المللی می شود.

وی ادامه داد:  به همین منظور باید با پیش بینی مشوق های مناسب و ایجاد پایانه های صادراتی و اطمینان خاطر در مصرف کنندگان داخلی و خارجی و مهمتر از همه با استفاده از فناوری های مناسب و نوین  باید  در طول سال محصولات کشاورزی با کیفیتی را تولید و عرضه کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران با اشاره به تحول چشمگیر صنعت تولید مرکبات و کیوی در استان گفت: سالانه بیش از هفت میلیون و پانصد هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این استان تولید می شود که  دو محصول کیوی و پرتقال سهم بزرگی در سبد صادراتی این استان دارند.

خیریانپور با باین یان که سالانه 2 میلیون و 500 تا سه میلیون تن انواع مرکبات و 180 تا 200 هزار تن کیوی در این استان تولید می شود ، اظهار داشت:  وجود  سه بندر  و فرودگاه و اتصال به ریل کشور در کنار وجود  2 پایانه صادراتی مرکبات و برنج زمینه  صادرات محصولات کشاورزی را دوچندان کرده است .

وی  به راه اندازی پایانه روما گستر جویبار با برخورداری از امکاناتی نظیر سورتینگ، بسته بندی، و صادرات محصولات کشاورزی اشاره کرد و اظهار داشت: البته اتخاذ رویکردهای ترویجی و بهره مندی از فناوری های نوین، تجارت الکترونیک  با فعالسازی دیپلماسی اقتصادی با هدف تسهیل گری در گمرکات می توان  صادرات بخش کشاورزی را بیش از پیش تقویت کرد .

مازندران 112 هزار هکتار باغ مرکبات  با تولید سالانه بیش از 2میلیون و 700 هزار تن محصول دارد . این استان همچنین 215تا 230 هزار هکتار زمین شالیزاری با تولید حدود یک میلیون تن برنج سفید ، تامین نیمی از نیاز کشور به این محصول را به خود اختصاص داده است. طبق آمار منابع رسمی ، سالانه حدود 235 میلیون گل و گیاه زینتی و 38 میلیون درختچه به ارزش تقریبی 200 میلیارد تومان در مازندران به صورت اصله، شاخه ، گلدان ، بوته و پیاز تولید می شود.

همچنین مازندران و بویژه غرب استان قطب تولید کیوی در کشور است به طوری که در سال گذشته از حدود 6 هزار و 500 هکتار باغ استان ، 180 هزار تن کیوی  برداشت و از این مقدار حدود 90 هزار تن صادر شد.

اهمیت محصولات کشاورزی مازندران برای صادرات و ارز آوری سبب شد تا در سال های اخیر راه اندازی چهار پایانه صادراتی در دستور کار قرار گیرد که در نتیجه تلاش های فشرده تا کنون 2 پایانه صادراتی محصولات کشاورزی روماک گستر در شهرستان جویبار و پایانه صادراتی برنج مازندران در آمل به عنوان  مرکز سورتینگ و بسته بندی برنج استان به بهره برداری رسید. ، یکی دیگر از پایانه های صادراتی  مربوط به محصولات شیلاتی و ماهیان خاویاری است که این پایانه هم با بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است .

چهارمین پایانه صادراتی مهم استان  پایانه گل و گیاه است که در حال تکمیل شدن است.

مازندران سالانه حدود هفت میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می کند که تاکنون به دلیل نداشتن پایانه صادراتی محصول کشاورزی توفیق چندانی در امر صادرات این محصولات نداشت و پیش بینی می شود با راه اندازی تمامی فازهای پایانه صادراتی استان  بخش زیادی از مشکلات این خطه شمال کشور در صادرات انبوه محصولات کشاورزی کاهش بیابد.

در این نشست روسای اتاق های بازرگانی استانهای کشور و برخی از تولید کنندگان محصولات کشاورزی،  خواستار تسهیل در امر صادرات محصولات کشاورزی ، رایزنی سیاسی و اقتصادی با مسئولان کشورهای همسایه و استفاده مناسب از رویدادها نظیر برگزاری مسابقات جام جهانی در قطر به عنوان ظرفیت جدید صادرات شدند.

در این نشست برند سازی محصولات کشاورزی با وجود کیفیت آن در سبد تولید و صادرات کشور  به عنوان یکی از ضعف های قابل بحث در بازارهای بین المللی بحث و بررسی شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

کوچک‌ترین کلیسای جهان با آغاز سال نو میلادی از غبار بی‌توجهی پاک نشد

تقدیر هیأت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی از نماینده مردم بابلسر و فریدون‌کنار

بازدید میدانی از پایلوت بسترسازی و پالت‌گذاری جایگاه دام سبک با بازتاب مثبت در درک رودبار شهرستان سوادکوه

دانشگاه علوم و فنون مازندران؛ قلب تپنده تبادل دانش در پردازش سیگنال و سیستم‌های هوشمند

کسب سهمیه المپیاد کشوری توسط دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران؛ مهیار بهورپور مقتدرانه قهرمان شد

انتصاب مجدد رئیس جهاددانشگاهی واحد مازندران

گفت‌وگوی فرم، معنا و رؤیا در آثار زهرا کوچنانی

انتخاب معتمدین اصلی و علی‌البدل هیات اجرایی انتخابات شوراهای سیمرغ

برگزاری جشن شب یلدای 1404 در دانشگاه علوم و فنون مازندران

در آستانه میلاد باسعادت امام محمد باقر علیه‌السلام، خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ با اقدامی خداپسندانه،نذر خدمت را به ساحت اهل‌بیت(ع) تقدیم کردند

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت فرارسیدن حلول ماه رجب و ولادت امام محمدباقر (ع)

بررسی عملکرد شهرستان سیمرغ در نشست شورای معاونین کانون‌های خدمت رضوی استان

جشن «گِت چله‌شو» در ساری برگزار شد

معرفی و تجلیل رتبه‌های برتر مسابقه تیراندازی با اسلحه دختران دانشگاه علوم و فنون مازندران

در آستانه شب یلدا، سپاه شهرستان سیمرغ توزیع 100 بسته معیشتی ویژه این مناسبت در میان خانواده‌های نیازمند و کم‌برخوردار شهرستان کرد.

محمد حاجی آقا نیا میری رئیس دادگستری سیمرغ گفت / اهمیت نقش خبرنگاران در ترویج صلح و سازش

درخشش شناگران دانشگاه علوم و فنون مازندران در مسابقات شنای منطقه 2 کشور

«چله‌شو»؛ هویت فرهنگی مردم مازندران

حجت الاسلام والمسلمین خانلری گفت /اما باید وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی در کارهایشان در مورد دلار تجدید نظر کنند و نباید عده خاصی تصمیم گیرنده بازار ما باشند

جشن تکلیف دختران دانش‌آموز ناحیه 2 ساری و اهدای 100 سری جهیزیه به نوعروسان بی‌بضاعت

آیین تحویل سری کامل جهزیه به 14 زوج نیازمند

فعالیت‌های انجمن علمی روان‌شناسی دانشگاه علوم و فنون مازندران

سقوط مرگبار بانوی کوهنورد در دماوند؛ هشدار جدی نسبت به صعودهای انفرادی زمستانه

بابلسر پیشگام اعتکاف دانش‌آموزی در مازندران

شب یلدایی که شیرینی‌اش با تلخی قیمت دلار تعریف می‌شود

برگزاری دومین همایش ملی «راهبردهای مربیگری و حل مسئله»

تجلیل از دانشجوی افتخارآفرین دانشگاه علوم و فنون مازندران در مسابقات منطقه‌ای تنیس روی میز

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ

وقتی «جشنواره» به بازارچه بدل می‌شود

استقبال باشکوه مردم و مسئولان از سامان احمدی، MMA قهرمان طلایی آسیا

جشنواره‌هایی با نام بومی و محتوای تهی

چهارمین جشنواره فرهنگی‌ ـ ورزشی طلاب بسیجی مازندران در سپاه کربلا

تحویل 700 قطعه زمین به فرزندآوران مازندران

با تأکید بر ویژگی‌های ممتاز حضرت زهرا از جمله عصمت، پاکی، عبودیت و پیوند عمیق با ولایت و امامت، تصریح کرد

دیدار وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ از پدر شهید گرانقدر عباس جهانیان در روستای رکن کلا

بانوان نمونه جهاد کشاورزی سوادکوه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) تجلیل شدند

سیمرغ | جشن روز زن در مرکز روزانه سالمندان "سرای امید" شهرستان سیمرغ برگزار شد

غبارروبی و عطرافشانی مزار مادران شهدای که در دستکنده کلا شهرستان سیمرغ آرامیده اند،

امروز شنبه بیست و دوم آذر ماه بمناسبت میلاد با سعادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر،در روستای رکن کلا دیدار کردند

جشن کوثرانه بانوی آفرینش در سیمرغ جشن بزرگ ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها ویژه خواهران

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

پیشرفت سیستم‌های اطلاعات حسابداری و خودکار کاهش نقش دستی جهت ثبت اطلاعات مالی