آخرین مطالب

در آئین افتتاح ساختمان مرکز نیکوکای صاحب الزمان(عج) مطرح شد؛ اهدای 150سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد مازندران فرهنگی، هنری

در آئین افتتاح ساختمان مرکز نیکوکای صاحب الزمان(عج) مطرح شد؛ اهدای 150سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد مازندران

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار  فجر شمال  :حجت الاسلام «بشیر عالیشاه» امروز(20تیر) در آئین افتتاح ساختمان مرکز نیکوکاری صاحب الزمان(عج) بابلکنار، اظهار کرد: مرکز نیکوکاری کمیته امداد کوچکی است که کمک ها از طریق این مراکز به نیازمندان ارائه می شود.

مدیرکل کمیته امداد مازندران افزود: با آمایش محله و شناسایی نیازمندان خدمات در سریعترین زمان  با حفظ کرامت و عزت نیازمندان به جامعه هدف ارائه می شود.

 

وی تصریح کرد: مرکز نیکوکاری در کنار مساجد ایجاد می شود و تمام کار کمیته امداد باید مسجد محوری باشد تا  بتوانیم به راحتی در عمل آسیب های اجتماعی کم کنیم  و هم  خانواده های تحت حمایت  را به مسجد وصل کنیم هم اینکه در کنار مسجد جوانان انقلابی جوانانی که بتوانند در صحنه حضور داشته باشند و به عنوان سرباز ولایت خدمت کنند، تربیت شوند.

 

حجت الاسلام عالیشاه بیان کرد: ظرفیت های بسیار زیادی در استان وجود دارد و باید از این ظرفیت ها به نفع نیازمندان استفاده کنیم.

 

وی از خیران و مسئولان خواست تا با کمک و همدلی با حفظ شأن نیازمندان با کمیته امداد همکاری کنند.

 

حجت الاسلام عالیشاه گفت: کمیته امداد بخش هم افزایی را به مرکز نیکوکاری می سپارد تا این مراکز با همت والای خود در اسرع وقت مشکلات نیازمندان را مرتفع سازند.

 

وی به رزمایش اهدا  150سری جهیزیه به نوعروسان به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) اشاره کرد و افزود: پنج قلم کالا شامل  تلویزیون، یخچال، ماشین لباسشویی ،اجاق گاز، جارو برقی به ارزش 15 میلیون تومان با کمک خیران  تهیه  و نوعروسان اهدا می شود.

 

مدیر کل کمیته امداد مازندران با بیان اینکه زمینه سازی برای تسهیل امر ازدواج و ترویج ازدواج آسان را پیگیریم، افزود: از ابتدای امسال  این دومین رزمایش اهدا جهیزیه نوعروسان تحت حمایت است که  برگزار می شود و تاکنون  370 نوعروس تحت حمایت روانه خانه بخت شدند.

 

وی با یادآوری اینکه 120 نوعروس تحت حمایت دراستان در نوبت دریافت جهیزیه قرار دارند و با کمک خیران روانه خانه بخت می شوند، گفت:  1200دستگاه اسپیلت با مشارکت خیران خریداری می شود تا بین خانواده های تحت حمایت توزیع شود.

 امام جمعه بخش بابلکنار نیز در آیین افتتاح ساختمان مرکز نیکوکاری صاحب الزمان بخش بابلکنار با اشاره به اهمیت نوع دوستی و رفع نیاز همنوعان با حفظ شان و کرامت آنها، اظهار کرد: از سال 92مرکز نیکوکاری با کمک مردم این بخش شکل گرفت و  تاکنون خدمات ارزنده ای هم به نیازمندان ارائه شده است.

 

حجت الاسلام «محمدعابدی» افزود: تلاش داریم با همت همه مسئولان و خیران و با استفاده از ظرفیت های موجود در کمک  به نیازمندان در همه جهات فرهنگی،معیشتی و... استفاده کنیم.

 


وی خطاب به خیران خاطرنشان کرد: خدای متعال به شما عنایت داشت امیدواریم شما هم کمک‌هایتان را از نیازمندان دریغ نکنید و به فکر ذخیره آخرت باشید، در بحث ساخت مسکن که با مشارکت بنیاد مسکن، بسیج سازندگی و کمیته امداد است خیرین سردرگم می‌شوند امیدواریم مسئولان تدبیری بی‌اندیشند تا خیرین بدانند به کدام سمت بروند‌.

 

حجت الاسلام عابدی اذعان کرد: کار ارزنده ساخت ساختمان این مرکز نیکوکاری ارزنده بود که به سرعت انجام شد، امیدواریم مسئولان اجرایی در انجام همه اقدامات اجرایی تسریع در امور را اولویت قرار بدهند.

 

 مسئول مرکز نیکوکاری و  امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) بخش بابلنکنار نیز در ادامه این آئین بیان کرد: این مرکز نیکوکاری با همت بلند خیرین راه‌اندازی شده است، اقدامات خوبی صورت گرفت، خانواده‌های زمین گیر، نیازمند تبصره 14 و خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی به تعداد هزار و 700 خانوار تحت پوشش این مرکز قرار دارند.

 

«خلیلی» با بیان اینکه این حجم بالا از نیازمندان زیبنده جامعه  ما نیست، افزود: تلاش کنیم این آمار را به حداقل برسانیم، اما مسئله کرونا تاثیر بسزایی در افزایش نیازمندی مددجویان داشت، البته خوشبختانه خیران سبقت گرفتند امروز در جمع خیرین هستیم.

 

وی با اشاره به یک حدیث از پیامبر اکرم (ص)، یادآور شد: همهی خلق عیال خدا هستند محبوب‌ترین مردم نزد خدا کسی است که به عیال خدا سودی رساند و خانواده‌ای را خوشحال کند، این مرکز نیز در همین راستا قدم برمی‌دارد.

 

مسئول مرکز نیکوکاری و  امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) بخش بابلکنار با اشاره به اقدامات این مرکز اعلام کرد: در مسئله مسکن 400 میلیون تومان جهت تعمیرات مسکن، در بحث جهیزیه 180 میلیون کمک به نوعروسان برای مددجو و نیازمند، در مسئله درمان 400 میلیون تومان جهت تهیه سبد بهداشتی و مبارزه با کرونا، در مسئله معیشت 170 میلیون تومان، بحث فرهنگی و تحصیلی 300 میلیون تومان برای تهیه اقلام تحصیلی دانش‌آموزان، 400 میلیون تومان کمک موردی به سیل و زلزله‌زدگان بخشی از اقدامات است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

برگزاری سمپوزیوم زبان و ادبیات تبری در دانشگاه مازندران

دوره یک‌روزه «توانمندسازی ماه» در بابل برگزار شد

چرا به اجرای منطقه آزاد تجاری شمال اعتقاد دارم؟

اهمیت جنگل‌های هیرکانی با قدمتی طولانی و ثبت جهانی یونسکو

تجلیل باشکوه از محبوب قلب‌ها، سینا خلیلی، با حضور چشمگیر مردم

پرداخت بیش از 48 میلیارد تومان کمک‌معیشت به خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد بهشهر

همایش استانی «دانشگاه و رسانه» در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

برگزاری کارگاه «انتقال هنر و تجربه» و تست بازیگری در بابلسر

جشن بزرگ آغاز سال تحصیلی دانشجویان نوورود دانشگاه مازندران برگزار شد

پرستاران با صبر، مهربانی و ایثار، جلوه‌ای از روحیه فداکاری و ایمان را به نمایش می‌گذارند

عضو هیات رئیسه اتاق اصناف ایران مطرح کرد؛ نانوایان و مردم از قیمت نان ناراضی! / «نانینو» شکست خورده است

در ادامه برنامه‌های تکریم خانواده‌های معظم شهدا و پاسداشت یاد و خاطره ایثارگران، سردار موحد فرمانده سپاه کربلا استان مازندران با حضور در منزل شهید والامقام صمصام‌طور از خانواده این شهید گران‌قدر دیدار کردند.

انتصاب مدیر جدید دارالقرآن شهید علیجان‌نژاد هادی‌شهر بابلسر

13 آبان را به‌یادماندنی‌تر از همیشه برگزار کنیم

دیدار مدیرکل کمیته امداد مازندران با پرستاران بیمارستان زارع ساری

عطر و بوی حرم رضوی در بیمارستان‌های بابلسر‌

آیین تکریم و معارفه بخشدار مرکزی سوادکوه

درخشش مهر و ایثار رضوی بمناسبت بزرگداشت روز حضرت زینب کبری (س) در سیمرغ

نفت؟ گاز؟ معدن؟ نه! آینده ایران کودکان

سینا خلیلی، دلاور جنگجوی سوادکوهی؛ نائب‌قهرمان کشتی آزاد جهان شد

پیام تبریک وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ بمناسبت روز پرستار

پرستاران مایه آرامش بیماران و افتخار جامعه هستند.

بیش از 5 هزار مددجوی مازندرانی از خدمات روان‌شناختی بهرمند شدند

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و کانون‌های خدمت رضوی مازندران

همایش کارشناسان قرآن و مسئولان دارالقرآن‌های آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

هم‌افزایی رضوی در سنگر علم و تربیت درسیمرغ نشست مشترک خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان سیمرغ

رونمایی از کنگره سراسری شعر عماد در زیراب

اردوی فرهنگی «با نگاه قشنگ» با حضور جانبازان 70 درصد مرکز توانبخشی امام علی (ع) مازندران – شهرستان سوادکوه شمالی

امام جمعه سیمرغ با انتقاد از سکوت برخی مسئولان در برابر پدیده بد حجاب اظهار کرد مسئولان موظف هستند در تبیین حکم الهی حجاب و نهی از منکر وظیفه شرعی و اجتماعی خود را به درستی ایغا کنند

انسان باتقوا ظلم نمی‌کند و زیر بار ظلم نمی‌رود

شهیدان چراغ راه و ضامن امنیت پایدار جامعه‌ هستند

میزبانی روستای تلاوک در سومین برنامه «شهیدانه دعوت» دودانگه ساری

رییس دانشگاه مازندران نماینده وزیر علوم و رئیس کارگروه مدیریت آموزش عالی استان شد

پرداخت بیش از یک میلیارد و 700 میلیون تومان صدقه توسط نیکوکاران چالوسی

بیش از 32 میلیارد ریال تسهیلات وام کارگشایی در 6 ماه اول سال جاری

ملت ایران توانست کشور را از چنگال استکبار جهانی رهایی بخشد

برگزاری آیین تکریم و معارفه ائمه جمعه بخش رودبست

عالم مجاهد سید مصطفی خمینی، چهره‌ برجسته و اثرگذار حوزه‌های علمیه و از یاران راستین نهضت اسلامی ایران

شروع کشت توت فرنگی در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی سیمرغ

افتتاحیه یادمان گلزار شهدای روستای مته کلا .

در منطقه آزاد گردشگری بندری یا غیر بندری چه مواردی برای گردشگر مورد نیاز است

همایش پیاده‌روی «صبح و نشاط» در بابلسر برگزار می‌شود

شبیه‌خوانی سوگ سیاوش در دانشگاه تخصصی فن‌آوری‌های نوین آمل

تأکید نماینده ولی فقیه مازندران بر فهم و عمل به پیام رهبر انقلاب درباره صدسالگی حوزه قم

خط محتوایی فاطمیه امسال بر پایه مقاومت و وحدت استوار خواهد بود

ورزش دانشی میان‌رشته‌ای و بستری تمدن‌ساز است

نمایشگاه دستاوردهای یک‌ساله‌ پایگاه‌های مقاومت بسیج شهرستان سیمرغ در حالی برپا شد که فضای آن بیش از هر چیز یادآور «کار بی‌ادعا و تلاش میدانی» بود.

نقد در فرهنگ

کسب مقام قهرمانی دو استقامت توسط دونده سوادکوهی در شهرستان بابل

شبیه خوانی سوگ سیاوش(خون پاک) در آمل