آخرین مطالب

استاندار مازندران در گفت‌وگوی اختصاصی با بلاغ: برای هیچ فرد متخلف و دستگیرشده‌ای حتی یک تماس نگرفتم/نسبت دادن «تالاب‌خوری» به بنده و فرزندم دروغ بود سیاست و جامعه

استاندار مازندران در گفت‌وگوی اختصاصی با بلاغ: برای هیچ فرد متخلف و دستگیرشده‌ای حتی یک تماس نگرفتم/نسبت دادن «تالاب‌خوری» به بنده و فرزندم دروغ بود

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار  فجر شمال  :احمد حسین زادگان در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار  ما ، در واکنش به دستگیری یکی از مدیران ستادی استانداری به اتهام دریافت رشوه، سوءاستفاده از مقام دولتی و نگهداری مواد مخدر
اظهار کرد: اگر مدیری از یک مجموعه‌ای در یک بازه زمانی تخلف کرده نباید دستاویز شده و کل بدنه دستگاه زیر سوال برود.

وی با اشاره به اینکه نظارت‌ها همچون گذشته با شدت بیشتری ادامه دارد، تصریح کرد: خودمان مطالبه‌گری می‌کنیم الان هم اعلام می‌کنیم عملکرد هر فردی در هر جایگاهی که قرار دارد با توجه بر حفظ آبرو و احترام و مستندات اعمال نظارت خواهد شد.

استاندار مازندران یادآور شد: تجربه مدیریتی من این است که اکثر مدیران لایق با سختی‌های خاص در حال ارائه خدمت هستند، مردم عزیز هم فرق خادم و خائن را خوب می‌دانند، اجازه ندهیم که بی‌جهت اعتماد مردم از فرزندان این استان سلب شود، امروز یک مدیر با یک تفکر در یک جایگاه مدیریتی قرار دارد و فردا مدیر دیگری می‌آید.

این مسئول با تاکید بر اینکه بی‌ملاحظه‌گی نباید باب شود، بیان کرد: اخلاق باید حتما در قلم و گفتار رعایت شود، اخبار را دیدیم حجمه‌ای که وارد شد، علت وارد آوردن این هجمه‌ها هم مشخص است، درج هرگونه اخبار توسط خبرنگاران در رسانه‌ها باید مورد بررسی قرار بگیرد چنانچه صحت ندارد مشخص شود اما اگر اصرار داشت و تکرار صورت گرفت در این شرایط با اوضاع روانی حاکم بر جامعه و لزوم ایجاد آرامش با او برخورد شود.

حسین زادگان در پاسخ به این سوال که آیا آمادگی برخورد با مدیران متخلف از سوی شما وجود دارد گفت: از طرف من مجاز هستید بروید از هر نهادی سوال کنید، من برای هیچ فرد متخلف و دستگیر شده‌ای حتی یک تماس هم نگرفتم.

وی ضمن تشکر از دوستان اداره کل اطلاعات و سپاه، یادآور شد: این عزیزان در زمان دستگیری مدیر متخلف در استانداری با ما تماس تلفنی برقرار کردند، باید حکم قضایی تایید می‌شد بنده درموردش سوال پرسیدم، ما هم از دستگاه‌ها مطالبه‌گری می‌کنیم و هم به مراقبت و صیانت از زیرمجموعه‌ها اقدام می‌کنیم.

استاندار مازندران بیان کرد: بالاخره انسان جایزالخطاست ممکن است تخلفی کند هیچ فردی در این باره نمی‌تواند ادعا کند، ولی برخورد قاطع با متخلفان ضرورت دارد.

این مسئول کرد: آیت الله رئیسی بیان کردند که فسادزدایی را از درون مجموعه خودم شروع کردم، خواهشم از رسانه‌های منصف، آزاده و متعلق به اخلاق انسانی و الهی این است که آن چیزی را که واقعیت دارد را شفاف بیان کنند و آن چیزی را هم که صحت ندارد را نگویند.

حسین زادگان بیان کرد: در همین موضوع (تالاب نفتی فرح‌آباد) دو هفته قبل چند نفر در چند محور کار کردند، رفتند تهمت زدند که آقای استاندار با فرزندش تالاب‌خوری کردند بعد رفتند بررسی کردند دیدند خبر اشتباه بوده نه تنها غلط بوده بلکه در چند ماه گذشته حتی شهرداری می‌خواست تالاب را برای گسترش حوزه در مجموعه خود بیاورد نتوانست که موفق نشد.

استاندار مازندران گفت: انتظار داشتم دوستان پس از بررسی ماجرای تالاب بگویند این بررسی‌ها صحت نداشته ولی نگفتند احتمالا فراموش کردند یا احساس می‌کردند نباید به این موضوع دامن زده شود، ولی واقعیت این است که این موضوع غلط و دروغ بود.

وی خاطرنشان کرد: اخیرا یک کاریکاتوری توسط یکی از خبرنگارها منتشر شد با این محتوا که راس کار مبارزه با مواد مخدر استاندار است، بنده تایید نمی‌کنم به‌نظرم باید تذکر داده شود، چنانچه یک رفتاری قرار است اپیدمی و باب شود، آنوقت رسانه‌ها و خبرنگاران آزاده و مستقل هم در این فرآیند آسیب می‌بینند  چرا که برخی از خبرنگاران، خبرنگار نیستند.

حسین زادگان گفت: حال درست است چون فضای مجازی فعال است طرف می‌تواند هر لحظه یک استوری بدهد، ولی بنده تاکید کردم به دستگاه نظارتی هم رسما ابلاغ کردم هر فردی از مدیری یا از بنده هر مطلبی میزند بررسی کنید اگر صحت داشته که هیچ اگر صحت نداشته و مستندات نداشته از او توضیح بخواهید تا فضای مجازی ما عاری از رفتارهای غیر اخلاقی شود.

استاندار مازندران اضافه کرد: امروز شاید یک موضوعی زیر سوال برده شود فردا شاید نوبت افراد دیگر در جایگاه دیگری باشد، من این خواهش را از دوستان دارم این جابه‌جایی‌ها و دستگیری‌ها بدون سروصدا انجام می‌شود هیچ کس مصاحبه نکرده ولی همه می‌دانند ولی اینجا همه مردم همه چیز را میدانند که حقشان است و به نفع مدیران است و بین افراد متخلف و غیر متخلف راحت تفکیک قائل می‌شوند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بهره برداری نخستین کتابخانه سبز کشور در ساری + عکس

ورزشکار برجسته و قهرمان پاورلیفتینگ اهل بابلسر آسمانی شد

آغاز رقابت هنرجویان مازندرانی از فردا در بزرگ‌ترین آزمون مهارتی فرهنگ و هنر کشور

شانزدهمین سوگواره تعزیه غریب مازندران به کار خود پایان داد

تشریح عملکرد اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بابلسر

جاودانگی ایران با ثبت و پوشش خبری جامعه خبرنگاران در جنگ 12 روزه

امام جمعه کیاکلا ضمن تسلیت سالروز شهادت امام رضا (ع) به نقل از آن حضرت گفت هرکس مرا در غربت زیارت کند

پرداخت بیش از یک میلیارد تومان زکات در چهار ماهه امسال در شهرستان میاندورود

آیین اختتامیه اردوی دختران طرح ملی یاس مازندران در فریدونکنار

مازندران: قربانی آوارگی اقلیمی تهران؟

تحلیل انتقادی سد فینسک سمنان و خطرات بالقوه برای مازندران: نگاهی عمیق

آیین روز خبرنگار در شهرستان سوادکوه برگزار شد

آیین گرامی‌داشت خبرنگاران و یاران رسانه شهرستان بابلسر برگزار شد

مساعدت بیش از یک میلیارد تومانی حامیان چالوسی

اجرای چهل و. پنج طرح نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس برای مددجویان کمیته امداد مازندران

برگزاری سومین نشست قرارگاه امور مساجد شهرستان عباس‌آباد

شعر و تشیع، ریشه‌ای عمیق در فرهنگ مازندران دارد

اهدا دویست و پنجاه کیلو برنج ایرانی از طرف خیر نوشهری به مددجویان کمیته امداد

خدمات مسکن کمیته امداد در سه بخش کمک به احداث، خرید و تعمیرات و ساخت فضای جانبی

نشست دادستان مرکز استان مازندران با رؤسای پلیس‌های تخصصی، فرماندهان کلانتری‌ها و پاسگاه‌های شهرستان ساری

آزادگان پیام عزت و تسلیم‌ناپذیری ملت ایران را به گوش جهانیان رساندند

پرداخت بیش ازدو میلیارد تومان صدقه توسط مردم نیکوکار شهرستان آمل

این جنگ به همه ثابت کرد در مقابل همه کاستی ها هیچ بلایی بدتر از ناامنی نیست

گرانی و نوسانات قیمت‌ها برنامه‌ریزی برای زندگی مردم را دشوار کرده است

جاده کندوان یکطرفه شد؛ ترافیک سنگین در هراز

برگزاری آیین اربعین از روستای ریسکلا تا شاهکلا

رییس دامپزشکی سیمرغ بر نظارت مستمر بر مراکز درمانی و خدماتی دامپزشکی تاکید کرد

دل‌ها به کربلا می رود و قدم‌هایی که جاماند؛ روایت جاماندگان

بازدید رئیس سازمان اوقاف کشور از موکب اوقاف مازندران در سامرا

اعزام 40 مددجوی مرد کمیته امداد نکا به اردوی شوق زیارت مشهد مقدس

دهمین یادواره شهدا شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه شمالی در کربلای معلی برگزار شد.

راه اندازی پویش سفیران اربعین ویژه جوانان و نوجوانان در شهرستان میاندورود

عکس | تجلیل از خانواده شهدا و خبرنگاران فقید رسانه مازندران

پرداخت 440 میلیون تومان فرانشیز درمانی به مددجویان بهشهر

همایش استانی گرامی‌داشت روز خبرنگار در نوشهر برگزار شد

نشست خبری رییس دانشگاه مازندران با خبرنگاران و یاران رسانه‌های گروهی

خبرنگاران مدافعان در مقابل ناتوی فرهنگی هستند

تدوین طرح مدیریت بیش از 50 درصد جنگل‌های شمال کشور

شورای فرهنگ عمومی به معضلات اصلی و ابرمسئله‌های استان بپردازد

روند صادرات محصولات کشاورزی در مازندران تسهیل شود

برگزاری کارگاه آموزشی بازی‌های بومی محلی در سوادکوه

به مناسبت روز خبرنگار

کشتی زیراب با کتابچه اختصاصی، افتخارات نونهالان و توسعه زیرساخت‌ها در مسیر احیا

واژگونی مخزن پمپ باد جان کودک ساروی را گرفت

نقش خبرنگاران در تبیین دستاوردهای نظام بی بدیل است

حجت الاسلام خانلری ضمن انتقاد شدید از مسئولین اداره کل راه و شهر سازی استان مازندران در خصوص نداشتن روشنایی جاده های سیمرغ

قلم خبرنگاری که در خدمت دین، اسلام و وطن و جهاد تبیین باشد، «قلم انسانی» است

هفدهم مرداد یادآور دغدغه مندی انسان‌هایی با وجدان بیدار

خبرنگاران، طلایه‌داران جبهه آگاهی و صداقت‌اند

پیام تبریک فــــرماندار شهرستان سیمــــرغ بمناسبت فرارسیدن 17 مرداد ماه روز خبرنگار